• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

nefret ediyorum bu huyumdan. sürekli yapıcı olmaktan, değer veren taraf olmaktan, aslında ortada belki ona göre problem de yok. belki unuttu bile...bilemiyorum....

seyyahım ben malesef herşeyi çok kafaya takıyorum. ufak şeyleri biriktiriyorum. bu nedenle gereksiz kırılganlıklarım oluyor. bu komşum hani oğlumu oğlunun ökdevi bitince çağıraktı da unutmuştu ya. hatırladın mı...işte o...oğlum da kendinin dışlandığını unutulduğunu düşünmüştü...o ev hanımı olduğunda apartmanda görüştüğü başka kişiler de var. ben de herkesle görüşürüm de...o diğerleriyle de çok vakit geçirdiğinden unutmuş olabilir sanırım. amann ne bileyim ben...

bırak işte sal gitsin
ararsa aramadın ben de plan yaptım de
hatta haftasonu çık git evden kırıldın da öle dedin sanmasın
siz olmasanız da ben eğleniyorum size bağlı değilim mesajı ver
sen düşüneceğine millet düşünsün be papatyam
haydi hoppa yalla :21::21::21::21::21::24::24::24::24::24::32::32::32::32:

günaydın arkadaşlar...
keyifler yerindedir umarım.... :)

dark ne zordur taşınmak,Allah yardımcın olsun... :)
ama gideceğin ev,çıktığın evden daha güzel ve seviliyorsa,işler kolaylaşıyordur otomatikmen... :)

papatya bence boşuna bu kadar bıtbıtlıyorsun aslında ben de bazen senin gibi olabiliyorum aman karşımdakini bekletmeyim kırmayım üzmeyim derken aslında kendime zarar verebiliyorum

bence hiç arama hatta h sonu için kafanda bir plan yap. Ses ederse de hani noldu gibilerinden aaa ben senden ses gelmeyince planımı yapmıştım canım yaaaa filan de :24:Seni sallamayanı sen de sallama

bırak işte sal gitsin
ararsa aramadın ben de plan yaptım de
hatta haftasonu çık git evden kırıldın da öle dedin sanmasın
siz olmasanız da ben eğleniyorum size bağlı değilim mesajı ver
sen düşüneceğine millet düşünsün be papatyam
haydi hoppa yalla :21::21::21::21::21::24::24::24::24::24::32::32::32::32:

ben insan ilişkilerinde başarısızım sanırım. ben de insanları iten bişi mi vardır nedir anlamadım. acab çok mu beklenti içine giriyorum. yada arkadaşlarım da benim gibi özenli olsun arkdaşlığımıza karşı diye düşünüyorum. dediğim gibi onun hem annesi hem de kv bu şehirde. benim kimsem yok burda. belki de ondan. her hafta annesine gidiyor kv gidiyor..
ayy farkındamısın onun bu davranışına bile kendimce mantıklı bir şeyler bulmaya çalışıyorum...
yok aramıcam. gördüğüm zaman da azıcık soğuk davranıcam...

papatya canım,sen de üçüncü kişiler yüzünden canını sıkmayı bırak artık...
inan üzüldüğüne değmez...
seni umursamayanı, sen hiç umursama....
yap kendi planını kendin ve uygula....
işte bu kadar... :)

papatya bence boşuna bu kadar bıtbıtlıyorsun aslında ben de bazen senin gibi olabiliyorum aman karşımdakini bekletmeyim kırmayım üzmeyim derken aslında kendime zarar verebiliyorum

bence hiç arama hatta h sonu için kafanda bir plan yap. Ses ederse de hani noldu gibilerinden aaa ben senden ses gelmeyince planımı yapmıştım canım yaaaa filan de :24:Seni sallamayanı sen de sallama

sirkeci çok ama çok haklısın. daha önce buna benzer bir iki birşey yaşadık. o zaman aldım karşıma kırışdığımı anlattım. o da düşünmemediği falan söyledi özür diledi beni çok sevdiğini söyledi. ama düşünsenize biz pazar konuşmuşuz, bugün perşembe ve ondan ses yok. ben üstelik biz uyarız siz ayarlayın demişim...bu düşüncesizlik değildir de nedir allahaşkına ya...
yok aramıcam kesinlikle....
sizin arkadaş ilişkileriniz nasıl. ben de bir problemmi var acaba...
bilim bilim derken sosyal ilişkilerim de zayıf mıyım yoksa...

