Kirli Çıkılar )))

ben burdayım biraz geç oldu galiba of ya uyandım bu saatte rahat yatamadım ondan galiba:)
sabah sabah gidip elmalı kurabiye yapcam :) sanırım bu saatte elmalı kurabiye yapan tek deli benimdir:)

sabahta kontrolüm var doktora gitcem inşallah iyi geçer:)
bu gecede doğuramadım yarına kaldı artık bakalım:)
şampiyon hala buralarda gelişme olursa yazciğim bbeişim aşağı indi hissediorum
annanemizde bu gece yola çıkıyo ertesi gün burda olcak:)

:) elmalı kurabiyemi yaptım hazır elim değmişken bide ıspanaklı börek yaptım:)
hamaratlığım tuttu:) böreklerim pişsin 2 saat daha uyyim doktora gitcez:) bizim doktorun en erken geldiği saat 10:)

günaydın kızlar odamdan yazıyorum hahahaha okuldayım az işim var onları halledeyim dedim
selincim maşallah sana yapmışsın elmalı kurabiye ıspanaklı börek ohhh mis gelince yaz bizeeeeee ,

oyyy farmasi yicen güzel yiyecekleri biz de gidecektik ama bir iş arkadaşımız vefat etti gitmedik

lovelicim başınız sağolsun Allah arkadaşınızın ailesine sonsuz sabırlar versin :KK43:((

günaydinlar hah iste böyle senlensin biraz ortalik selin dogurursun artik aksam sabah bir avazda insallah loveli basiniz sagolsun seyyah sen hic gitme ki zaten

günaydın kızlaarrrr

selincim haber et bize doktordan gelince merak ederiz

lovelicim başınız sağolsun

farmasi iyi eğlenceler piknikte

Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için
biz bireysel emekliliği araştırmıştık uzun vadede düşünüyorduk en az 10 sene karlı gelmişti ama çok detaylıda araştırmadık tabii
dediğiniz gibi altınında sağı solu belli olmuyor
aslında şu an bireysel epey karlı
malum %25 devlet katkısı var
her ay yatırdığın 100 TL ye 25 TL verip bunu hep yapacak ve ana paranı kaybetmeyeceğin bir araç yok sanırım
(varsa affola benim ekonomi bilgi nanay malum)
ama devlet katkısını %100 olarak alabilmen 56 yaşını bekleyip sistemden çıkmana bağlı
ben küçük bir meblağla başlattım bireysel
zaten 58 yaşında emekli olcam işimden
emekli ikramiyeme katık olsun mantığındayım

ama bireyselin dezavantajı
portföyünü senin yönetmenin gerekmesi
yatırım aracını seçip yılda 6 kere değiştirme hakkın olsa da
en karlı hangisi bilmek az buçuk bilgi ve ilgi gerektiriyor

Ben bunalımdayım
gelecem

senin gibi pıtırcık aman da en tatlı arkeoloğa yakışıyor mu bakayım bunalım
biz hepimiz seviyoruz seni
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
bunlarda junior seyyahlar
$arkeolog.png

günaydın kızlar:KK16::KK16: selin erkenden döktürmüşsün, kargalar, kahvaltıyı bırak uyanmamıştır bile o saatte:KK1: ben de bugün erkenden yemek yapıyorum. kuru fasulye koydum pişiyo. eşim işçilere yapmamı istedi. galiba bundan sonra bana kaldı iş:KK31:
farmasicim sen de çok güzel bir gün geçirirsin inşallah.

Gunaydinnnnn.... Loveli basiniz sagolsun canim... Allah sabirlar versin.
Selinnn insallah acilma devam etmistir tam gununde dogurursun...Ben iki gun sanci cektim suni sanci fitil yedim cikss en fazla 4 cm i gordum.... Senin simdi by ufak agrilarin waryaa bunlar insallah acilmanin ilerlemesinin isaretidir. Simdi hastanesinidr sanirim hadi hayirli haberlerle gel insallah...

