• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

sirkeci ben senin araba kullanmayı bilmediğine çok şaşırdım:53::53::53::53:
çizdirdin karizmanı acilen araba da yollarının tozunu dumanına katmalısın

selincim hayırlısıyla kucağına alırsın inşşallah kuzucugu doğumda aklına geliriz de bol bol dua edersin bizede
hazır altın düşmüşken toplaşıp bebek görmeye geliriz sana kirli çıkılardan birer altın gelse köşeyi dönersin

hemen mali hususları sorayım sirkeci
kaç ders kaça

bir de nasıl anlattın meramını
ben ehliyeti yıllar önce aldım
neredeyse kavşağa nereden girilir onu bile bilmiyorum
benim bildiğin sıfırdan başlamam lazım
o zaman fiyat değişiyor mu acaba
sen ne durumdasın

multicim öncelikle geçmiş olsun canım
valla ben de 2004 aldım ama hiç bilmiyorum yaaaaa:1::1::1:

sirkeci ben senin araba kullanmayı bilmediğine çok şaşırdım:53::53::53::53:
çizdirdin karizmanı acilen araba da yollarının tozunu dumanına katmalısın
ben arabayı kullanabiliyorum sorunum vızır vızır diye tabir edilen trafiğe çıkamamak... Aslında bekarken babamın arabasıyla onu da yapıyordum az çıkmadım bahçeli cinnah trafiğine ama yolda bikaç kez serseriler sıkıştırınca bir de yayalar filan fırlayınca annem yanımda bırbır durmayınca ben paniklemeye başladım zamanla bu durum da korku halini aldı o dönemde midemden bir rahatsızlık geçirince (bilirsiniz mide hastalıklarının stresle doğrudan ilişkisi vardır) bir de araba olayını araya sokmayım diye trafiğe çıkmamaya başladım sonra kendi arabamı alır öyle çıkarım dedim tam işe başladım araba alacak kıvama gelmiştim ki evlendim yanisi özetle erteledim de erteledim. Şimdi kendi arabamızla ofisimin olduğu yerde çıkabiliyorum (kampüs olayı olduğu için trafik kuralları daha sıkı anlarsın bir de yoğun değil) ama benim derdim istanbul yolu eskişehir yolu gibi trafiğe çıkıp servis araçlarıyla aşık atmak.

hoş geldiiinnnn

ben başka bir forumda yazışıyordum kozmetikle ilgili
ordaki kızlardan biri kayınvalidesini burada çekiştirip rahatladığını yazmış
ben de kv yi çekiştirmeye geldim
hala da öyle yapıyorum zati :27:

sonra nasıl tasarruf etsem diye düşündüğüm bir dönemde
bdv deki bir topikte biri buradan bahsetti
sanırım sunny ablaymış
öyle de burayı buldum
iyi ki de bulmuşum valla

multiiii, evet ben yazmıştım. iyi ki de yazmışım canım, çok sevdiğimiz bir avukatımız var artık:16::16: galiba, eşinin savruk olmasından şikayet ettiği bir kızın topiğiydi. kızın çok para harcaması yüzünden problem yaşıyolardı. orada vermiştim topiğin linkini. gerçi konu sonradan çok farklı yerlere gitmişti.

demin unuttum söylemeyi multicim, çok geçmiş olsun canım :16:

Son düzenleme:
multim üzülme ya
kıyamam sana:48::48::48::48:

selincim varsa helal olsun sen de hakkını helal et
allah sağ sağlim doğurmanı zevkle büyütmeni nasip etsin amin

ben de altın fiyatlarına bakarken görmüştüm ilk
ne çare ki hala altınım yoh:17::17::17:

seyyah, boşver iyi ki yok:1: bak şimdi sen de benim gibi karalar bağlamıştın düştü diye:9: senin ataman olsun hayırlısıyla, listenin en başına seni ekleriz inşallah:31:

Son düzenleme:

ben 95de aldım beya
araba da yok napsam ki müzeye falan bağışlayayım

olly bez yerine huggıesın kilotları var onlardan alsan

muhtesem yuzyil izliyorum.... yarin ogrencilerimi yemege getircem buraya gun boyu park zip zip piknik modunda olacagix kizcemide goturecegim

ben burayı google da ev de tasarruf para biriktirme konuları araştırırken buldum
kadanlar kulübü kışlık erzaklar kurutmalık konserve dondurucuya konulanlar diye araştırırken buldum
bakalım daha yeni neler bulacağım

