Kirli Çıkılar )))

darkseacım yün bi alışkanlık meselesi bence ben alışmamışım ve hiç kullanmadım zaten çocukluğumdan beri
şimdi inanılmaz kokuyo bana yani yorganı yada yastığı üstüme aldığımda içine midem bulanıyo vede çooooook ağır eziliorum altında:)

ama yiyecek konusunda sonuna kadar katılıorum
ben hamile kaldığımdan beri sadece 2 kere yada 3 kere kola içtim ve verdiğim en en en doğru karardı
şu an kola aklıma bile gelmiyor
evede almıoruz cips de öle eskiden alıoduk ama uzuuuuun zmandır almadık bol bol meyve yiyoruz tabi onunda ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır:)

buralarda hobi bahçeleri kiralıyolarmış, sebze ekmek, toprakla uğraşarak vakit geçirmek için. seninkilerin resimlerini bekliyoruz sirke

gecen gun hobi bahçelerinden bahsediyorduk. eşim dedi ki biz de kiralayalım. ama her hafta gidip, sulaman, bakman lazım dedim. adam vardır orada sulayan, veririz parasını o bakar dedim. hobimiz nasıl?

buralarda hobi bahçeleri kiralıyolarmış, sebze ekmek, toprakla uğraşarak vakit geçirmek için. seninkilerin resimlerini bekliyoruz sirke

bursada hayvanat bahçesinin yakınlarında bi yerde, yol üstündeydi, hobi bahçeleri vardı minik minik :)) bıdık daha iyi bilir gerçi. ben göreli yıllar oldu tabi.

Kizlar yun yorganiniz yoksa neyiniz var pamukmu hadi oda bi nebzede yoksam elyafmi kullaniiosunuz.eger elyafsa bise sorcamda usumuyonuzmu elyaflarla ya cok ince degilmi? Ben ogrenci ewime bile yun yorgan goturmus adamimda ordaki arklardan rlyaf kullanan vardi ve incelerdi... O pike iside rahmetli annemin ceyizi duruyodu daha Ben evlenirken. Babamin simdiki Esi dediki ozlemcim bir suru isleme ara takimlari var boyle burayi beklemesinler gel pike takimi yaptiralim dedi bana ve kardesime iyide oldu ilk dogum yaptigimda Ewe gelince sermistim sonrada cok hosuma gitti yazlari surekli omu kullqniyorum ama yatak ortusu niyetine kullaniyorum Ben resmini cekip koyayim aksam. Oyle hantal felan degil benimkisi ama pahali yapildigi dogru iste nisanliyken 4 sene evvel 450 liraya yaptirmistik yastigi carsafi iicinde... Biraz.kaliteli olsun diye boyle oldu oda qnnemin el.emegi var diye....

senfat :)))))))

parayla uğraşmadığı hobi satın alan adam. hobilikten çıkmış o, hobbit olmuş hobbit

senfat sizin hobi olayı süpermiş ben biyandan da arıcılığı araştırıyorum oraya giderken bazı bahçelerde görüyorum ama arıcılıkta 1 ay başında durup oğul dölü başka kovana alıştırmak gerekiyormuş o yüzden bize pek uymadı.

bence hobi bahçesine bugday dikemeyeceği için başkasına yaptırcak. ancak bugday kaldırmasını bilir.

başkasına sulatır, baktırırız falan diyorsa zaten hobi gibi değil iş gibi görüyordur. minicik hobi bahçelerine buğday ekilir mi bilemedim?
ben de bilmem birşey ekip dikmesini ama genetik kökenimde var sanırım, hissediyorum

zaten senin ki toprağa bişey ekmese bile çıplak ayakla bassa yeter :)) arada topaklanmak lazımmış

ya benim genetikte oldugunu sanmıyorum. zira fınfık ve fasulyeden başka da bişey yetişmez kökenlerimin oldugu yerde.
ama çimlerde falan hemen ayakkabı, terlik atarım ayagımdan hoşuma gider topraga basmak.

ortadan dalıyorum konuya ama... :)
toprak,insan vücudundaki negatif enerjiyi alıyor....
hele hele çocuklar için çok daha elzem....
aslımız toprak olduğundan, çekiyoruz birbirimizi sanıyorum... :)
çocuklarımız,büyük şehirlerde,değil toprağa basmak,toprak görmeden büyüyorlar..
benim de hayalim,toprakla uğraşmak,çocuklarımın akşama kadar toprakla haşır neşir olmaları vs..... :)
önce ben de hobi bahçeleri falan düşündüm...
sonra dedim ki,kızım ne yapıyorsun sen,minyatür gibi toprakta ne yapacan...
alacaksan al şöyle en az 1-2 dönüm yer ki,toprak gördüm diyebilesin...
ve başladım araştırmalara.... :)
ben istanbul avrupa yakasındayım...
anadolu yakasından,şöyle şehir içinde ama,şehirdışı sakinliğine sahip 1-2 dönüm yer baktırıyorum...
bulunca affetmeyeceğim... :)
inşallah... :)
darısı isteyenlerin başına....

sirke sen yakında bir de inek alırsın bu gidişle organik süt, yoğurt işine de girersin

pepeti sen sınıfcısın, idarecilik mi yapıyordun

multijet nerelerde ki

buradayım senfatcım
işlere gömüldüm deliye bağladım uğrayamıyorum o yüzden

evet yaa benim troid kanserimi o dönemki radyasyona bağlıyorlar
benim yaş grubumda tavan yapmış durumda
ama bişi olmazmış ya o yüzden ondan değil diyoruz

sizin hobi bahçesi mi nereyi ekiyorsun sen kaçırmışım valla

senfat Ankara dolayları olursa sizin toprak
eşim bedavadan yapar bahçıvanlığını
bayılır toprakla uğraşmaya

hanımlar bu plastik ayakkabı kutularından almayı düşünüyorum
özellikle dikkat etmem gerekn var mı yoksa standart mı bu kutular
bayan erkek ayakkabısı babet bot çizme diye ayrılırmı
fiyatları ne kadar aşağı yukarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…