canım sabun sıcak suda eriyo zaten
en az 60 dereceye koymak lazım ama içine sinmediyse yapma ben yaptım memnun kaldım valla
ne bilim makina açısındanda hiç düşünmedim açıkçası:)
ama rendeleyipde koyabilirsin :) daha çabuk erir
kim kimi kırdı? Neler oluyor yaw? :)
biri bana özelden bir iki satır yazsın bari,genelde kimse birşey yazmıyor,yasaklanmış sanırım... :))
Derfat bende merak ettim :26::26: Son günlerdede yaz gelip işler artınca dısarı park piknik işleripek giremiyoruz ... Da bir tartısma satasma da görememdim ki ne rahatsız etti seni
pepeticim tartışma filan olmadı,sataşmada olmadı sadece o kişinin söyledikleri ve yaptıkları tamamen farklıydı onu söylemek istedim konuyu kapatalım arkadaslar bidaha bişey sormayın lütfen .
sevimsiz gibi uykusuz kalmak bile lütüf olur
derfat bak ben sormuyom bişey
ama anladın sen, merak ettim bilesin
Kızlarr sizlere bişey danışmak istiyorum şimdi ben 2 gün çalıştım ya bunları sigortamı başlattıklarını söylemişlerdi ben işten ayrıldım dediğimde yazılı istifamıda istediler gönderdim ama bu çalıştığım 2 günün parasını konusmadım herhalde yatırırlar dedim baktım yatırmamışlar hani haklarını vermeyip personeli fazla çalıştıyorlar ya birde 2 günlük paramıda vermedikleri için çalışma bakanlığına şikayet edelim diyoruz eşimle diğer çalışanların hakkı yenmesin diye sizce bi sonuca ulaşabilirmiyim?
Eşimlerin öyle sorunları vardiki işten çıkanlar yada çıkarılanlar hep şikayet ederek sonuca ulaştılar ve olumlu oldu eşimlerin şartları düzeldi.
canım şikayet edebilirsin onların tuttuğu rapor dava açarsan delil oluyor o yüzden firmalar tırsıyor
al tabi diyecekt,m ama zaten almışsınya hani bi söz vardır erkeğin 2 tabağı varsa birini kırın 2 gömleği varsa birini yırtın diye
bilmem hiç duydunuzmu?
duymadıysanız sölim kırın yırtın:)c
dden bak ben bu adama acıdıkça canı dayak istiyo
şimdi bdv ye konu açsam beni delirtirler beni az çok tanıosunuz bi yorum yapın ben napim bu adama?
ben savruk bi insan diilim tutumluyumdur para harcanması gereken yerde harcarım ama ota boka vermem biliosunuz
anneler günüydü malum benim odun kocamın bu günü hatırlamıcanı incelik yapıp beni düşünmiceni biliodum zaten beklentimde yoktu
neyse ben buna dedimki hadi bana anneler günü hediyesi al netten size gösterdiğim bluzu ayakkabıyı aldım :) sözde benim anneler günü hediyem ben seçiyon ben alıyom ben istiyom:)
buraya kadar problem yok ben razıyım buna hiç önemli diil ha gönül isterdiki kendi düşünsün ama nerdeeeee ben zaten biliorum adam kendi annesine aman hediyeyi napcak diyen insan hani mal bu yani ona göre yorum yapın:) ben zaten bunları kabullenmiş bi insanım bunlar normal şeyler
fakat bu adam elinde bi buket çiçekle geldiğinde aşkım ya çiçek almasan hem soluyo iki güne sen parasını bana ver ben kendime uygun bişeler alırım hiç olmadı madem ot alcan maydonoz falan al bari salata falan yaparız dediğimde oldu yani şimdi bunuda inkar etmim:) ama bu adam öle özel günlere takılı kalmaz bi bakarsın pırt diye bişe almış gelmiş:) özel gün kavramı yok zaten biz sevgililer günü falanda kutlamadık hiç her neyse bunları durumun normalliğini kabul ettiğimi anlamanız için anlattım:)
yarım saat nceye kadar problem yoktu:))))) benim açımdan
bi alışveriş sitesinde gezinirken bambinin ayakkabıları indirime girmiş (süper şeyler var isteyene site adı yazarım) mune falan gelir reklama girer diye tırstım ondan yazmadım:)
ben burdan 2 ayakkabı 2 açnta beğendim beğendiğim şeylerin toplaam fiyatı 160 tl tuttu yani çanta ayakkabıya göre normal bi fiyat
benim odun pardon koca beni aradı napıon hayatım diye nöbetçi kendisi bu gece dedimki napim işte alışveriş sitesindeyim süper indirim var çok güzel şeyler beğendim alim bunları içimde kalcak:) bana ne dese beğenirsiniz ''daha 2 ün önce aldık ya'' hayatım diorum bak indirimde beğendim ihtiyacım var yolla şu kart numaranı alim şunları ''ne gerek var şimdi bilmeme ne '' bana ayak yapıyo ''ya dedim beni 2 yakkabı için konuşturmaya utanmıosun dimi edepsiz adam ver şu kredi kartı numaranı'' demesinmi ''sabah gelim öle alırız''
delirdim bana güvenmiyo yani yüklü miktarda alışverişnüo hemde benim:))) ''bunun dedim hesabını verceksin sanada ayakabı beğeniorum kendin kaşındın dedim.'' yok yok bana alma dedi...
şimdi ben bu adama napim? yarın yüzsülüğe vurup alıp kredi kartını beğendiklerimi alıp ha şöyle adam olmu diyim
yoksa istemiorum işte diyip küssimmi
yoksa bide beğendiğim bluzlar var onlarıda alimmi?
ben napim?
zoruma giden şey bana güvenmiomusun sen beni tanımıomusun yani gereksiz harcamıcamı bilio ama herşeyde oldugu gibi itiraz ediyo ne diye itiraz ediosun tamam hayatım de nolur sanki napim ben?
selin senden özendim benimde öyle yanlardan kilitli kutum vardı bir tane ıvır zıvır kutusu boşalttım onu pudinglerimi kremşantilerimi koydum çok temiz durdu.
anneler gününde kv yi aramıcam dedim büyük konuştum
daha önce rahatsız diye anlatmıştım size
geçen ameliyat oldu varsın bunca kırgınlığa büyüklük bende kalsın yukarda Allah var dedim aradım
hem geçmiş olsun dileklerimi ilettim hemde anneler gnünü kutladım
teli kapattım kendimi nasıl sıkmışım ki ağladım
eşim geldi sarıldı teşekkür ederim dedi
ama demez mi birkaç hafta sonra gideriz ben bu kırgınlık uzasın istemiyorum diye
telefonda zor konuşuyorum yanına gitmek nereden çıktı.
Anamm sanirim o kutulaarin hepsini Selincim kapqtmis hehehe yaa burami pahali bilemedimki babamlara gidince ordada sordum tanesi 7.5 kira 4.5 ltsinin kucukler var 1.2 lt yaziyo onlar 3.5 lira napuim normalmii alimmiiikii
Canim pazardada 5.5 ltsi 7.5 tl oda fazla ozaman yaaaa senin aldiklarin baya baya uygunmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?