• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

ben annem kanser hastalığına yakalandıktan sonra böle oldum. etrafımdaki herkesi ister istemez sıkabiliyorum bu konu yüzünden ama elimde değil. doğal olmayan herşeye savaş açmak istiyorum :47:

cnm çok geçmiş olsun

Kizlar yun yorganiniz yoksa neyiniz var pamukmu hadi oda bi nebzede yoksam elyafmi kullaniiosunuz.eger elyafsa bise sorcamda usumuyonuzmu elyaflarla ya cok ince degilmi? Ben ogrenci ewime bile yun yorgan goturmus adamimda ordaki arklardan rlyaf kullanan vardi ve incelerdi... O pike iside rahmetli annemin ceyizi duruyodu daha Ben evlenirken. Babamin simdiki Esi dediki ozlemcim bir suru isleme ara takimlari var boyle burayi beklemesinler gel pike takimi yaptiralim dedi bana ve kardesime iyide oldu ilk dogum yaptigimda Ewe gelince sermistim sonrada cok hosuma gitti yazlari surekli omu kullqniyorum ama yatak ortusu niyetine kullaniyorum Ben resmini cekip koyayim aksam. Oyle hantal felan degil benimkisi ama pahali yapildigi dogru iste nisanliyken 4 sene evvel 450 liraya yaptirmistik yastigi carsafi iicinde... Biraz.kaliteli olsun diye boyle oldu oda qnnemin el.emegi var diye....

özlemcim ben de senin gibiyim
elyafla üşüyorum
kışın hep yünlü yorgan kullanıyorum
burada yünlü yorganları yıkayanlar var 10 liraya,kış bitiminde veriyorum yıkatıyorum
mis gibi oluyorlar

Kızlar altında bir yükseliş var ama bu geçici sanırım siz ne dersiniz?
Bu arada nerde ne indirimi var heheheh yazın bakim

selin saklama kutusu alcam ilaçlar için ayrı ayrı koycam oğlanın ilaçları bizimkiler şeklinde

lovelicim inşallah yükselir altın

Ever poecim yikayip didip kopuyup getiriyolar... Burada biraz daha pahali yapuolar ama olsun saglikli nihayetinde.....

c.tesi yine kalabalık bi misafir grubum var
menüm
çörek
patatesli kıymalı börek
zeytinyağlı biber dolması
pudingli bisküvili pasta
mantar kurabiye
bi çeşit salata daha düşünüyorum ama ne yapsak
menümlerim misafir için aynı oluyor genelde, üç aşağı beş yukarı
ama ne de olsa farklı kişiler :27:

ya bunları hesaplıyorum, vakıftan aldığım mantıyla aynı fiyata, hatta daha fazlasına geliyor
bu gelecek olanlar annemin anne tarafından
daha annemin baba tarafı ve de babamın her iki taraftan akrabaları duruyor

eşimin öğretmen arkadaşları da 12 kişi kadar, onlara mantı düşünüyorum
sonra benim yeni okulumdakiler ve eskidekiler gelcek

bence şu aralar gelseler bari
benim iznim bu cuma bitiyor
rapor alcam 5+5
sonra başlıycam
ben başlamadan gelselerdi eydi :27:

bu arada bebek için 480 lira para
12 çeyrek
2 tam
2 yarım altın geldi şimdiye kadar ayıptır söylemesi
ve de bi sürü kıyafetle, pastalar börekler
en güzel tarafı pasta, börek kısmıydı, iştahım açık olduğu için
tabi altın ve paralar da uzun vadede güzeller :27:

masallah canım ahmet bebek rızkıyla gelmıss... ılkede ılk torun oldugu ıcın ıkı tarafında rekor bır bırıkımı war bence... onun altınına parasına dokunmuyoruz hıc ılerıde egıtım hayatında felan kullanması ıcın ınsallah hayırlısıylaa... resım eklıcem demıstım pıkenın atıom sımdı kızlar... $IMAG0177.jpg $IMAG0176.jpg $IMAG0178.jpg

