• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

kızlar bu arada bordrolar açılanmış meraklılarına duyrulur:)
vedeeeeeeee

şimdi düşünüorumda eskiden nelere nelere ne paralar harcamışım boş yere
o günlerime cidden üzülüorum:)
sizi iyiki tanıdım ben bi senede şu hale geldiysem herkes gelir heralde

en ufak size şunu söleyebilirim avona aylık 150 tl verdiğimi bilirim ve şu an ev kullanamdığım krem dolu yani bir ay boyunca kremli güreş yapabilcek kadar kremim var rujum fondotenim aklınıza ne gelirse takma kirpiklerim var:)
sonna eskiden iki günde bi dışarda yerdim sonna masadaki herkesin hesabını üstlenirdim salak gibi kimsenin suçu diil kimseyi suçlamıorum benim mallığım:) yani hiç olmazsa tek sefer minimum 30 tl ödeyip kalkardım masadan:)
cebimde 200 tl den aşşa parayla dolanmazdım
marketten bişey alcamda fiyatına bile bakmazdım:) kasaya gelince öğrenirdim sonna kredi kartlarıyla başım belaya girdi ne mzna ödenir nasıl olur onu bile bilmiodum:)
mesela bu ay gidip 600 tl ydatırıodum 2 ay yatırmıodum sonna 50 tl yatırıodum 3 ay yatırmıodum mal gibi:) hahahahaha:))))

eşim benim o hallerimi gördükçe dehşete düşüodu:53::53::53::53::53::53:
ama bana o kadar normal gelioduki:)
sonna biz evlendik evlendiğimizde 2.000 tl kredi akrtı borcum vardı çoguda fazidi:) önce onu temizldik eğer ödemeseydik davalık falan olcakmışım o denli sorumsuzdum:)
sonna baktım benden adam madam olmaz kendime çeki düzen vercem dedim eşime ben dedim birikim yapcam aşkım
bana güven tamam mı dedim:)
eşim şöle bi döndü baktı senmi yapcaksın bunları dedi inanmadı:)

sonna ben internette gezinmeye başladım nasıl tasarruf yapılır birikim nasıl olur diye sizi keşfettim okuyyabildiklerimi okudum geçmiş olarak multijet kadar olmasamda:)

sonna annanemi aradım sen dedim nasıl yaptın annane bana anlat :) yazdan bana hazırlancakları öğretti sonna annemi tyzemi aradım nasıl yapıosunuz diye maarket market gezmemi işte nasıl alışveriş yapmama gerektiğini anlattılar:)

ben geçen haziranda evlendim 2 ay bi bocaladım:) sonna burayı keşfettim ağustos ayıydı burayı buldugumda:) ve az çok bişeler öğrenmiştim:)

önce paramız nereye gidio bunun kaydını tutmaya başladım deftere yazdım hala yazıorum kalem kalem:)
sonna mutfak paramızı ayırdım ondan artırmaya başladım:) kendime aylık harçlık ayırdım sonna küçük altın almaya başladım aldıkça siz yazdıkça heveslendim gaza geldim:)

ve 1 sene olmadı ben bu işi ciddi ciddi öğrendim iyiki eski beni tanımıosunuz yoksa şok olurdnuz:)

şöle bi düşündümde iyiki varsınız:)

selincim
walla iyi ki burayı keşfetmişim diyenlerden biri de benim
hem benim hem de eşimin aklımızı başımıza getirdi
çünkü burada ne öğrendiysem eşime anlatıyodum taasarruf olarak ne yapmamız gerktiğini
birbirimizi uyarıyorduk en başlardı
kullanmadığın odanın ışığını kapat,suyu fazla harcama,netteysen tvyi kapat,bayat ekmekleri değerlendir,kredi kartını minimum kullan vs gibi(hatta eşim şu anda bi arkadaşına telde tasarruf dersi veriyor:1:)
tabi bekarken yaptığımız,hele hele o ilk evlendiğimiz zaman havalara saçtığımız paranın hesabı yok:24:
neyse neresinden dönsek kardır
bu arada ben çoklu alıntı nasıl yapılır bilmiyorum kızlar:ssz:
yine sizden yardım istiycem
meyracııııııııııııııııııııııııım
sabah cvp yazamadım
zira zaten okula geçkaldım
cnm benim klasik düdüklüydü
ateşini çok açmışım,kesin ondan oldu
ayyy daha çok söyliceğim vardı alıntı yapmayınca unutuyom işte:50:

