• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

kızlar sağlıklı yün, pamuk yorganlar atılıp da sentetik elyaf yorgan yastık kullanılır mı ya :20:
ne varsa doğalda var. ne diyor erkan topuz hocamız, halıları bile doğal boyalı olandan kullanın. sentetik şeylere zaten alerjim var benim.

sen de doğal yaşam uzmanı erkan şamcı oldun
ben hiç tikkat etmem, yediğime, yedirdiğime, içtiğime.
hatta colayı benim oğlan çok seviyor söyleyim de beni kov burdan

sen de doğal yaşam uzmanı erkan şamcı oldun
ben hiç tikkat etmem, yediğime, yedirdiğime, içtiğime.
hatta colayı benim oğlan çok seviyor söyleyim de beni kov burdan

ben annem kanser hastalığına yakalandıktan sonra böle oldum. etrafımdaki herkesi ister istemez sıkabiliyorum bu konu yüzünden ama elimde değil. doğal olmayan herşeye savaş açmak istiyorum :47:

hatta diyorum keşke tarım ve gıda bakanlığında çalışsam hatta oranın bakanı olsam, ah bi olsam ben bilirim yapacağımı :27::27:

selam millet;
papatya ah papatya, kendimde güç bulunca bende evdeki herşeyi fırlatıp atıcam, her şey gözüme batıyo. çekmeceler açılmıyor bile, içlerinde yok yok. yol ver gitsin.

henüz hamile kalmadan önce seyyahın komşusunun farklı bir versiyonu üstümden tır gibi geçmişti :)) hem de 3-4 yaşlarındaki kızıyla birlikte. o zamanlar öyle bir nefret etmişim ki, çocuğum olursa böyle ev ev gezdirmicem demiştim. zaten o zamanlardan kalma bir duyguyla ev gezmelerinden tiksinmiştim. nitekim efe doğduğunda onunla gittiğim ev sayısı bir elin parmaklarını geçmez. yaklaşık ilk 2 yıl istesemde gezemezdim zaten, zira günde nerdeyse 6 saatim süt sağarak geçiyordu.

senfat gitmeeee

hatta diyorum keşke tarım ve gıda bakanlığında çalışsam hatta oranın bakanı olsam, ah bi olsam ben bilirim yapacağımı :27::27:
orda çalışan birini tanıyorum kendisi aynı zamanda akademisyen çocuklarına deli gibi hamburger patates yediriyor ve gdolu gıdaların çok çok sağlıklı olduğunu savunuyor. Bebeler obezite yolunda hızla ilerliyorlar bakalım gelecekte neler olacak

orda çalışan birini tanıyorum kendisi aynı zamanda akademisyen çocuklarına deli gibi hamburger patates yediriyor ve gdolu gıdaların çok çok sağlıklı olduğunu savunuyor. Bebeler obezite yolunda hızla ilerliyorlar bakalım gelecekte neler olacak

bence o akademisyenin de genetiği değiştirilmiş :52:

anaaam bari zararı yok filan desin. ona be öle göze parmak gibi :27::27: :26:

anaaam bari zararı yok filan desin. ona be öle göze parmak gibi :27::27: :26:
resmi otoritesi olanlardan böyle şeyler duymak insanı daha da endişelendiriyor.
bu ülke neleri görmedi ki çay radyasyon içermiyor diyip içeni de gördük şebeke suyu temizdir diyip içeni de : 1:
Ben tarım denemelerime başladım bakalım bu yaz hasatım nasıl olacak :44:
geçen gün ektiklerimin resimini de çektim çıksınlar before-after albümü yapacağım :52:

Son düzenleme:
geçen gün ektiklerimin resimini de çektim çıksınlar before-after albümü yapacağım :52:

vaaav süpper. merakla bekliyom sirkecan.
ne ektin? sunni gübre verme emi. bol bol inek şeysi ver :)))

vaaav süpper. merakla bekliyom sirkecan.
ne ektin? sunni gübre verme emi. bol bol inek şeysi ver :)))
neler ekmedim ki
domates biber (hem sivri hem dolmalık) patlıcan soğan fasulye barbunya çilek patates marul maydonoz nane
köylülerden organik gübre aldık onlardan ekildi
biraz acemi işi oldu yukarıdan bakıldığında deli kızın bohçası gibi duruyor ama olsun:1:

neler ekmedim ki
domates biber (hem sivri hem dolmalık) patlıcan soğan fasulye barbunya çilek patates marul maydonoz nane
biraz acemi işi oldu yukarıdan bakıldığında deli kızın bohçası gibi duruyor ama olsun:1:

afiyetle ye... benimde kayınvalide ekmiştir. gidince hiç çıkmıyorum bostandan :)

bu ülke neleri görmedi ki çay radyasyon içermiyor diyip içeni de gördük şebeke suyu temizdir diyip içeni de : 1:

en komiği de o zaten. birisi bu zararlı diye söylediğinde, hemen bir yetkili ya da bakan çıkıp hayır değil deyip kameraların önünde yiyip içiyor ya. bence kameralar gidince çıkarıyolardır o yediklerini:25: bir daha da yemiyolardır. geçen gün yabancı bir bakan yaptı aynısını, hangi ülkeydi hatırlamıyorum, ama kesin bizimkilerden görmüştür dedim:1:

neler ekmedim ki

buralarda hobi bahçeleri kiralıyolarmış, sebze ekmek, toprakla uğraşarak vakit geçirmek için. seninkilerin resimlerini bekliyoruz sirke:31:

en komiği de o zaten. birisi bu zararlı diye söylediğinde, hemen bir yetkili ya da bakan çıkıp hayır değil deyip kameraların önünde yiyip içiyor ya. bence kameralar gidince çıkarıyolardır o yediklerini:25: bir daha da yemiyolardır. geçen gün yabancı bir bakan yaptı aynısını, hangi ülkeydi hatırlamıyorum, ama kesin bizimkilerden görmüştür dedim:1:

hatırladığım kadarıyla nükleer santrallerin durumundan sonra japon bakanlardan biri yaptı böyle birşey.

Back