Kirli Çıkılar )))

selam kızlar nasılsınız napıosnuz.
selin gelip gidiyor musun.. bebek uyuyup büyüyor mu:KK1::KK1:

mutnojmet ben hala telefonla uğraşıyorum. dilekçmi hazırladım yarın götürüp kaymakamlığa vericem. ama faturam yok inş sorun olmaz :/
ben böyle şeylerde fatura önemli diye biliyorum umarım sorun olmaz

kpss ye bende ramazandan sonra başlıcam kısmetse
eşimde kursa gidicek
yine olmaz biliyorum ama ümit işte

niye olmasın.. istedikten sonra çalıştıktan sonra olur..
vakit ayırmak lazım.. ciddiyetini bilmek lazım..

bnm kuzenim kpss 93 almıştı. bir anlattı nasıl çalıştığı fazlasıyla hak etmiş diyor insan..
bende sabah 8deişe geldim 6da çıkıp 7de eve gittim..
bende 82 aldım.. benmde temelim yoktu. meslek lisesi çıkışlıydım.. kursada gitmedim..
iştende çıkmış olsaydım belki daha iyi yapardım..

gerçekten istemek ve emek vermek önemli..
sen eşine güven motive etki oda yapabilceğine inansın
sizin bölümler nedir?

niye olmasın.. istedikten sonra çalıştıktan sonra olur..
vakit ayırmak lazım.. ciddiyetini bilmek lazım..

bnm kuzenim kpss 93 almıştı. bir anlattı nasıl çalıştığı fazlasıyla hak etmiş diyor insan..
bende sabah 8deişe geldim 6da çıkıp 7de eve gittim..
bende 82 aldım.. benmde temelim yoktu. meslek lisesi çıkışlıydım.. kursada gitmedim..
iştende çıkmış olsaydım belki daha iyi yapardım..

gerçekten istemek ve emek vermek önemli..
sen eşine güven motive etki oda yapabilceğine inansın
sizin bölümler nedir?

cnm matematiğim yok benim çok zorlanıyorum
diğerlerini anlar yaparımda ahh o matematik yok mu
olmuyor olmuyor
bu sefer eşimle birlikte hazırlanıcaz
o benden çok daha iyi temelide var ben bütün bildiklerimi unuttum ama yeni kitap bekliyorum inşallah olur bilemiyorum:KK43:

Merhabalar... Bende tam bugun kış.hazırlıkları listesi yapmya basldim ama daha uygun biseler yok maalesef bi.kac haftaya kadar.duserse visne koymak istiyorum bakalim... Sonra patican fasulye barbunya kurutucam nane felanda tabi... Domates sosu koz patlıcan biber daha aklıma gelirse.bislser bakalim kismet inşallah... Asu size baya bi kadro verdiler puanın bölümün nasil.senin... seyyah canim hazirlancaksan bendende tam destek 3 mat netiyle başlamış ve bunu artırmış biri olarak yaptığım yapmadığım ne varsa aktaririm canim.... Sen yeterki iste....

cnm matematiğim yok benim çok zorlanıyorum
diğerlerini anlar yaparımda ahh o matematik yok mu
olmuyor olmuyor
bu sefer eşimle birlikte hazırlanıcaz
o benden çok daha iyi temelide var ben bütün bildiklerimi unuttum ama yeni kitap bekliyorum inşallah olur bilemiyorum:KK43:

ben meslek lisesi çıkışlıyım.
liseden sonra yatay geçişle önlisans okudum..
yani açıpta matematik hiç çalışmadım..
matematiğim yoktu.. ama öğrendim..
denemelerde 25e kadar çıktım ama sınavda 15 yaptım..

sende sınavda 10 15 tane yapsan sana en azından hiç yoktan iyi..
hakkında hayırlısı olur inş..

Merhabalar... Bende tam bugun kış.hazırlıkları listesi yapmya basldim ama daha uygun biseler yok maalesef bi.kac haftaya kadar.duserse visne koymak istiyorum bakalim... Sonra patican fasulye barbunya kurutucam nane felanda tabi... Domates sosu koz patlıcan biber daha aklıma gelirse.bislser bakalim kismet inşallah... Asu size baya bi kadro verdiler puanın bölümün nasil.senin... seyyah canim hazirlancaksan bendende tam destek 3 mat netiyle başlamış ve bunu artırmış biri olarak yaptığım yapmadığım ne varsa aktaririm canim.... Sen yeterki iste....

canım ben şuan sınırda gibi bişeyim..
doğuyu yazmak istemedim. marmarayı yazdım..
annem çok ısrar etti doğuyuda yazdım.. 30 terchte 30 yer yaptım anlayacağınız..
benm olmayabilir.%10luk atanma ihtimalim var..
ama eegr olmazsa kasımda inş giderim die düşünüyorum en azından önümde kimse kalmamış olcak die ümit ediyorum:KK50::KK50::KK50:
bende ilk denemeyi elime aldım inanın 3 2 doğru ya yaptım yada yapmadım ama sonradan 20 25e kadar çıktım..