papatya canım,sen de üçüncü kişiler yüzünden canını sıkmayı bırak artık...
inan üzüldüğüne değmez...
seni umursamayanı, sen hiç umursama....
yap kendi planını kendin ve uygula....
işte bu kadar... :)

canım farkındayımmm başka insanlar içn kendimi çok üzüyorum gereksiz yere..
bundan sonra kendimi telkin edicem..sağolun kızlar...

Farmasi canım benim bu için bildirimim şu şekilde:
100 euro
1 gram altın
2000 tl...

biz mayıs ayında birikim olayını bitiryoruz. zaten yaz mevsimi ve tatil için biriklim yapıyoruz. daha önce de yazmıştım. yaz aylarında benim ücretim çok düştüğünden kıştan para birktiryoruz. her ayki ev taksidini birikimden ödeyip idare etmeye çalışıyorz. 700 euro biriktirmiştik ki onu da rodosta tatilde harcayacağız...

Slm kızlar,
Ben sizlere bişey danışmak istiyorum, kardeşim var 24 yaşında, nasip olursa ilerde evlenecek. Ben de onun adına babamın parasıyla tasarruf yapacağım, her ay 300 TL babamın maaşından biriktirmeye karar verdik ama nasıl değierlendireceğime karar veremedim. Sizce altın alıp evde tutmak mı, yoksa bankaların altın hesabına yatırmak mı, hangisi daha uygun? Bir fikir verir misiniz?

Slm kızlar,
Ben sizlere bişey danışmak istiyorum, kardeşim var 24 yaşında, nasip olursa ilerde evlenecek. Ben de onun adına babamın parasıyla tasarruf yapacağım, her ay 300 TL babamın maaşından biriktirmeye karar verdik ama nasıl değierlendireceğime karar veremedim. Sizce altın alıp evde tutmak mı, yoksa bankaların altın hesabına yatırmak mı, hangisi daha uygun? Bir fikir verir misiniz?

merhaba benim 8 yaşında bir oğlum var. yaklaşık 2-3 yıldır her ay bankadan 1 gram altın alıyorum. ileride kullanır diye düşünüyorum. düğününde olur eğitiminde olur...döviz yada altın konusunda kimse birşey diyemez. ben çok uzun vade olduğu için böyle bir yola başvurdum. bundan 15 sene sonra da altın herhalde 50 liraya düşmez....yani inşallah...

sirkeci çok ama çok haklısın. daha önce buna benzer bir iki birşey yaşadık. o zaman aldım karşıma kırışdığımı anlattım. o da düşünmemediği falan söyledi özür diledi beni çok sevdiğini söyledi. ama düşünsenize biz pazar konuşmuşuz, bugün perşembe ve ondan ses yok. ben üstelik biz uyarız siz ayarlayın demişim...bu düşüncesizlik değildir de nedir allahaşkına ya...
yok aramıcam kesinlikle....
sizin arkadaş ilişkileriniz nasıl. ben de bir problemmi var acaba...
bilim bilim derken sosyal ilişkilerim de zayıf mıyım yoksa...
biz daha çok ailelerimizle görüşmeyi tercih ediyoruz o yüzden arkadaşlarla görüşmeler daha ikinci planda oluyor. Ama öyle durumda da kimsenin sallaması olmuyor sözleşiliyor eşler ayarlanıyor ve aynı gün içinde geridönüşler yapılıyor.