Sirkecannn bizim su tarla olayi hallolursa senden o tohumlardan Rica etsem bulabilirmisinki hani tohumunu fidesini Satan bir yer varmola acaba?
biz onları bir tohumcudan aldık bir kısmı da köylülerden; siz bir alın tarlayı yeri bir beirleyin tohum alışverişi yaparız. Hatta siz bizim oralara baksanıza arsaya bakarsın komşu oluruz :52:

çok güzel olmuş özlemcim anı işte hepsi

sevimli ahmetçik altınlarını güzel günlerde kullansın inşallah

soyledım bızımkılere cok uzak dıyolar onlar ıncek golbası gıbı ıstıyolar... ıkı gun once bı yer bulmuslar hafta sonu bakıcaz kısmetse göl manzaralıı ıyıymıs yerı ıcınde suyu felanda varmıs ama ıste parası nedır bılemıyorummm hayırlısı artık..

çok güzel olmuş özlemcim anı işte hepsi

sevimli ahmetçik altınlarını güzel günlerde kullansın inşallah

ewet seyyahım oyle anı aslında kullanmaaya kıyamadıgım dolu elıslerı gıbı buda bekler dururdu ama sonra dusundum ben de kullanmazsam onu yasatmazsam her gelene sorana annemın el nuru dıyıp hava atmazsam kıme kalacak ilke gormedı bıle annaneyı omu serıp kullancak.onceden dokunurken bıle uzuluyodum ama sımdıı severek kullanıyorum ve her baktıgımda serdıgımde canım annemede duamı gonderıyorum ınsallah ulasıyodur...

ewet seyyahım oyle anı aslında kullanmaaya kıyamadıgım dolu elıslerı gıbı buda bekler dururdu ama sonra dusundum ben de kullanmazsam onu yasatmazsam her gelene sorana annemın el nuru dıyıp hava atmazsam kıme kalacak ilke gormedı bıle annaneyı omu serıp kullancak.onceden dokunurken bıle uzuluyodum ama sımdıı severek kullanıyorum ve her baktıgımda serdıgımde canım annemede duamı gonderıyorum ınsallah ulasıyodur...

mekanı cennet olur inşallah amin

Gunaydinnn kizlar.. hava yine super yada sabah diye boyle gunesli ve serin... Bugun ilkeye pike bakicam birazda carsaf nevresim felan gecen banu sormustu sanirim... Bugun elleye elleye bakicam canim nasil olduklarini yazarim sana

herkese hayırlı sabahlar çok güzel bir gün olması dileğiyle :16::16::16:

günaydın kızlar

sevimlicim bereketli olsun Ahmetciğin birikimleri

özlemcim anneciğinin mekanı cennet olsun
çok güzel olmuş pike takımın
annem bana ayrıca iki tane yaptırmıştı pike takımı yazları kullanıyorum
kıyamıyorum pek ama benle mi yaşlancak zaten Ankara da mevsim kısa
annemin ve anneannemin el işi yatak takımlarını da özenle saklıyorum
ama belki böyle bişler olabilir düşüneyim bakayım
bir de kanaviçe yaptırmış annem
bunlar hep etekli
bu hale getirsem güzel olabilir

günaydınnn herkese bugun kreste kızımın doğum günün varrr öğlen gidicem saat 2.30 gibide kutluycaz arkadaslarıyla ...aslında gerçek doğum günümüze 20 gün var ama okul bitmeden yapalım dedim:27:

kaç gündür beyaz ayıcığım var pembe var anne kahverengi ayıcık alırmısın diyordu bi de oyuncakçan kahverengi ayıcık alıcam:52::52::52:

herkese günaydın
güzel mutlu huzurlu bir gün geçiririz inşallah
yorucu bir haftasonu geçirdim yine
sonracığıma sabah ayağımı burktum ve çok ağrı yaptı
akşam eve gidince ilaç süreyim geçirir inşallah

