Kirli Çıkılar )))

e aynı sayılırız ben de 1.71 e 56 lardayım (dün 56.5 çıktım) göbek yanlar hiç gitmiyor ama senin bir avantajın var o da çocuklu olman

canım benimde göbeğim var ya ( ama dediğim gibi ben çok üşengecim. spor filan hiç yapamam.
mekik çekecem olsam 2. gün pes ediyorum :/
hamile olduğumu öğrendiğimde 47 kiloydum. doğumdan sonra bir 9 kilo kaldı üsümde göbekte cabası.

hızlı kargoyla genderiyoruuuuum
hadi kolay gele
tamam karşılarım onunla burda kırkayakları tarıncaları kovalarız köpüşleri severiz h sonları da bahçeye gideriz
47 kilo mu bmi çok düşük olur ki öyle nasıl yaşıyordun sen öyle ay?

tamam karşılarım onunla burda kırkayakları tarıncaları kovalarız köpüşleri severiz h sonları da bahçeye gideriz

ayy oğlumun hayalindeki hayat tarzı. birde 5 metre hortum alırsan değme keyfine.
(çocuğum rüyasında bile hortum , boru ve bilumum su taşıyan edavat görüyor ve konuşuyor...)
ne bilim ay. öyla yaşamaya yaşamak mı diyosun yani. . ne bileyim genetik heralde.
doğum yaradı tosun gibi oldum

iyi günler arkadaslar bugün burda yine tatil:)multiye gecmis olsun diyorum deger konusunda arkadaslara aynen katiliyorum ftemiz biriktirinde nasil olursa olsun bence bir arkadas sormus topikle nasil tanistiniz diye gogle a yazdim tasarruf birikim ev yönetimi falan burayi öyle buldum sonra da baktimki ben zaten cok tutumluymusum canim utanmasam kendime cimri diyecem o derece yani :) SELIN hakkim helal olsun sen nasilsin sancin filan varmi

5 metre de neymiş peeehhh bende 55 metreler var görse baya oyalanır onla. Bahçe sulama işinde hortumcubaşı o olur

ya bi düşündüm de benim hayat baya eğlenceli bir hal almaya başlamış.

sirke bende 47 kiloyum valla yaşanıyor ama hamile kalırsam bende kilo alırım umuduyla yaşıorum ya ne yalan diyim

dün bir ark.konuşurken laf arasında hep hamile kalamıyormsun
ahh canım fln diye acıma muhabbetleri yaptı
Allahım ne zaman bir araya gelsek hep bu muhabbeti yapıyor
o ilk geceden hamile kalmış teyzesinin kızı 9 yıl hamile kalamamış çok üzülmüş
benimde sonum öyle olucakmış bana da üzülüyormuş
ya dedim Allah aşkına kendine dert etme böyle şeyleri valla bak ben senin kadar düşünmüyorum olur mu olmaz mı diye
ilk geceden hamile kalmak önemli değil de Rabbimin hayırlı evlat vermesi önemli dedim
bu kadın ne zaman konuşsak hep aynı şeyi yapıyor yanyana gelmek istemiyorum artık kendinden bu kadar mı soğutur bir insan.

ilk geceden hamilemi kalınırmış yav. ne o öyle abazan gibi derdim ben

seyhancım sağol canım

ayy ben en son üniversite 3 te 47 idim
44 ten çıkmıştım 47 ye
ama ne iyi gelmişti kilo almak
bence benim ideal kilom 50
incecik dal gibi olmuyorum ama sağlıklı görünüyorum
ama ben şu an 55,5 um
yani 5 kilo veresim var
boy 1.60 pigmeyim

merhabalar çıkılar

bugunlerde sürekli uyuyorum. babam oğlanı parka götürüyor, ben yataga giriyorum. 2 saat falan oğlanla uyuduk, sonna zorla kalktım, onları parka gönderdim, pc yi açtım. yemek yok. bir depresifim anlatamam. elim ayağım kalkmıyor. çok bi ağlayasım var. bugunde regl oldum.
moralimi bozen başka şeylerde oldu, babam evde oldugundan ağlayamıyorum, üzülmesin diye.
il ve iş değiştirme işinde de yeni adımlar atıyor beyfendi. bir dergide daha yayını çıktı. bakalım ne olacak.
bir iki sayfa da geriye dogru okuyum da yemek işine girişeyim.

