• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

sirke normalde kaç geliyordu
bugün nette gördüm akşam 22 den sonra ucuz oluyormuş die devamlıda öyle kullanılmaz ki çamaşır yıkıcan geceyi bekle bulaşık yıkıcan geceyi bekle

a 101 de bul.deterjanı vardı 2 tl 3 kutu alayım diyprum ekstra tuz kullanmam gerekirmi
ben hep tablet kullanıyorum
benim en fazla şimdiye kadar 55 gelmiştir onda da fırın fulltime çalışmıştır. bu ay doğru dürüst fırın da çalıştırmadım Sayacım manuel eski sayaçlardan; elektronik olsa o indirimli tarifeleri kaçırmazdım
bulaşık mkinesinde tuzu önermiyorlar Ankara için bardakları çiziyormuş sen nerdeydin?

canım benimde göbeğim var ya :(( ama dediğim gibi ben çok üşengecim. spor filan hiç yapamam.
mekik çekecem olsam 2. gün pes ediyorum :/
hamile olduğumu öğrendiğimde 47 kiloydum. doğumdan sonra bir 9 kilo kaldı üsümde :25: göbekte cabası.

zeytin sirke dark multi loveli siz uyuz musunuz gıcık mısınız dayak mı istiyosunuz:47::47::47::47:
birinin de göbee varmış he he

bugün okulda şiir dinletisi vardı çocuklar şiirler okudu duygulandım gözümden yaş geldi

ben üniversitede 42 kiloydum valla evlendiğimde 29 yaşımda 49 kilo idim şimdi 55 kiloyum 59 ile hamile kaldım ben fazla almadım 69da doğum yaptım

lovelicim senin boyun çok uzun görünüyor. 1.70den aşağı değilsindir diye düşünmüştüm eğer öyleyse 42 kiloyu düşünemiyorum :53:

ayyy ne meraklı kocam varmış benim ne yazıom diye yan gzle bakıp duruo rahatta edemiom

birşey sorcam bu sarı kafalar bende neden çıkmıyor kullanamıyorum

lovelicim senin boyun çok uzun görünüyor. 1.70den aşağı değilsindir diye düşünmüştüm eğer öyleyse 42 kiloyu düşünemiyorum :53:
1.70 boyum evacım çırpı d,yordu eşimin akrabaları
ayyy ne meraklı kocam varmış benim ne yazıom diye yan gzle bakıp duruo rahatta edemiom

birşey sorcam bu sarı kafalar bende neden çıkmıyor kullanamıyorum

konuya cevap ver de var canım

selam kızlar
bende ilk evlendiğimde 43 kiloydum:9:
boyum 1.61,kilom tam 50.4
sabah tartıldım:32:
walla 43 kiloyken tam çırpıydım 34 beden giyerdim bi de onu daraltmaya falan götürürdüm
evlenince dolgunlaştım:52:
benim herif iyi baktı bana,saolsun:51:

papatyacım
salla gitsin
ben olsam asla aramam
senin ailenden kimse olmayınca bu kadar önemsiyorsun bence
bizim de burda kimsemiz yokiben de ilk üzülürdüm böyle harketlere
am şimdi hiç takmıyorum

Back