- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
selam hatunlar:)
bu ara çok az girebileorum:) çünkü tek kişilik bi mandıra sahibiyim:)
bebişi emziriorum yatırıorum altını temizliorum bi sat bişeeler yapıorum yada uyyorum duruma göre sonna gene emzirme seansı
ama kilo alımı azmış kontrolde sölediler
günlük 25 gram alması gerekiomuş bizimki 18 gram almış
bende artık emzşrebildiğim kadar emziriorum kalanı pompayla sağıp biberonla tekrar içiriorum kilo alsın çırpı bacakları oğluşumun diye:)
bu arada farmasicim bildirim gününü kaçırdım bidahaki ay topluca sölicem:)
vede bi karar aldım kızlar
1 yıl ücretsiz izne ayrılcam oğluma kendim bakcam el kadar bebeği kimseye emanet edemem
kaynanamı çağıırp aynı evde yaşayamam biz birlikte yapamıoruz beni deli edio 1 hafta da eşimle aram aççıldı 1 senede ne hale geliriz kimbilir:)
çocuğumu ona verip al bak da diyeemem yavrumdan ayrı kalamam
eşim bi sene tek başına çalışsın artık bende yavrumla en güzel zmanlarını birlikte geçiririm
kıymetimi anlar biraz hem
kimse bana madalya takmıcak aferin selin sen durmadın çalıştın para kazandın yavrundan ayrı kaldın yılmadın diye
bi senede kazanıcam 25.000 lira ben bu parayı verip oğlumun ilk anne dediği zmanı ilk adım atışını ilk gülüşünü satın alıorum:)
yine ucuza satın alıorum bence tüm bunlara paha biçilemez:)
bu ara çok az girebileorum:) çünkü tek kişilik bi mandıra sahibiyim:)
bebişi emziriorum yatırıorum altını temizliorum bi sat bişeeler yapıorum yada uyyorum duruma göre sonna gene emzirme seansı
ama kilo alımı azmış kontrolde sölediler
günlük 25 gram alması gerekiomuş bizimki 18 gram almış
bende artık emzşrebildiğim kadar emziriorum kalanı pompayla sağıp biberonla tekrar içiriorum kilo alsın çırpı bacakları oğluşumun diye:)
bu arada farmasicim bildirim gününü kaçırdım bidahaki ay topluca sölicem:)
vede bi karar aldım kızlar
1 yıl ücretsiz izne ayrılcam oğluma kendim bakcam el kadar bebeği kimseye emanet edemem
kaynanamı çağıırp aynı evde yaşayamam biz birlikte yapamıoruz beni deli edio 1 hafta da eşimle aram aççıldı 1 senede ne hale geliriz kimbilir:)
çocuğumu ona verip al bak da diyeemem yavrumdan ayrı kalamam
eşim bi sene tek başına çalışsın artık bende yavrumla en güzel zmanlarını birlikte geçiririm
kıymetimi anlar biraz hem
kimse bana madalya takmıcak aferin selin sen durmadın çalıştın para kazandın yavrundan ayrı kaldın yılmadın diye
bi senede kazanıcam 25.000 lira ben bu parayı verip oğlumun ilk anne dediği zmanı ilk adım atışını ilk gülüşünü satın alıorum:)
yine ucuza satın alıorum bence tüm bunlara paha biçilemez:)