- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında şu an bireysel epey karlıÇok teşekkür ederim yanıtlarınız için
biz bireysel emekliliği araştırmıştık uzun vadede düşünüyorduk en az 10 sene karlı gelmişti ama çok detaylıda araştırmadık tabii
dediğiniz gibi altınında sağı solu belli olmuyor
Ben bunalımdayım
gelecem
senin gibi pıtırcık aman da en tatlı arkeoloğa yakışıyor mu bakayım bunalım
biz hepimiz seviyoruz seni
ama ben artık kendimi sevmiyorum ki
geçecek canım benim her şey yoluna girecek
hele bi git istanbul'a azıcık gez sılacan la
ameliyat da iyi geçsin bak gör nasıl iyi olacaksın
Günaydın hanımlarr nasılsınız?Benim başım çok ağrıyor akşam aptalca bişey yaptım ben öğlen az bişey yedim akşama canım hiçbişey istemedi eşim gelecek evde hiçbişey yok sadece çay yaptım ama canım hiçbirşey istemiyor başım öyle ağrıyorduki yapmadım eşim geldi bişeyler yapayım yada canın dışardan istiyorsa alıp getireyim dedi çok ısrar etti ama benim canım hiç istemedi en sonunda ben yemem deyince eşim kendine sucuk kızarttı yanına bişeyler koydu çayla yedi bende aç aç oturdum ama başımın ve gözlerimin ağrısından ağlıyordum eşim geldi gitti aç yatma içim rahat etmiyor desede yemedim ama sebebinide bilmiyorum sonra survivoru izlerken ve baş ağrısı çekerken uyuyakalmışım sabah kalktığımda açlığımı hissetmiyordum ama başağrısı hala çok var eşim sabah gülüyo halime kahvaltıya oturduk benim surat yine asık ama yine ortada bişey yok sonra eşim dedi noluyo sana ne bu surat bilmiyorum ya sebebini yok öyle bişey dedim ama herşey batıyo bana sonra çağanın okulu için başladım laf saymaya giderkende suratım asıktı anladı sonra aradı yoldaymış işe gidiyormuş akşamada yanımda yok arkadaslarıyla balık tutmaya gidecek beypazarına ben tekim evde hiçbişey yapasımmm yokkkkk kendime gelmek istiyorum noluyo banaaaaaaaaaa