• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

[table="class: grid"]
[tr]

NİSAN AYI BİRİKİMLERİ

kk NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI YARIM ALTIN GR ALTIN DÖVİZ BİLEZİK gr REŞAT ALTIN birikim zamanı nisan ayı birikimi
farmasi 2700 tl 262 gr 2011 nisan tamam 2000 tl
sunny66 4500 tl 17 3 10 25 gr 2011 temmuz tamam 500 tl
sevimsiz_25 605tl tamam
meyraa 2 1 21gr 2011 eylül tamam
giz08 1040 tl 212 gr tamam
akillibidikk 300 tl 57gr tamam 7 gr
Almila07 200 tl 136 gr tamam 23 gr
kalinkaselin 6 16 gr 20 gr 2012 ağustos tamam 2 çeyrek , 6 gr
Papatya 1350 tl 2 14gr 700 euro 380 dolar tamam 100 euro ,1 gr,900 tl
pepeti 11700 tl 9 gr tamam 2000 tl
hawar 100 tl 4 gr tamam
meruf 12 222.5 gr tamam
banusultan 200 tl 1 4 gr tamam
deliböcük 19000 tl tamam
darksea 51 gr tamam
mutnojmet 1140 tl 15 gr 184 dolar 2012ekim tamam 1 gr,150 tl
derfat 120 tl 5 2 gr tamam 80 tl
lavin 85 gr tamam 3 gr
deren1907 300 tl 10 4 gr tamam
kgokce 300 tl tamam
elifcino 3 14.79 gr 100 dolar tamam
allright 700 tl tamam
ozlem_su 3000 tl tamam 1000 tl
zeytin 360tl tamam 300 tl
seyhan77 120 euro tamam 120 euro

[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.
sevimli maşallah büyümüş paşa.konuşmalar da başlamış artık tadından yenmez.
selin afiyet olsun kuzunla sana.kasılmalarının teşhisini sen koyma sakın,braxton hicks te olabilir tabii ama doktorunla da bir konuş.
farmasi özlettin bacım.:38:

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaark
nerdesin bacııııııııııııııııııııııııııııım
:4::4::48::48::48::48::48:

Gunaydinn herkese. Helinim cok sevindim hayirli olsun canim.... Bizim atamalarada son bir Ayy kaldi seyyahla bana da nasip olur.insallah.... Aminn...

Gunaydinn herkese. Helinim cok sevindim hayirli olsun canim.... Bizim atamalarada son bir Ayy kaldi seyyahla bana da nasip olur.insallah.... Aminn...
amiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah
burdayım seyyahım. sen de hiç görünmüyosum ama :5:

sıkılıyorum bunalıyorum daralıyorum
her zamanki bunalımlar
bi de vahşi hayvan çitlii yaptım
yan pencerede olsan görürdün:52::52:

güüüüü naaaay dıııın arkadaaşlar... :)
nasılsınız bakalım?
bugün, benim küçük bıdığın aile katılımı var,çocukları eğlenmeye götürücem :))
10-15 tane bıdıkla zaman geçiricem,yemek yiycem,enerjisini şimdiden hissedebiliyorum ziyadesiyle... :)
az sonra çıkıcam bi selam vereyim dedim... :)

günaydın ızlarr

meyra iyi eglenceler

bugun maas yattı 5.420 tl birikti hesapta ekdersler +maaslar

5420- 1800kk- 400 ev kirası = 3220 tl

kaynım 1000 tl gönercekmis bir adama borcu için geçen ay yollamadı adamda eşimi biliyor tabi eşim sabah 1000 tl verirmisin aksama yolluycak dedi ya dedim 30 gündür yollamadı 1 günde mi yollayacak dedim

ama yinede verdim çünkü adam emekli müdür diğer okuldan eşim çok daraldı diye

sonrada kaynımı aradım " aa uyuyomuydun bak ben kızımla birlikte işe gidiyoruz erkenden çıktık senin ödemediğin borç için abin benden para istiyor maasımdan çocuğumun rızkından elinizi çekin haramla zıkkım olsun insallah "dedim pat kapattım :47::47::47:

güüüüü naaaay dıııın arkadaaşlar... :)
nasılsınız bakalım?
bugün, benim küçük bıdığın aile katılımı var,çocukları eğlenmeye götürücem :))
10-15 tane bıdıkla zaman geçiricem,yemek yiycem,enerjisini şimdiden hissedebiliyorum ziyadesiyle... :)
az sonra çıkıcam bi selam vereyim dedim... :)

iyi eğlenceler:3::3::3::3:

sonrada kaynımı aradım " aa uyuyomuydun bak ben kızımla birlikte işe gidiyoruz erkenden çıktık senin ödemediğin borç için abin benden para istiyor maasımdan çocuğumun rızkından elinizi çekin haramla zıkkım olsun insallah "dedim pat kapattım :47::47::47:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::13::13::13:

günaydın kızlar
bende sabah 3.sınıfların toplantısı vardı
oraya gittim geldim
ev dağılmış akşamdan beri
evi toparlayıp okula geçeyim diyorum ama o gücü de kendimde bulamıyorum
pepeticim ne kadar sinirlendirmişler seni ki haklısın
hiç mi vicdanları yok bu insanların anlamadım:19:
meyracım sana da ii gezmeler

günaydın ızlarr

meyra iyi eglenceler

kaynım 1000 tl gönercekmis bir adama borcu için geçen ay yollamadı adamda eşimi biliyor tabi eşim sabah 1000 tl verirmisin aksama yolluycak dedi ya dedim 30 gündür yollamadı 1 günde mi yollayacak dedim

bana göre az bile yapmışsın,asalak adam,utanmıyor ya.
ödeyemeyeceksen ne diye borç yapıyorsun.:47:
inşallah eşinle aran açılmaz pepeti.gerçi o öfkeyle gözün bir şey görmemiştir.haklı olarak.

