• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

geriden okuyuyorum ya

multijet hastaneye kendini iyi hissederek girsen bile insanın moralini bozmasını beceriyorlar, ben hastanede calışan değilsem ve hasta olarak gitsem kendimi çaresiz hissediyorum, ağlayacak hale geliyorum, çok şükür kronik bir hastalıgımız yok şimdilik.

selin ben doguma lap top ile gitmiştim ve doguma giriyorum diye yazmıstım, hhakkım var mıdır bilmiyorum ama helal oılsun, ama ben senden birşeyler öğrendim.

dark taşınıyormussun, yeni evin hayırlı olsun. rapor en fazla 10 ar günlük 2 defa alınıyor, fazlası için heyet raporu alınıyor, senin kardeşin yerleşti mi tusla? ne istiyor şimdi, mecburi hizmette mi

selincim hepsi çok güzeller çok şirinler hep güzel sağlıklı günlerde giysin inşallah bebişin

selincim pek güzel çınar bebeğin cicileri. allah sağlıkla giymeyi giydirmeyi nasip etsin inşalla...

ben 1,65 boyunda 63 kiloyum kızlar...
kilo vermeye çalışsam da pek başarılı olamıyorum. bugün dışarı da 6 km yürüdüm..
aşağıda linke bir tıklayın kızlar...
sudan ucuz sudan...
gözlerim yuvalarından fırlyacaktı...
ki bazı ürünleri bedava verseler üstüme giymem....
Luxury: GUCCI Tekstil & Ayakkabı & Çanta | trendyol.com

seyyah ve selin dışında kilo sorunu olan yok mu yaw? herkes mi ince ve uzun
ortalama türk kadın tipi yok mu burada
inan seyyahcım ben de gıcık oldum birden bire herkese

olur mu senfatcım
hafif önden göbecik yürüyor yani ben de:51:
yalnız değilsin bacımm:32:

selinnnn
güle güle giydir cnm
hepsi çooook güzel

selincim pek güzel çınar bebeğin cicileri. allah sağlıkla giymeyi giydirmeyi nasip etsin inşalla...

kilo vermeye çalışsam da pek başarılı olamıyorum. bugün dışarı da 6 km yürüdüm..
sudan ucuz sudan...

papatya işin en garip olan yanı ne biliomusun:)
1.500 liralık çantalar 800 liralık ayakkabılar tükenmiş sakın bana ekonomik krizdeyiz falan demeyin
gucciden bi tişört bide çanta alsam maaşım bitiyo benim
ya ben çok az kazanıorum yada cidden bu şeyler çok pahalı ve zevksiz........:)

senfatcım kırmızı giydirmek yapılan bi araştırmaya göre bebklerin daha çok ağlamasına ve huysuzluk yapmasına ve daha az uymusına neden oluyomuş
bu yüzden hiç kırmızı bişey almadım yanlış mı yaptım acaba?:26::26::26::26::26::26:
sen bişe biliomusun bu konuda?

badecim şimdilik ben seni 6 ay sonna görcem nihahahahaha:)
moralini bozim acık:)

selin 12 kilo bile alsam eski kilomdan 6 fazla oluyo :))
ama alayım yaa veremli gibi oldum ..halen kusuyorum..yemek borum tersine işliyo artık..
bebem beslensinde ben alayım önemli değil..fedekarannesmile :))

sudan ucuz sudan...

aaaaaaaa, papatya, selin zevksiz demeyin ama, ayıp oluyo:19::19: tükendi yazan ürünlerin hepsini ben aldım bi kerem:21::21: çok zevkli kadınımdır, kirli çıkılık da var tabi, indirime girmiş görünce kaçırmiiiim dedim :12::12::12:

seliiiin bayıldım, bayıldım:nazar::nazar::nazar::nazar: ne tatlı şeyler onlar öyleeeee, maşşallah diyim nazr değmesin, inşallah güle güle sağlıkla giyer paşa bu cicileri:16:

yav benim bu evde oturma meselesine bi çözüm bulmam gerekiyo acilen
hergünü pazar sanıorum mesela bugün pazar dünde pazardı ondan öncede
yani 19 mayısmışda tatilmiş bende işe gitcem gibi hissediorum:)
2.5 yılda sadece 20 gün izin kullanınca böle oluyo demekki:)
napsamki yürüyüşe çıkıorum bi saat geri dönüorum temizlik yapıorum ya zaten temiz yeri siliorum deli gibi gene olmuyo uyyorum uyanıorum kitap okuorum oda bitiyo ansını satim
film desen her gece izliorum:) dualarım var onları okuorum :((((((( zman geçmio sanki pazarda takıldım kaldım:)

ayrıca şu an canım deli gibi köfte ekmek sitedi bu kilo muhabbetinin üstüne yazıcam kusura bakmayın ama:)
şimdi köfte ekmek yiycem hemde bu saatte hamileliğin lüksünü yaşıyorum anasını satim:)

yav benim bu evde oturma meselesine bi çözüm bulmam gerekiyo acilen
hergünü pazar sanıorum mesela bugün pazar dünde pazardı ondan öncede
yani 19 mayısmışda tatilmiş bende işe gitcem gibi hissediorum:)
2.5 yılda sadece 20 gün izin kullanınca böle oluyo demekki:)
napsamki yürüyüşe çıkıorum bi saat geri dönüorum temizlik yapıorum ya zaten temiz yeri siliorum deli gibi gene olmuyo uyyorum uyanıorum kitap okuorum oda bitiyo ansını satim
film desen her gece izliorum:) dualarım var onları okuorum :((((((( zman geçmio sanki pazarda takıldım kaldım:)

ayrıca şu an canım deli gibi köfte ekmek sitedi bu kilo muhabbetinin üstüne yazıcam kusura bakmayın ama:)
şimdi köfte ekmek yiycem hemde bu saatte hamileliğin lüksünü yaşıyorum anasını satim:)

benim her günüm pazar :))tabi ben alışkınım..sana zor gelir
oğluşun doğsun vakit yetmez bile:)
ben boş vakitlerimde uyumayı tercih ediyorum
Diyarbakır karpuzu gibiyim:9:

selin bebişinin cicilerine bayıldım. güle güle giysin çınar bey :16:
bikaç sayfa okudum bişeyler yazacaktım birilerine ama unuttum :17:

Günaydın herksee.... Hayirli cumalar olsun... Allah herkesin hakkında hayirli olani nasip etsin inşallah....

Back