Kirli Çıkılar )))

arka bahçenin hesabı görülmüştür :) )))))))))))

benim en fazla şimdiye kadar 55 gelmiştir onda da fırın fulltime çalışmıştır. bu ay doğru dürüst fırın da çalıştırmadım Sayacım manuel eski sayaçlardan; elektronik olsa o indirimli tarifeleri kaçırmazdım
bulaşık mkinesinde tuzu önermiyorlar Ankara için bardakları çiziyormuş sen nerdeydin?

zeytin sirke dark multi loveli siz uyuz musunuz gıcık mısınız dayak mı istiyosunuz
birinin de göbee varmış he he

bugün okulda şiir dinletisi vardı çocuklar şiirler okudu duygulandım gözümden yaş geldi

ben üniversitede 42 kiloydum valla evlendiğimde 29 yaşımda 49 kilo idim şimdi 55 kiloyum 59 ile hamile kaldım ben fazla almadım 69da doğum yaptım

lovelicim senin boyun çok uzun görünüyor. 1.70den aşağı değilsindir diye düşünmüştüm eğer öyleyse 42 kiloyu düşünemiyorum

ayyy ne meraklı kocam varmış benim ne yazıom diye yan gzle bakıp duruo rahatta edemiom

birşey sorcam bu sarı kafalar bende neden çıkmıyor kullanamıyorum

ayyy ne meraklı kocam varmış benim ne yazıom diye yan gzle bakıp duruo rahatta edemiom

gocan esmerdir de ondan sende çıkmaz :))))))))))))

lovelicim senin boyun çok uzun görünüyor. 1.70den aşağı değilsindir diye düşünmüştüm eğer öyleyse 42 kiloyu düşünemiyorum
1.70 boyum evacım çırpı d,yordu eşimin akrabaları

konuya cevap ver de var canım

selam kızlar
bende ilk evlendiğimde 43 kiloydum
boyum 1.61,kilom tam 50.4
sabah tartıldım
walla 43 kiloyken tam çırpıydım 34 beden giyerdim bi de onu daraltmaya falan götürürdüm
evlenince dolgunlaştım
benim herif iyi baktı bana,saolsun

papatyacım
salla gitsin
ben olsam asla aramam
senin ailenden kimse olmayınca bu kadar önemsiyorsun bence
bizim de burda kimsemiz yokiben de ilk üzülürdüm böyle harketlere
am şimdi hiç takmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…