günaydın ızlarr

meyra iyi eglenceler

5400 senin maaşmı pepeti?
ne iş yapıyoıdun sen. uçarak geliyorum yanına :10::10::9::9:

amiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah

sıkılıyorum bunalıyorum daralıyorum
her zamanki bunalımlar
bi de vahşi hayvan çitlii yaptım
yan pencerede olsan görürdün:52::52:

ya bu sanat işte, ben de olmayan şey:44:
ellerin herşeye yatkın desene. e burayada koyabilirsin resim. ne olacak ki

bana göre az bile yapmışsın,asalak adam,utanmıyor ya.
ödeyemeyeceksen ne diye borç yapıyorsun.:47:
inşallah eşinle aran açılmaz pepeti.gerçi o öfkeyle gözün bir şey görmemiştir.haklı olarak.

büyük konusmuyum ama bu nedenle bana bisey demez o diyemez :47::47:derse kapı orda kardesini ananı al koynuna yat derim:47::47:

simdi bu parayı verdiysem insanlığımdan verdim darda kalmıs eşim muhanet olmuyum dile vedim

haa o kadarda laf söyleme hakkım olsunn ee para konusturur insanı derler

şu an bile çok sinirliyim kelimelerimden duman çıkıyorr :1: keske dahada laf söyleseydim diyorum bende banucum az oldu msj atsam dedim sonra bosver diycemi dedim insallah ben yanılırımda aksama yollar parayı

ya bu adam ormanda çalısan bir isçi aynı zamanda maaşı var yani yiyo içiyor vermiyo yaa eşim suçlu burda ne demeye para aldırıyorsun tanıdıktn vermiyce belli

atsan atılmıyor satsan satılmıyor işte koca diye almısız :52::52::52:

Son düzenleme:
5400 senin maaşmı pepeti?
ne iş yapıyoıdun sen. uçarak geliyorum yanına :10::10::9::9:

ah ahha nasıl iç çektim keske o kadar maaş alsam

eşim(15 yıllık öğr.) ve benim (7 yılık öğr.)maaşlarımız +ekdresler ( eşim müdür ben müdür yetkiliyim )

büyük konusmuyum ama bu nedenle bana bisey demez o diyemez :47::47:derse kapı orda kardesini ananı al koynuna yat derim:47::47:

simdi bu parayı verdiysem insanlığımdan verdim darda kalmıs eşim muhanet olmuyum dile vedim

haa o kadarda laf söyleme hakkım olsunn ee para konusturur insanı derler

şu an bile çok sinirliyim kelimelerimden duman çıkıyorr :1: keske dahada laf söyleseydim diyorum bende banucum az oldu msj atsam dedim sonra bosver diycemi dedim insallah ben yanılırımda aksama yollar parayı

ya bu adam ormanda çalısan bir isçi aynı zamanda maaşı var yani yiyo içiyor vermiyo yaa eşim suçlu burda ne demeye para aldırıyorsun tanıdıktn vermiyce belli

atsan atılmıyor satsan satılmıyor işte koca diye almısız :52::52::52:

keşke öyle demeseydin. madem parayı verdin, eşinin abisini aramasan daha iyi olurdu. eşinle abisinin arası açılabilir.
parayı vermesen daha mı iyi olurdu ne....
erkekler para mevzusunda çok hassastır. gerçi adamın yüzü yoksa paranın verilmesi, gururundan daha kıymetliyse onu bilemiciim

al tabi diyecekt,m ama zaten almışsın

eşin fırsat kollamış hehe fırsat bu fırsat demiş
valla 3.5 milyoncıulara kıran girdi bulamıyorum yaa alcam heyecanlıyım düzen yapcam dedim aha bekliyorum öyle
evet canım sanki bunu kolluyormuş

Anamm sanirim o kutulaarin hepsini Selincim kapqtmis hehehe yaa burami pahali bilemedimki babamlara gidince ordada sordum tanesi 7.5 kira 4.5 ltsinin kucukler var 1.2 lt yaziyo onlar 3.5 lira napuim normalmii alimmiiikii

ben geçen yıl 6 tl ye almıştım bu yıl 3.5 tl cilerde satıldı ahlandım alsam mı almasam mı diye almaım şimdi de bulamıyorum beklemedeyim

günayın herkese

keşke öyle demeseydin. madem parayı verdin, eşinin abisini aramasan daha iyi olurdu. eşinle abisinin arası açılabilir.
parayı vermesen daha mı iyi olurdu ne....
erkekler para mevzusunda çok hassastır. gerçi adamın yüzü yoksa paranın verilmesi, gururundan daha kıymetliyse onu bilemiciim

eşimden küçüktür kaynım ayrıca zeka yası 1. sınıftan öncedir utanma arlanma gurur merhamet onur insanlık haya edep gibi bilimum duygulardan yoksundur , yüzü kızarmaz :47::47: ah ahh bebeğim neler var ne insanlar var vallahi görsen tanısan şaşarsın, insallah hiç olmasın etrafınızda bu tarz insanlar... benim etrafımda yok numune zatiii:47::47::47:

Back