Slm kızlar,

merhaba çok iyi düşünmüşsünüz birikim yapmayı. ama kardeşinin yaşı kız ise 24 hani daha küçük olsa altın alın derdim uzun vadede(5-8 yıl) .. ama kısa zamanlarda ( 2-3 yıl gibi )altın artık çok düşüyor inişli çıkışlı..
ama erkekse 30a kadar yolu var altın alın derim
yani altın almak uzun vadelerde işe yarıyor. kısa zamanda ne olur belli olmaz
bizim düğünden sonra altınlar yerin dibine girdi 2.000 tl aldığımıız burma bilezik 1.600 e kadar düştü .
bence nakit olarak tl veya euro alıp değerlendirebilirsiniz..

hayırlı sürüşler şimdiden sirkecim

mutnojment çoook geçmiş olsun cnm

hoşgeldin carpeleydi
biz de evlendik,evliliğimizin ilk yılları har vurup harman savurduk
sonra bu böyle olmaz dedim
netten araştırmaya başladım nasıl ekonomi yapılır diye
bi de gram altına merak sarmıştım
işte o zaman farmasi bacımla karşılaştım
ilk ziyaretçi olarak giriyordum
sonra bayağı sardı
hemen üye oldum,iyi ki olmuşum
çok seviyorum topiğimizi ve to:16:piğimizzdekileri

selincim helal olsun tabi ki
bi avazda doğurursun inşallah
teşekkür ederim herkese inş çok güzel vakitler geçiririz burda artık paylaşımlar bollaşıcakmı ne dersiniz :)

ben burayı google da ev de tasarruf para biriktirme konuları araştırırken buldum
kadanlar kulübü kışlık erzaklar kurutmalık konserve dondurucuya konulanlar diye araştırırken buldum
bakalım daha yeni neler bulacağım

aaa evet turşulaaaaar falan ooo neler yapmayız ki ben şuan dut reçeli ve üzüm yaprağı yapıyorum ayrıca muşmula kompostosu kızlar süper bence deneyin kışın yemekten vazgeçemezsiniz vede yemek yemeyi de azaltıyo büyük ölçüde benden söylemesi :)))

aaa evet turşulaaaaar falan ooo neler yapmayız ki ben şuan dut reçeli ve üzüm yaprağı yapıyorum ayrıca muşmula kompostosu kızlar süper bence deneyin kışın yemekten vazgeçemezsiniz vede yemek yemeyi de azaltıyo büyük ölçüde benden söylemesi :)))

bir hamarat hatun daha :46:
bi ben mi sıkılıyorum böyle turşu reçel işlerinden :26:

biz daha çok ailelerimizle görüşmeyi tercih ediyoruz o yüzden arkadaşlarla görüşmeler daha ikinci planda oluyor. Ama öyle durumda da kimsenin sallaması olmuyor sözleşiliyor eşler ayarlanıyor ve aynı gün içinde geridönüşler yapılıyor.
bizim ailelerimiz yok burada. hatta hiç kimsemiz yok..
belki deondan böyle düşünüyorum. sonuçta o arkadaşın hem annesi hem kv. si kedi kardeşleri ve eşinin kardeşleri bu şehirde oturuyor...
hiçbirşey söylemiyim diyorum bu sefer de enayi yerine koymuyor mu beni...
hafta sonu ne arayayım ne sorayım ama bu durumu bir şekilde ya laf sokarak ya da başka şekilde kırıldığımı anlatmalıyım...

merhaba çok iyi düşünmüşsünüz birikim yapmayı. ama kardeşinin yaşı kız ise 24 hani daha küçük olsa altın alın derdim uzun vadede(5-8 yıl) .. ama kısa zamanlarda ( 2-3 yıl gibi )altın artık çok düşüyor inişli çıkışlı..
ama erkekse 30a kadar yolu var altın alın derim
yani altın almak uzun vadelerde işe yarıyor. kısa zamanda ne olur belli olmaz
bizim düğünden sonra altınlar yerin dibine girdi 2.000 tl aldığımıız burma bilezik 1.600 e kadar düştü .
bence nakit olarak tl veya euro alıp değerlendirebilirsiniz..
Kardeşim erkek, fakat arkadaş çevresinden dolayı kazandığını harcıyor ve biz de bunu hiç istemiyoruz. Nasip olursa 2-3 yıl içinde evlendirmeyi düşünüyoruz, kısmet tabii bu işler de, dediğiniz gibi de zarar etmek de istemem, o zaman katılım bankalarından katılım hesabı mı açtırsam acaba? kar payı alırım hiç olmadı, euro da sonuçta belli olmuyor:26::26: ?