Son düzenleme:
farmasi ben hiç birikim yapamadım:KK50::KK50::KK50:
400tl köşeye yattım. memlekete gidicem arkadaşın düğünü olcak vs lazım olur diye..
bu ayda bi 400 atarım bunun üstüne..
yol bilet düğün elbise takı derken baya gidicek. :KK50:

HAZİRAN AYI BİRİKİMİ
kk NİCKTLÇEYREK ALTINCUMH. ALTINIYARIM ALTINGR ALTINDÖVİZBİLEZİK grREŞAT ALTINbirikim zamanıhaziran ayı birikimi
farmasi6700 tl262 gr2011 nisantamam2000 tl
sunny664500 tl1731025 gr2011 temmuz
sevimsiz_25605tl
meyraa2121gr2011 eylül
kalinkaselin616 gr20 gr2012 ağustos
Papatya3350 tl215 gr800 euro 380 dolartamamaynen
pepeti14300 tl9 gr
banusultan200 tl14 gr
darksea51 gr
mutnojmet1450 tl17 gr184 dolar2012ekimtamam1 gr 150 tl
derfat190 tl52 gr100 euro
deren1907300 tl104 gr
elifcino314.79 gr100 dolar
allright700 tl
ozlem_su5000 tl2tamam1000 tl, 1 çeyrek
zeytin 660 tl1tamam300 tl, 1 çeyrek
seyhan77170 euro
giz08
helinim08263 grtamam

Son düzenleme:
ben meslek lisesi çıkışlıyım.
liseden sonra yatay geçişle önlisans okudum..
yani açıpta matematik hiç çalışmadım..
matematiğim yoktu.. ama öğrendim..
denemelerde 25e kadar çıktım ama sınavda 15 yaptım..

sende sınavda 10 15 tane yapsan sana en azından hiç yoktan iyi..
hakkında hayırlısı olur inş..

cnm lisans mezunuyum
10 15 matematik yeter mi bilmiyorum bunu bile yapabilirsem öpüp başıma koyayım
kızlar matematik konusunda neler yaptıklarınızı nasıl çalıştığınızı anlatırsanız sevinirim

vişneyi bahçeden topladık bu yıl
epey koydum.
patlıcan biber kurutucam
bezelye koymuştum zaten
birde domatesten sos fln yaparım kahvaltılıkta yaparım
dereotu nane kurutucam birde
başka ne yapılır bilmiyorum
bu yıl kışlık iyi hazırlamalıyım kışa fazla masraf yapmak istemiyorum:KK43:kenarıma ne kadar atarsam kardır
kartlarından son taksitleri bitiyor çok şkür bir faturalar kalıcak

Son düzenleme:
3001den terch yaparsın sende..
bölüm dışı yani bunun için 85 86 alırsan gidersin inş..

ben bu atamada ataanmıcam sanırım
kasım için ümitliyim
ne hayırlısı ise inş o olur

bizimki 4001 canım
85-90 alsam zaten bölümümden atanma şansım yüksek
ben bölümümde 106.sıradayım ama devlet 4 kişi alıyor
ve bizim özelde çalışmamız yasak

ve şu matematikten anlamıyorum anlamıyorum anlamıyorum arkadaş çalışmakla da anlamıyorum siz nasıl anlıyorsunuz hala anlayabilmiş değilim
özlem nasıl yaptın matematiği ama sen zaten sayısalcısın değil mi eşit ağırlıkla girdin

nası yani bacım bi ayda mı 63 gr
kaç para alıyosunuz siz ya
hay maşallah allah daha çok versin bize de versin

canım ben nisan ayında gelen gün paramla eşimle ortak altın hesabı açtırmıştım, 43 gram ordan geliyor :) bir de otomatik talimat verdim her ay 10 gram altın alıyorum :) daha iki ay oldu :)) geçen ayki bildirimi kaçırınca toptan yazdım .. bir çeyreğim önceden vardı , bir okuldan arkadaşlar sağolsun giden öğretmene çeyrek alırlar diğeri de ordan geldi :)))

kirli çıkılar olmuş kirli KPSS ciler :KK1::KK1::KK1:

şaka bir yana da burda pek çok konuda birbirimizi motive ettik.. kpss konusunda da ederiz ... bir başlayınca gerisi geliyor... hadi bismillah deyip bir başlayın bakalım... ramazandan sonra ya kalmasın.. gündüz belki zor olabilir oruç oruç ama gece sahurdan önce veya sahurdan sonra neden olmasın ki... özellikle sabahın ilk saatleri zihnin en açık olduğu saatler...
haydin kızlar kpss çalışmaya :KK4::KK4::KK4:
başaracaksınız inşallah...