ben istiyorum ya 55 olayım ama kendimde görmüyorum o potansiyeli
47 de kaldım 50 çok hoş duruyor ama ben azcık kilolu olayım istiyorum

sirke normalde kaç geliyordu
bugün nette gördüm akşam 22 den sonra ucuz oluyormuş die devamlıda öyle kullanılmaz ki çamaşır yıkıcan geceyi bekle bulaşık yıkıcan geceyi bekle

a 101 de bul.deterjanı vardı 2 tl 3 kutu alayım diyprum ekstra tuz kullanmam gerekirmi
ben hep tablet kullanıyorum

görmedim multicim arıcam şimdii canımmm

multicim çok güzel yazmış yük etme salla gitsin ya ararsacanın isterse git istemezse işim var de çık insanları yük etme üzülmen gereken çok daha önemli şeyler var de geç yük onlar ömrünü yer gereksiz yani senden bir tane yok bu dinyada kendini önemse önce derim hayatım

uyuz diyoeuz biz ona sanki ilk geceden hamile kalmak marifetmiş gibi gereksiz bir tip daha desene

yaf seyhan ne sancısı fildir fildirim:)
bebiş ağzımdan çıkcak nerdeyse aşşa falanda inmedi sıpa kaburgalaımı zorluyo içine ayaklarını sokmaya falan çalışıo ben itiorum aşşa ayağını o yukarı bastırıo
bide evde sinek var 2 saattir koltuk tepelerinde onu kovalıorum gıcık oldum vız vız..
bu gidişle doguramıcam ben:) kuscam bu veledi:)

mutnojcum çok tatlısın ünideykenmi 47 idin hahaha hiç gülcem yoktu ben en son ortaikideyken 48 kiloydum sonrasını hatırlmaıorum zaten:) ben en en en zayıf halim bile 61 kiloydu sizi okuyunca gülesim geliyo:)
normal halim 70-72 kilo arasında gidip geliodu
ve hamilelikten deli gibi korkuodum kesin yusyuvarlak olurum 30 kilo alıp 100 ü bulurum diodum ama korktuğum gibi olmadı:)
hamileliğimin başından beri tam 7.5 kilo almışım:) benim için rekor sayılır:)
bu saatten sonrda almam zaten yani tartıda kilo artsa bile bana diil bebeğe ait bi kilo olur hatta eve döndüğümde hamile kaldığımın altında bi kiloda olmayı umuorum:)

ayrıca kanser atlatmışsın geçmişte azmine dicek bişe bulamıorum Allah korusun tekrarndan beterinden

aynen öyle canım gereksiz tip mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum çünkü ne zaman yan yana gelsek aynı muhabbeti açıyor

ben üniversitede 42 kiloydum valla evlendiğimde 29 yaşımda 49 kilo idim şimdi 55 kiloyum 59 ile hamile kaldım ben fazla almadım 69da doğum yaptım

sağol canım
her ne kadar arkadaşa kızsam da öyle dedi diye
kanserler arasındaki en kolay atlatılanı
ama ben bir zorlandım o ayrı
kolayı buysa zorunu bilemiyorum Allah da kimseye bildirmesin

napiyim hayatım ben 1.60 boyunda ufacık tefecik bişiyim
o yüzden 47 olmasa da 50 bende normal
50 iken 34-36 beden arasıydım düşün
başkası olsa sıfır beden olur
sen boylusun yanlış görmediysem o yüzden o kadar olamazsın zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…