ben annem kanser hastalığına yakalandıktan sonra böle oldum. etrafımdaki herkesi ister istemez sıkabiliyorum bu konu yüzünden ama elimde değil. doğal olmayan herşeye savaş açmak istiyorum
cnm çok geçmiş olsun
Kizlar yun yorganiniz yoksa neyiniz var pamukmu hadi oda bi nebzede yoksam elyafmi kullaniiosunuz.eger elyafsa bise sorcamda usumuyonuzmu elyaflarla ya cok ince degilmi? Ben ogrenci ewime bile yun yorgan goturmus adamimda ordaki arklardan rlyaf kullanan vardi ve incelerdi... O pike iside rahmetli annemin ceyizi duruyodu daha Ben evlenirken. Babamin simdiki Esi dediki ozlemcim bir suru isleme ara takimlari var boyle burayi beklemesinler gel pike takimi yaptiralim dedi bana ve kardesime iyide oldu ilk dogum yaptigimda Ewe gelince sermistim sonrada cok hosuma gitti yazlari surekli omu kullqniyorum ama yatak ortusu niyetine kullaniyorum Ben resmini cekip koyayim aksam. Oyle hantal felan degil benimkisi ama pahali yapildigi dogru iste nisanliyken 4 sene evvel 450 liraya yaptirmistik yastigi carsafi iicinde... Biraz.kaliteli olsun diye boyle oldu oda qnnemin el.emegi var diye....
özlemcim ben de senin gibiyim
elyafla üşüyorum
kışın hep yünlü yorgan kullanıyorum
burada yünlü yorganları yıkayanlar var 10 liraya,kış bitiminde veriyorum yıkatıyorum
mis gibi oluyorlar
Kızlar altında bir yükseliş var ama bu geçici sanırım siz ne dersiniz?
Bu arada nerde ne indirimi var heheheh yazın bakim
selin saklama kutusu alcam ilaçlar için ayrı ayrı koycam oğlanın ilaçları bizimkiler şeklinde
lovelicim inşallah yükselir altın