günaydın kızlar.
evi toplamayı bitirdik. ben işe geldim. birazdan firma gelip taşımaya başlar. eşim başında nasıl olsa.
kazasız belasız bütün eşyalarımı teslim alırım umarım :/
buarada ben ne piiiis karıymışım meğer. :30: eşyaları kaldırdıkça evde bir toz bulutu havalandı :27:
neyse şimdi yeni evde perdeler yıkanacak halılar yıkanacak. herşey yıkanıp hurçlanıp konulacak. oh mis :ssz:
benim evide gelecek hatun düşünsün artık :27::27:

günaydın günler aydın olsun canlar :16:

darkçım kolay gelsin :38:

günaydın kızlar

önce kursun aracıyla durumumu görecekmiş onda saati 35 liradan kendi aracıma geçince de 30 liradan. Durumumu hiç anlatmadım filan zaten oturunca görür reflekslerimi; geçen yıl 3 numaralı teyzem ders almıştı onun hocasıydı o çok memnun kalmıştı ben de sıfırdan hoca aramayım dedim direk onu aradım.

zaten benim Adana dan bulmam lazım
dedim niye sormuşum ki
ama sen benim Ankara daki akıl hocamsın ondan

ben de buradaki arkadaşa sorayım en güzeli
bi niyetlendim
sonra erteledim akşamları yürüyorum falan fişman diye
ama ertele ertele nereye kadar
zayıflamadan sonra araba kullanmada da birbirimize gaz versek

mutnojment çoook geçmiş olsun cnm
sağol canım

sağol tatlım
sen kreşle ilgili yazdığımı gördün mü

multiiii, evet ben yazmıştım. iyi ki de yazmışım canım, çok sevdiğimiz bir avukatımız var artık:16::16: galiba, eşinin savruk olmasından şikayet ettiği bir kızın topiğiydi. kızın çok para harcaması yüzünden problem yaşıyolardı. orada vermiştim topiğin linkini. gerçi konu sonradan çok farklı yerlere gitmişti.

demin unuttum söylemeyi multicim, çok geçmiş olsun canım :16:
sağol ablacım
ayy mutlu oldum
:21::21::21::21::21::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

darksi kolay gelsin zaten işte yoruluyorsun bir de evde mesai olacak ama sonunda evin tertemiz çiçek gibi olacak inşallah sorunsuz bir şekilde taşınır eşyaların.

multi evet birbirimizi gaza getirelim kullanalım artık şu arabaları :52:
akşamları hala yürüyüş yapıyorsun dimi? Ben de jillianıma tam gaz devam ediyorum :52:

günaydın kızlar:16:
darkcım kolay gelsin
ayyy kızlar
ben de bi heves başladım yürüyüşü
mesai sonrası okulun kermesi,yıl sonu gösterileri derken yine aksattım
gaza getirelim birbirimizi
bu arada ons 1410 oldu

günaydın kızlar:
darkcım çok kolay gelsin...
selincim hakkımız helal olsun..inşallah tam zamanında sağlıkla kucağına alırsın bebişini...

kızlar bu aralar çok mutsuzum. havalardan mıdır nedir. böyle nasıl canım sıkılıyor anlatamam. biri gelip dokunsa böğüre böğüre ağlarım. o derece yani...
apartmanda bir komşum var. zaman zaman beraber pikniğe tatile falan gideriz. geçen yaz hatırlrmısınız bilmem bir tatsızlık yaşamaıştık. o zamandan sonra hala görüşürüyoruz ama sanki aramızda görülmeyen bir duvar örüldü. ben de aşmak istemiyorum o duvarı...
geçen pazar telefonda konuşuyoruz. bu hafta için şehjir dışına çıkalım dedik. ben ona dedim ki sen eşine söyle. çünkü onlar hem buralı akrabaları falan var hem de eşi cumartesi de çalışıyor. kendi işi. biz eşimle ikimiz de memuruz. sen ayarla. akraba düğünü, eşinin işine göre dedim. tamam dedi. bugün perşembe oldu. hala ses yok. ben olsam pazartesi hemen eşimle konuşup ararım. böyle şeyler beni sinir ediyor. bana bu şekilde davranıldığında kendimi değersiz hissediyorum. sizce ne yapayım ben. bugün arayıup sorayım mı yoksa hiç sallamıyım mı. hatta sabahtan düşündüm. akşam üstü kahveye diye uğrasam mı diye...bu tür şeylerde yani insan ilişkilerinde çok hassasım ben. kimseyi bekletmem, herksein sıkıntısında ararım. hele bu tür şeyler hiç ama hiç yapmam...
velhasıl kızlar canım çokkkkkk sıkkın......

günaydın kızlar:
selincim hakkımız helal olsun..inşallah tam zamanında sağlıkla kucağına alırsın bebişini...

