daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaark
nerdesin bacııııııııııııııııııııııııııııım
amiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallahGunaydinn herkese. Helinim cok sevindim hayirli olsun canim.... Bizim atamalarada son bir Ayy kaldi seyyahla bana da nasip olur.insallah.... Aminn...
burdayım seyyahım. sen de hiç görünmüyosum ama
güüüüü naaaay dıııın arkadaaşlar... :)
nasılsınız bakalım?
bugün, benim küçük bıdığın aile katılımı var,çocukları eğlenmeye götürücem :))
10-15 tane bıdıkla zaman geçiricem,yemek yiycem,enerjisini şimdiden hissedebiliyorum ziyadesiyle... :)
az sonra çıkıcam bi selam vereyim dedim... :)
sonrada kaynımı aradım " aa uyuyomuydun bak ben kızımla birlikte işe gidiyoruz erkenden çıktık senin ödemediğin borç için abin benden para istiyor maasımdan çocuğumun rızkından elinizi çekin haramla zıkkım olsun insallah "dedim pat kapattım
bana göre az bile yapmışsın,asalak adam,utanmıyor ya.günaydın ızlarr
meyra iyi eglenceler
bugun maas yattı 5.420 tl birikti hesapta ekdersler +maaslar
5420- 1800kk- 400 ev kirası = 3220 tl
kaynım 1000 tl gönercekmis bir adama borcu için geçen ay yollamadı adamda eşimi biliyor tabi eşim sabah 1000 tl verirmisin aksama yolluycak dedi ya dedim 30 gündür yollamadı 1 günde mi yollayacak dedim
ama yinede verdim çünkü adam emekli müdür diğer okuldan eşim çok daraldı diye
sonrada kaynımı aradım " aa uyuyomuydun bak ben kızımla birlikte işe gidiyoruz erkenden çıktık senin ödemediğin borç için abin benden para istiyor maasımdan çocuğumun rızkından elinizi çekin haramla zıkkım olsun insallah "dedim pat kapattım
5400 senin maaşmı pepeti?günaydın ızlarr
meyra iyi eglenceler
bugun maas yattı 5.420 tl birikti hesapta ekdersler +maaslar
5420- 1800kk- 400 ev kirası = 3220 tl
kaynım 1000 tl gönercekmis bir adama borcu için geçen ay yollamadı adamda eşimi biliyor tabi eşim sabah 1000 tl verirmisin aksama yolluycak dedi ya dedim 30 gündür yollamadı 1 günde mi yollayacak dedim
ama yinede verdim çünkü adam emekli müdür diğer okuldan eşim çok daraldı diye
amiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah
sıkılıyorum bunalıyorum daralıyorum
her zamanki bunalımlar
bi de vahşi hayvan çitlii yaptım
yan pencerede olsan görürdün
bana göre az bile yapmışsın,asalak adam,utanmıyor ya.
ödeyemeyeceksen ne diye borç yapıyorsun.
inşallah eşinle aran açılmaz pepeti.gerçi o öfkeyle gözün bir şey görmemiştir.haklı olarak.
5400 senin maaşmı pepeti?
ne iş yapıyoıdun sen. uçarak geliyorum yanına
büyük konusmuyum ama bu nedenle bana bisey demez o diyemezderse kapı orda kardesini ananı al koynuna yat derim
simdi bu parayı verdiysem insanlığımdan verdim darda kalmıs eşim muhanet olmuyum dile vedim
haa o kadarda laf söyleme hakkım olsunn ee para konusturur insanı derler
şu an bile çok sinirliyim kelimelerimden duman çıkıyorrkeske dahada laf söyleseydim diyorum bende banucum az oldu msj atsam dedim sonra bosver diycemi dedim insallah ben yanılırımda aksama yollar parayı
ya bu adam ormanda çalısan bir isçi aynı zamanda maaşı var yani yiyo içiyor vermiyo yaa eşim suçlu burda ne demeye para aldırıyorsun tanıdıktn vermiyce belli
atsan atılmıyor satsan satılmıyor işte koca diye almısız
evet canım sanki bunu kolluyormuşal tabi diyecekt,m ama zaten almışsın
eşin fırsat kollamış hehe fırsat bu fırsat demiş
valla 3.5 milyoncıulara kıran girdi bulamıyorum yaa alcam heyecanlıyım düzen yapcam dedim aha bekliyorum öyle
Anamm sanirim o kutulaarin hepsini Selincim kapqtmis hehehe yaa burami pahali bilemedimki babamlara gidince ordada sordum tanesi 7.5 kira 4.5 ltsinin kucukler var 1.2 lt yaziyo onlar 3.5 lira napuim normalmii alimmiiikii
keşke öyle demeseydin. madem parayı verdin, eşinin abisini aramasan daha iyi olurdu. eşinle abisinin arası açılabilir.
parayı vermesen daha mı iyi olurdu ne....
erkekler para mevzusunda çok hassastır. gerçi adamın yüzü yoksa paranın verilmesi, gururundan daha kıymetliyse onu bilemiciim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?