- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
buralarda hobi bahçeleri kiralıyolarmış, sebze ekmek, toprakla uğraşarak vakit geçirmek için. seninkilerin resimlerini bekliyoruz sirke
buralarda hobi bahçeleri kiralıyolarmış, sebze ekmek, toprakla uğraşarak vakit geçirmek için. seninkilerin resimlerini bekliyoruz sirke
senfat :)))))))
parayla uğraşmadığı hobi satın alan adam. hobilikten çıkmış o, hobbit olmuş hobbit
bence hobi bahçesine bugday dikemeyeceği için başkasına yaptırcak. ancak bugday kaldırmasını bilir.
başkasına sulatır, baktırırız falan diyorsa zaten hobi gibi değil iş gibi görüyordur. minicik hobi bahçelerine buğday ekilir mi bilemedim?
ben de bilmem birşey ekip dikmesini ama genetik kökenimde var sanırım, hissediyorum
zaten senin ki toprağa bişey ekmese bile çıplak ayakla bassa yeter :)) arada topaklanmak lazımmış
senfat sizin hobi olayı süpermişben biyandan da arıcılığı araştırıyorum oraya giderken bazı bahçelerde görüyorum ama arıcılıkta 1 ay başında durup oğul dölü başka kovana alıştırmak gerekiyormuş o yüzden bize pek uymadı.
hatırladığım kadarıyla nükleer santrallerin durumundan sonra japon bakanlardan biri yaptı böyle birşey.
gecen gun hobi bahçelerinden bahsediyorduk. eşim dedi ki biz de kiralayalım. ama her hafta gidip, sulaman, bakman lazım dedim. adam vardır orada sulayan, veririz parasını o bakar dedim. hobimiz nasıl?
inek işi güzel de çok kokuyorlar bi kokuları olmasasirke sen yakında bir de inek alırsın bu gidişleorganik süt, yoğurt işine de girersin
inek işi güzel de çok kokuyorlar bi kokuları olmasa
inek işi güzel de çok kokuyorlar bi kokuları olmasa
pepeti sen sınıfcısın, idarecilik mi yapıyordun
multijet nerelerde ki
resmi otoritesi olanlardan böyle şeyler duymak insanı daha da endişelendiriyor.
bu ülke neleri görmedi ki çay radyasyon içermiyor diyip içeni de gördük şebeke suyu temizdir diyip içeni de : 1:
Ben tarım denemelerime başladım bakalım bu yaz hasatım nasıl olacak :44:
geçen gün ektiklerimin resimini de çektim çıksınlar before-after albümü yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?