Günaydın hanımlarr nasılsınız?Benim başım çok ağrıyor akşam aptalca bişey yaptım ben öğlen az bişey yedim akşama canım hiçbişey istemedi eşim gelecek evde hiçbişey yok sadece çay yaptım ama canım hiçbirşey istemiyor başım öyle ağrıyorduki yapmadım eşim geldi bişeyler yapayım yada canın dışardan istiyorsa alıp getireyim dedi çok ısrar etti ama benim canım hiç istemedi en sonunda ben yemem deyince eşim kendine sucuk kızarttı yanına bişeyler koydu çayla yedi bende aç aç oturdum ama başımın ve gözlerimin ağrısından ağlıyordum eşim geldi gitti aç yatma içim rahat etmiyor desede yemedim ama sebebinide bilmiyorum sonra survivoru izlerken ve baş ağrısı çekerken uyuyakalmışım sabah kalktığımda açlığımı hissetmiyordum ama başağrısı hala çok var eşim sabah gülüyo halime kahvaltıya oturduk benim surat yine asık ama yine ortada bişey yok sonra eşim dedi noluyo sana ne bu surat bilmiyorum ya sebebini yok öyle bişey dedim ama herşey batıyo bana sonra çağanın okulu için başladım laf saymaya giderkende suratım asıktı anladı sonra aradı yoldaymış işe gidiyormuş akşamada yanımda yok arkadaslarıyla balık tutmaya gidecek beypazarına ben tekim evde hiçbişey yapasımmm yokkkkk kendime gelmek istiyorum noluyo banaaaaaaaaaa:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Günaydın hanımlarr nasılsınız?Benim başım çok ağrıyor akşam aptalca bişey yaptım ben öğlen az bişey yedim akşama canım hiçbişey istemedi eşim gelecek evde hiçbişey yok sadece çay yaptım ama canım hiçbirşey istemiyor başım öyle ağrıyorduki yapmadım eşim geldi bişeyler yapayım yada canın dışardan istiyorsa alıp getireyim dedi çok ısrar etti ama benim canım hiç istemedi en sonunda ben yemem deyince eşim kendine sucuk kızarttı yanına bişeyler koydu çayla yedi bende aç aç oturdum ama başımın ve gözlerimin ağrısından ağlıyordum eşim geldi gitti aç yatma içim rahat etmiyor desede yemedim ama sebebinide bilmiyorum sonra survivoru izlerken ve baş ağrısı çekerken uyuyakalmışım sabah kalktığımda açlığımı hissetmiyordum ama başağrısı hala çok var eşim sabah gülüyo halime kahvaltıya oturduk benim surat yine asık ama yine ortada bişey yok sonra eşim dedi noluyo sana ne bu surat bilmiyorum ya sebebini yok öyle bişey dedim ama herşey batıyo bana sonra çağanın okulu için başladım laf saymaya giderkende suratım asıktı anladı sonra aradı yoldaymış işe gidiyormuş akşamada yanımda yok arkadaslarıyla balık tutmaya gidecek beypazarına ben tekim evde hiçbişey yapasımmm yokkkkk kendime gelmek istiyorum noluyo banaaaaaaaaaa:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

bence bi çık dolaş. hatta çağanıda annene filan bırak. varsa sevdiğin, moralini düzeltebilecek bir arkadaşınıda al kızılaya git. ayakları şişene kadar gez. sonra bişeyler ye.
eve dönerkende çağanın mutlu olacağı bir şey al götür. sevdiği bir yiyecek yada oyuncak...
eminim sana iyi gelecektir...
bu arada çağan okula mı başlayacak. ben kaçırdım sanırım o konuyu

Son düzenleme:
günaydın kızlar
derfatcım geçmiş olsun
ben de kalktım
boğazım nasıl şişmiş
konuşamıyorum bile
yutkundukça kulağıma bile vuruyor ağrısı
lovelicim başınız sağ olsun
selincim bizi haberdar et
farmasicim sana da iyi eğlenceler cnm