poecim herkesin mesajının altında alıntı ile cevapla yazıyo ya
onun yanında bi işaret ve + var
onun üstüne gelip tıklayınca tik oluşuyo
işte sayfalarda ona tıklaya tıklaya geliyosun istediğin mesajlara
sonra konuya cevap ver kısmına tıklıycan altta
önceden alıntı için işaretlediğin mesajların hepsi gelmiş olcak önüne böylece :34:

poecim herkesin mesajının altında alıntı ile cevapla yazıyo ya
onun yanında bi işaret ve + var
onun üstüne gelip tıklayınca tik oluşuyo
işte sayfalarda ona tıklaya tıklaya geliyosun istediğin mesajlara
sonra konuya cevap ver kısmına tıklıycan altta
önceden alıntı için işaretlediğin mesajların hepsi gelmiş olcak önüne böylece :34:

cnm çok teşekkür ederim

selam kızlar
ne var ne yok
bu aralar yoğunum
misafir falan geliyor bebeği görmeye
misafir öncesi hazırlık, temizlik derken günler geçiyor
bebişimiz 2 aylık oldu bile :emir_bebek:
perşembe misafirim var yine
Allahtan annemler falan var
bebeğe bakıyorlar, ben de işlerimi hallediyorum, hazırlık falan yaparken yardım ediyorlar sağolsunlar

eşim diyete başladı bu arada
98 kilo olunca, artık "dur" dedi
aşotulu ayran çorbası yaptım akşam için
bir de köfte yapcam
yağda değil de tost makinesinde kızartıcam

bıdık uykusuzluk gerçekten zor
ama geçen olan bişeyi anlatim
bebek uyumuyor geçen gece
ben de en sonunda dedim ki "ahmet niye uyumuyosun yaa"
bu tarz söylendim durdum
bebek de sanıyor ki onunla konuşuyorum
başladı gülücükler saçıp agu bugu yapmaya
işte onu öyle görünce kızamıyor ki insan

Rabbim sana ve isteyen herkese hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar nasip etsin.
sevimlim büyüttün oğlanı he

seyyah face e takılalı bizleri unuttun canım... :))
göremiyorum seni buralarda pek...
desene seni çok görüyoruz da... :))

hava şartlarından mütevellit meyracım
şimşek çakınca tüm elektirikli aletleri kapatıyorum da şey korkusundan
bi de pek iyi değilim son günlerde
klasik buhran zamanlarımdan birini yaşıyorum
geçince geçer herhal

yok anacım yok benim kredi karttım:)
şimdi ben 1 senedir tutumluyum yani geçen sene buraya takıldıgımdan beri
ondan önce benim kredi kartım vardı ama ödemelerimi hiç düzenli yapmazdım pek sallamazdım
öneminin farkında diildim:) sonna bankalarla başım belaya girdi ve bana hiç bi banka kart vermiyo:)
ciddiyim maaşımı aldıgım bankam bile kart vermio cezalıymışım 5 yıl sürcekmiş 1.5-2 yılı bitti bile 3 yıl sonna olcak kredi kartım
o kunuda vukuatlıyım:) ama eskiden tutumdan para idaresinden pek haberim yoktu:)
şimdi olsa herşey bambambaşka olurdu sağlık ossun:)

zaten bende alimmi diye sormadım beğendim alıcam dedim:) ama fikrini söledi pis gıcık:)

