Kirli Çıkılar )))

Royem hayırlı olsun bebeğin. Sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah rabbim

sen dinlenmeye devam et..o su tekrarlayacak ..ilki kadar olmasada rahatsızlık verir ama her ay azalacak merak etme..
dediğim gibi bhcg yükseldikçe su toplamaya devam ediyo..
senin e2 takibin yapılmadımı bu kadar şiddetli olacağı belli olurdu e2den de neyse geçmiş gitmiş..
sen artık bebeğine ve kendine dikkat et..dinlen güzelce..
hepsini unutacaksın emin ol :)

görüp göreceğiniz tek sıkıntı bu olsun inş..
çook geçmiş olsun..

yaaa, seyyah niye öyle dedin ki canım, ben gerçekten hiçbir şey yapmadım. eminim ki sen çok daha fazlasını yapardın. allah bir daha daha güzel günlerde karşılaşmayı, buluşmayı nasip etsin. sağlık en önemli şey, hele de evlat söz konusu olunca.

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. allah sana da, güzel evladına da başka hastalık, dert, sıkıntı göstermesin. bununla gelip geçmiş olsun seyyahcım.

seyyah, sen böcüğün yerine niye badeyi aramadın, bu prof olmuş baksana

royem, sana da cevap yazamadım iki gündür. bebeğin hayırlı olsun canım. inşallah sağ salim kucağına almak nasip olsun

Farmasi,pepeti ve seyyan cok tesekkurler,geldi gecti cok sukur....seyyan bilmiyorum artik,kiz,erkek farketmiyor,tek istedigim sey saglik saglik saglik,gerisi bos....

royem hayırlı olsun

seyyahcıııııııımmmmmmmmmmm
ben de bu hatun nerelerde diye soruyordum burada
geçmiş olsun
bende de kimsenin teli yok malesef ondan arayamadım

farmasicim 2. bebeğe karar verdik rabbim hayırlısını versin
benim de kan pıhtılaşması olduğundan 9 ay iğne vuruyorum kendime biraz stres var şimdi üstümde :18: tekrar o günleri yaşayacağım bi de heyecanlıyım ikinci kere allahım nasip ederse anne olacam gelişmeleri haber ederim
royemcim geçmiş olsun hamilesin inşallah rabbim o güzel duyguyu yaşatsın sana

etrafımızda böyle iyi insanları varlığı nasıl iyi geliyor değil mi
inan hep aklımdaydın ama numaranı almadım kusura bakma sunny abla sağolsun sürekli haber getirdi senden
affettin mi beni seyyah:26:

ne demek canım düşünmeniz yeter

İyi geceler hanımlarr...
Seyyahcım canım benim tekrardan çok geçmiş olsun inşşşş temiz çıkar sonuçlarınız dualarım seninle canımm.
Royemcim bebeğin hayırlı olsun canımm rabbim kucağına almayıda nasip eder inşş(amin)
Ablacımm sendende ALLAH razı olsun rabbim senin ve evlatlarınıda hep iyi insanlarla karşılaştırsın(amin)

günaydın farmasi

günaydın kızlar

lovelicim Allah hayırlısıyla anne olmanı nasip etsin
benim kafamda hala acabalar var
ama şu sınav geçsin ekimde ben de istiyorum artık Allah kısmet ederse tabi
düşün düşün nereye kadar
hemen hemen toparlandık nasıl olsa bir şekilde yoluna koyarız kalanı da

günaydın kızlar,
birazdan hazırlanıp okula gideceğiz .. hemen bir merhaba diyeyim :))
royem hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun ... güzel haberlerini bekliyoruz...
loveli, ikinci altın topa karar vermişsiniz .. senden de güzel haberleri bekliyoruz....
seyyahım, seni tekrar burda görmek güzel :)

Günaydınn güzeller geç yattım gece sabahta çağan yatırmadı mecbur kalktım başım feci ağrııyor dinlenemedim sizler napıyosunuz?
lovelicim ikinci bebişi düşümüyomussunuz hayırlısı bakalım biz erteliycez sanırım bu düşüncemi kesin olmamakla beraber eşimi mağaza sorumlusu yapacaklarmış tatil dönüşü öyle olursa bende işe gircem o yüzden bebiş konusunu biraz daha askıya alıcaz hayırlısı zaman neyi göstercek bakalım.

günaydın herkese aslında çok erken kalktım ama tembellik yapıyorum sabahtan beri bi sürü işim var halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…