Son düzenleme:
merhaba benim 8 yaşında bir oğlum var. yaklaşık 2-3 yıldır her ay bankadan 1 gram altın alıyorum. ileride kullanır diye düşünüyorum. düğününde olur eğitiminde olur...döviz yada altın konusunda kimse birşey diyemez. ben çok uzun vade olduğu için böyle bir yola başvurdum. bundan 15 sene sonra da altın herhalde 50 liraya düşmez....yani inşallah...

İyi yapmışsın canım, ilerde toplu para geçer elinize. Ben sadece TL olarak nakit mi tutmalı, bankanın altın hesabına mı yatırmalı mı , yoksa kuyumcudan direk altın mı almalı diye düşündüm. 2-3 yıl içinde bozdururuz diye düşünüyorum.

belki deondan böyle düşünüyorum. sonuçta o arkadaşın hem annesi hem kv. si kedi kardeşleri ve eşinin kardeşleri bu şehirde oturuyor...
hafta sonu ne arayayım ne sorayım ama bu durumu bir şekilde ya laf sokarak ya da başka şekilde kırıldığımı anlatmalıyım...
eğer bizim de burda kimsemiz olmasaydı arkadaşlarımızla görüşmelerimiz daha sık olurdu. Bizim herkes burda olduğu için gün içinde anlık planlar bile çok sık yapılıveriyor bir bakmışsın haberin olmadan bir planın içindesin. Öyle olunca arkadaşlarla görüşmeleri çok daha önceden ayarlayıp belirlemek gerekiyor. Bu arada tatil tarihi ne zamandı? :52:

günaydın kızlar:16:
darkcım kolay gelsin
ayyy kızlar
ben de bi heves başladım yürüyüşü
mesai sonrası okulun kermesi,yıl sonu gösterileri derken yine aksattım
gaza getirelim birbirimizi
bu arada ons 1410 oldu
bende yürüyüşe çıkıorum artık:)
her akşam 1 saat yürüorum benimki zayıflama amaçlı olmadığından tempolu yürüyemiorum zaten nefesim yetmez ama
doğumdan sonrada yürüyüş yapmayı düşünüorum bende katılırım aranıza kızalar
sitede bide yürüyüş parkuru varmış bizim :) yeni farkettik:)

papatyacım sana bişeyler yapalım diyen komşun
haber vermeyen gene komşun niye üzülüosunki vermediyse vermedi
yani bunun için ona laf sokmana yada konuşmana gerek olduğunu düşünmüorum
neden? bazı insanlar bu konularda rahattır demekki senin komunda rahat sende ona karşı sal gitsin
bişey dediğinde önemli bişey çıkmazsa gideriz yaparız dersin:)
hafta sonuda seni ararsa eğer gitmek istemiosan şayet tatlım sen haber vermeyince biz plan yaptık başka zman dersin oldu bitti
yada amaaaaaaaaaan o rahatsa ben varya o salarım arkadaş dersen giderdim pikniğe:)
yani seni enyai yerine koymuyor bence enayilik diilde boşvermişlik önemsememzlik sende onu önemseme arkadaşım:)

ayrıca bu durumla karşılaşan sadece sen diilsin ben iş yerinde toplu organizasyon işine girmiorum
yani ayarlanırsa katılırım ama o ayarlama işini ben yapmıorum
iş yerind ebi arkadaş var kız 2 aydır sabah topluca hafta snu kahvaltıya gidelim
kimi çocuğum var o var bu var kızı delirttiler remsne ve bu kız bunu yaklaşı 15 kişiye 5 hafta boyunca falan söledi ve 4 kişiden fazlasını bi araya toplayamadı::)
en son dediki gelmek isteyen bana sölesin beni delirtmeyin çokda umurumda yani nerde yapıosanız yapın kahvaltınızı dedi ve açık açık dedi bunu herkesin yüzüne:)
sonra o kız bi kıymetli oldu canım işte şöyleydide böyleydide falan diye kahvaltıya gidilmedi ama o kız hala ne dese kimse itiraz etmiyor:)

Back