sonna ben gece saat 12.30 da aradım ousu ben yatıorum diye her gece arıorum yatarken çünkü
dedim çok yazık yani çalışıoruz kazanıoruz ben beğendiğim 2 ayakkabıyı alcam dediğimde kem küm yapıosun olmamalı bu dedim
doğru sölüosun dedi kart numarasını verdi ayakkabılarımı ve çantalarımı aldım:)
buda bana ders olsun dedim kredi kartı bilgilerini bi yere kaydettim.
bidaha aldıktan sonna haber vercem nihahahaha:)))))):49::49::49::49:

o zaman en kısa zamanda bi ek kart çıkartıyosun
ousu bu dediklerine pişman ediyosun
:27::27::27:

bu arada burayı ben de seviyorum
herkesi de merak ediyorum
topağı değil ama kkyı altın takip ederken bulmuştum
ne ironik ki en çulsuz benim:23::23::23::23:

kızlar, iyi geceler mi desem yoks hayırlı sabahlar mı bilemiyorum ...
akşam arkadaşa davetliydim, çay üstüne çay bir de üste türk kahvesi içince şimdi böyle çakı gibin dolanıyom gari :) gerçi iyi oldu .. zaten pazartesi günü bilgisayarın kablosunu okulda unuttuğum için net de yoktu doğal olarak.. bu akşam uykusuzluk sebebiyle.en azından buraya da göz atma şansım oldu...
bade ve elif mapıslık olmuşsunuz :( inşaallah cezanız çok uzun değildir....
poe, o ara yazmaya vaktim olmadı ... çok geçmiş olsun...
derfat, dayı oğlun kalp krizi geçirmiş :( ama maşaallah ben geçmiş olsun diye yazana kadar düğünlere gidip halaylar bile çekmiş ... inşaallah tekrar hastalanmaz...
selincim, ben de ousa merhametimin çoook cezasını gördüğüm için artık ben de yapılması gerekeni yapıyorum... son 3 alışverişimizde kendime çalıştım :) gerçi yapı meselesi bir anda değişemiyor... beğendiğim bir kaç parça şeyi de eşimin ısrarına rağmen biraz bekleyelim, indirime girsin diye hem kendimi hem eşimi frenledim ...kendimi yavaş yavaş aşacağım artık :))
sevimsiz sevimli, paşan 2 aylık oldu bile :) maşaallah kuzuya ...
kızlar, bu sabah bir aksilik olmazsa tayinler açıklanacak.. Rabbimden hayırlı olanı diledim inşaallah hayırlı olanı nasip eder...
bıdığım, eğer bursaya çıkarsa benim cadıyı direkt sana göndereceğim haberin olsun :)))

farmasicim,
geçen ay 15 inden sonra (maaştan sonra) gram altın almıştım , bildirimler ayın 1 i dışında bildirilebiliyor mu? örneğin bu aydan itibaren her ay 10 gr altın alacağım...ayın 15 inde bildirim yapsam olur mu?:26: kural ayın 1 iyse ona da uyarım :34:

ugünün ilk günaydını benden olsun o zman:)

3 gündür pazartesiden beri saat 5.30 da kalkıorum ama nasıl bi kalkışş karnım guruldayarak sanki 1 haftadır açım şu an o kadar açımki :) bebiş kaldırıyo beni dönüyo dönüyo birazda sancı yapıyo son zmanlar böyle bi adet ağrısıyla uyanıorum
1 dakka falan sürüyo geçiyo adı sanırım braxton hicks miş:)
sevmedim ama bu braxton amca işini canımı yakıyo

şimdi gidip yumurtalı ekmke kızartcam bide çay demlim mutfak buram buram koksun ousda kahvaltı yaparak gitsin işe sevinsin garibim

işe giderkenki son kahvaltımızı mart ayından yapmıştık:) hahahaha:) bu konuda gerçekten çok kötüyüm
eksikliğini hissettğim konulardan biri ama bebiş olduktan sonna kocişide kendimide işe kahvaltı yaparak uğurliciğim:)
güne zinde başlayalım dimi:)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kirli çıkılar :16::16::16:
bugün okulum da yok keyifler yerinde daha ne olsun :9::9::9::9:

Back