Kirli Çıkılar )))

Merhaba arkadaşlarrrrrrr.... :)

hadi ben yoğunum da, ( başsağlığı için gelen gidenler,çocukların yılsonu gösteri,yemek,piknik,faaliyetleri,denetim ayı,raporlar hazırlanıyor,sunumlar yapılıyor vs. vs.) sizlere ne oluyor bakıyım? :))

sanırım en çok yazan karanfilin gitmesi de,bu sessizliğin en önemli etkenlerinden...
hala niye gittiğini,hadi gitti,niye dönmediğini anlayabilmiş değilim...

günaydın meyracım
ben de kafamı kaldırmadan not giriyorum
hazırlamamız gereken proje,performans görevleri var,kazanımlar var
müfettiş amcalar da dolaşıyor
bi de bunca işin arasında düdüklüyü patlattım
öyle mutfağı temizledim
çok yoruldum çok

işler bitmez canım.... :)
bitmesin de zaten,işler bittiğinde,bizim de bittiğimizin resmidir... :))

bi ara gözüme aldı senin düdüklü olayı...
çok geçmiş olsun canım...
ne yapalım, cana birşey olmasın da.....
ben de uzun yıllar kullanmadım düdüklü...
sonra içten olan kapaklar kesinlikle patlamaz dediler...
son yıllarda çok sık olmasa da kullanıyorum...
seninkinin kapağı dıştan mıydıki?

bugüne kadar hayatımda gördüğüm bu sözün ne kadar doğru olduğunu
yarın hepsini al

ondan neden kart numarası istedin anlamadım senin yok mu

yok anacım yok benim kredi karttım:)
şimdi ben 1 senedir tutumluyum yani geçen sene buraya takıldıgımdan beri
ondan önce benim kredi kartım vardı ama ödemelerimi hiç düzenli yapmazdım pek sallamazdım
öneminin farkında diildim:) sonna bankalarla başım belaya girdi ve bana hiç bi banka kart vermiyo:)
ciddiyim maaşımı aldıgım bankam bile kart vermio cezalıymışım 5 yıl sürcekmiş 1.5-2 yılı bitti bile 3 yıl sonna olcak kredi kartım
o kunuda vukuatlıyım:) ama eskiden tutumdan para idaresinden pek haberim yoktu:)
şimdi olsa herşey bambambaşka olurdu sağlık ossun:)

zaten bende alimmi diye sormadım beğendim alıcam dedim:) ama fikrini söledi pis gıcık:)

sonna ben gece saat 12.30 da aradım ousu ben yatıorum diye her gece arıorum yatarken çünkü
dedim çok yazık yani çalışıoruz kazanıoruz ben beğendiğim 2 ayakkabıyı alcam dediğimde kem küm yapıosun olmamalı bu dedim
doğru sölüosun dedi kart numarasını verdi ayakkabılarımı ve çantalarımı aldım:)
buda bana ders olsun dedim kredi kartı bilgilerini bi yere kaydettim.
bidaha aldıktan sonna haber vercem nihahahaha:))))))
topigin hiç tadı kalmadı şu yapılmasın hoş değil diye konusan insanlar bunu yapıyor gerçekten insanları anlamıyorum.

derfatcım noldu ?
ben anlamadım bişey genele yazdıgın için burdan soruorum
sorun neki?

derfatcım noldu ?
ben anlamadım bişey genele yazdıgın için burdan soruorum
sorun neki?

eski tadı yok işte selincim kendi adıma hoşnut değilim bu durumdan açık açık yazıp tartışma ortamı olsun istemiyorum ki açıkça söylesem bileee aaa sana öyle geliyor yok öyle bişey deyip hala aynısını yapmaya devam edecek o kişi .O yüzden kim olduğunu ve ne olduğunu sormayın ki o kişi kendini çok iyi biliyor.

yapmışımdır bişi diye düşündüm de
telefonu arıyordum tam

sıkma canını bi tanem
neyse hallolur inşallah

herkes bu ara yoğun biraz galiba

meyra gunaydınlar
ben de uzun zamandır giriyorum beğeni yapıp çıkıyorum, yazmaya vaktim olmadı.
oldugunda ise konular kapanmış oluyordu. misal şimdi seline yorum yapmamı gerektirecek bir şey kalmamış çözmüşler. bazı kkonularda ise kelin ilacı olsa başına sürermiş diyorum ve yazmıyorum.

şimdi gelelim badenin banlanmasına ohhh olsun. milletin işine burnunu sokunca böyle oluyor. sanane milletin şeyinden. iyi ki yok. (pardon banlı olsa sa okuyabiliyor değil mi) seni severiz bade uzun. gokce bacı sana yedek nick versin. onunla giriş yapabilirsin.

meyra sana geçmiş olsun diyemedim. inşaallah diğer tarafta rahat etsin deden.

poe sana da geçmiş olsun.

ollynin kakayla savaş günlerini merak ettim, yazarsa iyi olur, aştılar mı acaba

eee karanfilce ye gelince ben onu ve yazılarını özledim. evine dön çağrısı yapıyorum. kendin gittin, kimse git demedi sana. kollarımı açaydım gitme diyeydim karanfilce

eee,tabi ben ons,altın,usd,euro,fed,abd,bernanke,draghi,veri,küreselleşme/globalleşme, yorumlarımı çekince,topic kaldı öyle garip... :))
aha da suçlu bulundu,ayağa kalkıyom... :))
bi de,itiraf ediyom,suç ortağım da farmasiiiiii...... :)))

Neyse arkadaslar isim sormayın ama herkes dikkat etsin kimse kimseyi kırmasın yada kimse kimseye ayrı davranmasın kendi adıma bu durum rahatsız etti beni ,üzüldüm o yüzden yazdım konuyu kapatalım olurmu kimseyi kırmak değil amacım biraz daha dikkatli olalım istedim.

gittim geldim ve anladım ki bu birkaç gün içinde baya birşey kaçırdım
doktorun yanında ki kız sinir etti beni
neyse ki bugün iyi tarafımdan kalktım yoksa çeneme yetişemezdi
bir sürü damla verdi bir tanesini tek başıma damlatabildim ve kaşıntım geçer umarım
birde nisan ayı çizelgesi bende gözükmüyor mu açılmıyor
ilk sayfa da sizlerde çizelge var mı?

badecim sana ne olmuş öyle...
sararıp solmuşsun görmeyeli... :))
neler olmuş yaa,ben de bakan kör gibi seyrediyom buradan... :))

kim kimi kırdı? neler oluyor yaw? :)
biri bana özelden bir iki satır yazsın bari,genelde kimse birşey yazmıyor,yasaklanmış sanırım... :))

selin makinayı bozmaz mı sabunun tortusu falan kalırsa.
benim beyazlarım beyaz değil artık krem oldular çamaşır suyu fln denedim yok olmuyor zaten sonra kötü kokuyor
bende bıraktım kendi hallerine

selin makinayı bozmaz mı sabunun tortusu falan kalırsa.
benim beyazlarım beyaz değil artık krem oldular çamaşır suyu fln denedim yok olmuyor zaten sonra kötü kokuyor
bende bıraktım kendi hallerine

canım sabun sıcak suda eriyo zaten
en az 60 dereceye koymak lazım ama içine sinmediyse yapma ben yaptım memnun kaldım valla
ne bilim makina açısındanda hiç düşünmedim açıkçası:)
ama rendeleyipde koyabilirsin :) daha çabuk erir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…