• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

hanımlar bu plastik ayakkabı kutularından almayı düşünüyorum
özellikle dikkat etmem gerekn var mı yoksa standart mı bu kutular
bayan erkek ayakkabısı babet bot çizme diye ayrılırmı
fiyatları ne kadar aşağı yukarı

bilmiyorum bıdıkçım bilgim yok valla

sizin hobi bahçesi mi nereyi ekiyorsun sen kaçırmışım valla
eşimin memleketi buranın bir ilçesi hani şu domatesleriyle ünlü olan yer sağdan sola 4 harfli :1: orda bir köy oraya geçen yaz ev yaptırdılar meyve ağaçlarının filan olduğu bir bahçeleri var çevirdiler ben de amatör çiftçiliğe başladım cumartesileri gidiyoruz hem toprakla uğraşıyoruz hem de pikniğimizi yapıp geliyoruz . Toprakla uğraşırken çok eğlenceli geliyor pek anlamıyorum ama eve gelip ertesi sabah uyandığımda vücudum dayak yemiş gibi acıyor :9:

ne güzel yaa
o domatesin halis tohumundan bulursan bol bol ek
.. domatesi diye sattıklarının çok azı oranın domatesiymiş aslında

bir kendimize gelsek bulabilirsem hobi bahçesi bulcam ben de
ya da bir yerlerden küçük bir arazi
eşim o kadar sever ki bahçe işini
bir dönüm olsa küçük bir ev olsa bahçe de olur küçücük
sen sağ ben selamet

hanımlar bu plastik ayakkabı kutularından almayı düşünüyorum
özellikle dikkat etmem gerekn var mı yoksa standart mı bu kutular
bayan erkek ayakkabısı babet bot çizme diye ayrılırmı
fiyatları ne kadar aşağı yukarı

bıdık erkek ve bayan ayakkabısı boyutuna göre değişiyo vede çizme kutusu ayrı daha geniş oluyo
fiyatları burda bi kutu 2.5 tl:) internette set halinde satılıyo site ismide verim evim.net de indirme giriyor
takip et:)

Kızlar altında bir yükseliş var ama bu geçici sanırım siz ne dersiniz?
Bu arada nerde ne indirimi var heheheh yazın bakim

selin saklama kutusu alcam ilaçlar için ayrı ayrı koycam oğlanın ilaçları bizimkiler şeklinde

loveli benim bu plastik kutulara karşı ayrı bi zaafım var:)
herşeyi herşeyi kutulara koyyorum emin ol ilaçlar içinde süper oluyo
dışarda durcakları ayrı dolapta durcakları ayrı kutulara koysan daha iyi olmazmı?

Ya arkadaşlar yanlış anlamayında her yer kutu kutu
kutulardan sıkılmayacak mısınız o zaman

loveli benim bu plastik kutulara karşı ayrı bi zaafım var:)
herşeyi herşeyi kutulara koyyorum emin ol ilaçlar içinde süper oluyo
dışarda durcakları ayrı dolapta durcakları ayrı kutulara koysan daha iyi olmazmı?

sorma hemen evin karşısına açılmış her gün önüden geçiyorum sanki lüks bir mağaza önünden geçiyorumm
haklısın yapayım böyle
şimdiki hedefim baharatlıklar baharat takımım kullanışlı değildi kullanamadım
kavanozlara koydum ama görüntü hoşuma gitmiyor
yeni bir baharat takımı almak istemiyoum yetmiyor fiikir verin bana ne yapsam

Ya arkadaşlar yanlış anlamayında her yer kutu kutu
kutulardan sıkılmayacak mısınız o zaman
yok valla çok rahat oldu tıkış tıkış olmadı herşeyin yeri belli oluyor ona göre yerşetiriyorsun ben seviyorum valla sıkılmam eşim de düzen delisi adam içim açıldı ya diyor hehehehehe

yok valla çok rahat oldu tıkış tıkış olmadı herşeyin yeri belli oluyor ona göre yerşetiriyorsun ben seviyorum valla sıkılmam eşim de düzen delisi adam içim açıldı ya diyor hehehehehe

ben de düzen takıntılıyım ama
dolap olmalı her şey içinde olmalı
kutu bile olsa dolapta olmalı ne nerde görmeliyim yani ancak şeffaf falan olabilir bu ayakkabı kutuları gibi
özlem gibi bende de var her şey evde olsun kimseden istemeyeyim

ben de düzen takıntılıyım ama
dolap olmalı her şey içinde olmalı
kutu bile olsa dolapta olmalı ne nerde görmeliyim yani ancak şeffaf falan olabilir bu ayakkabı kutuları gibi
özlem gibi bende de var her şey evde olsun kimseden istemeyeyim

ben de dolapta dursun dolapta düzgün dursun bol dolap severim görünürde bişey yok dolapta hepsi şeffaf kutularda lazım olan kutuyu aç kapat süper

seyyah bu kutular şeffaf zaten ben ayakkabı kutularını sevmiorum yıkanmıyor etmiyor:)
bu kutuları çekmecelere yada dolap içlerine koyyorum ben zaten öyle ortada durmuyo o zman banada afakanlar basıyo:)
bide evde herşeyin tapulu bi yeri olmavsı lazım yani kalemlerin , iğnenin, ipliğin, mezuranın fotoğrafların albümlerin
herşeyin yani makas aradığımda kırk çekmeceye bakmamalıyım gidip yerinden almalıyım sonrada o yere koymalıyım:)
çocuklar içinde böle maskasmı aradı onu gidip ordan bulsunki ortalığı karıştırmasın işi bitincede yeri belli oraya koysun:)

ben çocukken bile herşeyimin herşeyimin yeri vardı boya kalemlerimin pastel boyalarımın hepsi kutuların içindeydi tabi ozman plastik kutu falan buamıodum:) oyuncak kutularından ayakkabı kutularından falan yapıodum:)
huy işte:) ama okutularıda saklıodum dolaba çekmeceye falan:)

Sirkecannn bizim su tarla olayi hallolursa senden o tohumlardan Rica etsem bulabilirmisinki hani tohumunu fidesini Satan bir yer varmola acaba?

Bizde eşimle bahçemiz olsun istiyoruz hatta bi kaç seneye kadar yapmayı planlıyoruz ama annemib evin önünde bahçesi var domates,salatalık,cin biber,tere,marul,turp,asması,nane,maydonoz,soğan,sarımsak,çilek aklıma gelen bunlar var ektik hatta çıkanları yemeye başladık bile:34::34:

ben annem kanser hastalığına yakalandıktan sonra böle oldum. etrafımdaki herkesi ister istemez sıkabiliyorum bu konu yüzünden ama elimde değil. doğal olmayan herşeye savaş açmak istiyorum :47:
darksea Rabbim yaşatmasın kimseye o derdi
benim de annem kemoterapi tedavisi gördü
çok zor bişi

bu arada doğallıktan bahsetmişsin
aidin salih diye birini duydun mu
şu ana kadar okuyup da güvendiğim tek kişi o bu konularda
ama söylediklerini uygulamak o kadar zor ki
uygulayabildiklerim oldu tabi ki ve de faydasını gördüm
zamanında penseyi bile kutuya koymuşlar ne diyosun

bu kadar kutu muhabbetini okuyunca benim de aklıma bu gelmişti:27:

Zeytiiiiiiiiiiiiiiiiin
yardıma ihtiyacım vaaaaaaaaaaaaaaaaaar