kızlar bu aralar çok mutsuzum. havalardan mıdır nedir. böyle nasıl canım sıkılıyor anlatamam. biri gelip dokunsa böğüre böğüre ağlarım. o derece yani...
apartmanda bir komşum var. zaman zaman beraber pikniğe tatile falan gideriz. geçen yaz hatırlrmısınız bilmem bir tatsızlık yaşamaıştık. o zamandan sonra hala görüşürüyoruz ama sanki aramızda görülmeyen bir duvar örüldü. ben de aşmak istemiyorum o duvarı...
geçen pazar telefonda konuşuyoruz. bu hafta için şehjir dışına çıkalım dedik. ben ona dedim ki sen eşine söyle. çünkü onlar hem buralı akrabaları falan var hem de eşi cumartesi de çalışıyor. kendi işi. biz eşimle ikimiz de memuruz. sen ayarla. akraba düğünü, eşinin işine göre dedim. tamam dedi. bugün perşembe oldu. hala ses yok. ben olsam pazartesi hemen eşimle konuşup ararım. böyle şeyler beni sinir ediyor. bana bu şekilde davranıldığında kendimi değersiz hissediyorum. sizce ne yapayım ben. bugün arayıup sorayım mı yoksa hiç sallamıyım mı. hatta sabahtan düşündüm. akşam üstü kahveye diye uğrasam mı diye...bu tür şeylerde yani insan ilişkilerinde çok hassasım ben. kimseyi bekletmem, herksein sıkıntısında ararım. hele bu tür şeyler hiç ama hiç yapmam...
ah papatyacım bende öyleyimdir. çok dakiğimdir.
kimseyi bekletmekten hoşlanmam. hep ilk adımı ben atarım filan. ama öyle oluncada insanlar çantada keklik mi görüyor nedir,
pek değersizleştiriyorlsar.
ama napayım benim de huyum bu. balık bilmezse halık bilir misali avutuyorum kendimi.
ama bence bi ara. niye haber vermedin ki. ona öre bende hazırlık yapacaktım filan de. aten bu saaten sonra yetiştiremem deyip gitmeyen taraf sen ol bence.
öyle insanlara böyleside müstehak napalım :ssz:

günaydın kızlar:

daha dikkatli olmasını istiyorsan bence arama sorma o arayınca da sizden haber gelmeyince plan yaptık de
bence sen her şeyi çok takıyorsun ufak şeyler birikip sana dert oluyor
sen takma o taksın
öğrensin sorumluluğu
erken araması gerektiğini bilsin
onlar da sanırım bakarızcı insanlardan nefret ederim bu tiplerden
cumartesi görüşelim dersin bakarız der
senden önemli bi planım çıkarsa görüşmeyiz yok bi şey olmazsa görüşürüz demek bu bana göre
hiç işim olmaz

Son düzenleme:
ah papatyacım bende öyleyimdir. çok dakiğimdir.
kimseyi bekletmekten hoşlanmam. hep ilk adımı ben atarım filan. ama öyle oluncada insanlar çantada keklik mi görüyor nedir,
pek değersizleştiriyorlsar.
ama napayım benim de huyum bu. balık bilmezse halık bilir misali avutuyorum kendimi.
ama bence bi ara. niye haber vermedin ki. ona öre bende hazırlık yapacaktım filan de. aten bu saaten sonra yetiştiremem deyip gitmeyen taraf sen ol bence.
öyle insanlara böyleside müstehak napalım :ssz:
nefret ediyorum bu huyumdan. sürekli yapıcı olmaktan, değer veren taraf olmaktan, aslında ortada belki ona göre problem de yok. belki unuttu bile...bilemiyorum....
daha dikkatli olmasını istiyorsan bence arama sorma o arayınca da sizden haber gelmeyince plan yaptık de
bence sen her şeyi çok takıyorsun ufak şeyler birikip sana dert oluyor
sen takma o taksın
öğrensin sorumluluğu
erken araması gerektiğini bilsin
onlar da sanırım bakarızcı insanlardan nefret ederim bu tiplerden
cumartesi görüşelim dersin bakarız der
senden önemli bi planım çıkarsa görüşmeyiz yok bi şey olmazsa görüşürüz demek bu bana göre
hiç işim olmaz
seyyahım ben malesef herşeyi çok kafaya takıyorum. ufak şeyleri biriktiriyorum. bu nedenle gereksiz kırılganlıklarım oluyor. bu komşum hani oğlumu oğlunun ökdevi bitince çağıraktı da unutmuştu ya. hatırladın mı...işte o...oğlum da kendinin dışlandığını unutulduğunu düşünmüştü...o ev hanımı olduğunda apartmanda görüştüğü başka kişiler de var. ben de herkesle görüşürüm de...o diğerleriyle de çok vakit geçirdiğinden unutmuş olabilir sanırım. amann ne bileyim ben...

Back