Merhabalar herkese... Seyyahcim ben sana arka bahcede anlatırım herbiseyi... Üzülme sen basaracaksin bebeeeem.... Sen o puani alıp atanabiliosan süper 4001 e yetmez cunku o puanlar... En iyisi bölümünden atanmak olur... Acayip heyecanlıyım bugun son gunuya tercihlerin... Bi aciklansada rahatlasam cumaya belli olur inşallah.... Eşit agirlikciydim lisede ama bi.sene sayisaldan dondum ea ya Ora biraz.avantaj tabii ama inanki senin sozelinin yanından gecemem... Sözel acaip önemli bu sınavda mesela.ben turkceden 7 yanlış çıkardım onlar.olmasa 90 üstü rahat gelirdi...senin.matematigi takviye kuvvet olarak kullanmama laazimm... Kitap felanda onerecem tamam canim....

Merhabalar herkese... Seyyahcim ben sana arka bahcede anlatırım herbiseyi... Üzülme sen basaracaksin bebeeeem.... Sen o puani alıp atanabiliosan süper 4001 e yetmez cunku o puanlar... En iyisi bölümünden atanmak olur... Acayip heyecanlıyım bugun son gunuya tercihlerin... Bi aciklansada rahatlasam cumaya belli olur inşallah.... Eşit agirlikciydim lisede ama bi.sene sayisaldan dondum ea ya Ora biraz.avantaj tabii ama inanki senin sozelinin yanından gecemem... Sözel acaip önemli bu sınavda mesela.ben turkceden 7 yanlış çıkardım onlar.olmasa 90 üstü rahat gelirdi...senin.matematigi takviye kuvvet olarak kullanmama laazimm... Kitap felanda onerecem tamam canim....

canım benim sözelim çok iyi birer en fazla ikişer yanlışım çıkar
ama sözel okuyunca anlaşılıyor zaten işte o matematik anlaşılmıyor maalesef
15 yaptım sınavda ama geçenlerde biraz bakındım 3-4 tane yapabiliyorum
yani onları da unutmuşum
78 aldım ama sınavın 15dksı deprem korkusuyla geçti elim ayağım tutuldu bişey yapamadım
sonra da zaten sılayı düşünmekten olmadı
arkadaşım 80 aldı 2 neti fazla benden aramızda 60 kişi var
2 soru ne kadar çok farkediyor

Çocuğu doğurmak ve karnını doyurmak önemli değildir. Önemli olan çocuğun gönlünü doyurmaktır. Farkında olmadan çocuklarımıza karşı öyle sözler söylüyoruz ki, yıllarca hatta bir ömür boyu sürecek kişilik bozukluklarına ve özgüven yoksunluğuna yol açabiliyoruz.

Amerika'da bir mucit profesöre, kendisini diğer insanlardan farklı kılan sebebi soruyorlar, başarısının sırrını söylemesini istiyorlar. Çok ilginç bir cevap veriyor :

"Başarımın sırrı annemin 6 yaşımdayken bana takındığı bir tavırdır. 6 yaşımdayken buzdolabından süt alırken süt şişesini düşürüp kırdım.

Annem olayı görünce beni dövmedi, kızmadı. Aaaa Henri sütten ne güzel bir göl oluşturmuşsun. Bu gölde benimle biraz oynamak ister misin?"

Bir süre oynadıktan sonra annem :

"Biliyor musun Henri, herkes kendi yaptığı şeyleri kendisi toplamalıdır. Şimdi bu süt gölünü temizlemek için benden sünger mi istersin, havlu mu ?"
Elimden geldiğince dökülen sütü temizledikten sonra annem beni bahçeye çıkardı. Süt şişesinin, düşürmeden nasıl taşınacağını bana gösterdi. Bu olay benim diğer insanlardan farklı olmamı sağlamıştır"

Evet, mucit profesör başarısının sırrını bu şekilde ifade ediyor. Bu olay sadece ona mahsus bir özellik değildir. Onun annesi büyük bir eğitimcidir. Çocuğunun kendisine olan güven duygusunu yıkmadan bir şey öğretmiştir.

Şunu kabul etmeliyiz ki, hata yapmaktan korkan bir insan hiçbir şey yapamaz. Çocuğun hata yapmaktan korkmayacağı bir ortam oluşturmak biz büyüklerin en büyük görevlerinden biridir. Böylece çocuğun girişimcilik ruhunu öldürmemiş oluruz.

Bugün toplumumuzdaki kişilik bozukluklarının sebebi ailelerin eğitim hatalarıdır.

X