hafta sonu eşimin iş yeri çekiliş yapmış herkese altın çıkmış bir bize çıkmamış
üzüldüm söyleyince ne şans diye ama sonra da düşündüm ne yapalım sağlık olsun da çalışır alırız biz dedim

masallah canım ahmet bebek rızkıyla gelmıss... ılkede ılk torun oldugu ıcın ıkı tarafında rekor bır bırıkımı war bence... onun altınına parasına dokunmuyoruz hıc ılerıde egıtım hayatında felan kullanması ıcın ınsallah hayırlısıylaa... resım eklıcem demıstım pıkenın atıom sımdı kızlar...Eki Görüntüle 722333 Eki Görüntüle 722332 Eki Görüntüle 722334

çok güzeller özlemcim,güle güle kullan

günaydınnn herkese bugun kreste kızımın doğum günün varrr öğlen gidicem saat 2.30 gibide kutluycaz arkadaslarıyla ...aslında gerçek doğum günümüze 20 gün var ama okul bitmeden yapalım dedim:27:

kaç gündür beyaz ayıcığım var pembe var anne kahverengi ayıcık alırmısın diyordu bi de oyuncakçan kahverengi ayıcık alıcam:52::52::52:

pepeticim şimdiden doğum günü kutlu olsun kuzucuğunun
herkese günaydın
güzel mutlu huzurlu bir gün geçiririz inşallah
yorucu bir haftasonu geçirdim yine
sonracığıma sabah ayağımı burktum ve çok ağrı yaptı
akşam eve gidince ilaç süreyim geçirir inşallah

hafta sonu eşimin iş yeri çekiliş yapmış herkese altın çıkmış bir bize çıkmamış
üzüldüm söyleyince ne şans diye ama sonra da düşündüm ne yapalım sağlık olsun da çalışır alırız biz dedim

zeytincim ayağın için geçmiş olsun

günaydın kızlar bu arada:16:
keyifli bi gün geçiririz umarım
ben de akşam komşumla yürüyüşe başladım 1 saat yürüyoruz
malum yaz geldi
kışın göbişi saklamak kolaydı
ama yazın çıkıveriyor
hem de sağlık içim
inşallah sürekli devam ederim

özü; örtünü güzel günlerde kullan
zeytin; ayağın için buz uygulasana bir de diz hizasından destekleyerek uzat.
poetikıray senin de göbek ertime çalışmaların hayırlı olsun umarım kısa sürede sonuç alırsın.

günaydın kızlar:
özlemcim annenin mekanı cennet olsun inşallah.
bu arada pike takımları çok güzel olmuş. bana da farklı bir fikir oldu. teşekkür ederim.
pepeti şimdiden doğum gününüz kutlu olsun...
zeytincim çok geçmiş olsun....
yorumlarınıza dayanarak evde yapacaklarımı kendime göre planladım.
haftaya kartım kesildiğinde (kendisi 3500 e dayandı da ondan) hepsiburada.com da vakumlu hurç setlerinden alacağım. ucuz geldi. 7 parça 23 küsür lirea. selinin dediği gibi açılsa da tozlanmaz hiç olmazsa...kilere giriş yapıp orayı halledicem. okul kapanınca da oğlumun odasını. hergün işten çıkınca az az yapsam 1-2 hafta içnde biter diye düşünüyorum... belki foto da eklerim...

zeytincim geçmiş olsun

özlemcim güle güle kullan takımlarını

pepeticim kuzucuğunun yeni yaşının hayırlara vesile olmasını dilerim

papatyacım kolay gelsin

Multicim bu ve bitanede dantelden var sarma hatta o daha guzell duruyo.bunlarda hep etekli takimlardi ama yaparken kadinlar hic bosa giden parcasi olmuyo Zaten artanini aliyosun yada ufak sus yastigi felan oluyo bisekulde degerleniyo yani el emegi iste insan kiyamio...

Back