Kirli Çıkılar )))

slm kızlar bugün baya yorgunum yaticam... bulaşık makina temizleyicisi koydum makinaya boş çalıştırdım onun bitmesini bekliyorum tezgahtaki bulasiklari dizip yatacagimmm

ya evim evim güzel evimde bir bayan vefat etmiş demistiniz ya kimdi o ya

Neler neler yazasim.var ama useniyorum... Son.gunlerde cok.kotuyum ozelikle Su olen arkadasin konularina felan baktigimdn beri hicc Iyi.degilimmmm... Hastaneye gidicemm duruma gore haber ederim tabiki.... Saglikkk herseyden onemli hicbirseye sikmayin caninizii

ya hani bi söz vardır erkeğin 2 tabağı varsa birini kırın 2 gömleği varsa birini yırtın diye
bilmem hiç duydunuzmu?
duymadıysanız sölim kırın yırtın:)c
dden bak ben bu adama acıdıkça canı dayak istiyo

şimdi bdv ye konu açsam beni delirtirler beni az çok tanıosunuz bi yorum yapın ben napim bu adama?

ben savruk bi insan diilim tutumluyumdur para harcanması gereken yerde harcarım ama ota boka vermem biliosunuz
anneler günüydü malum benim odun kocamın bu günü hatırlamıcanı incelik yapıp beni düşünmiceni biliodum zaten beklentimde yoktu
neyse ben buna dedimki hadi bana anneler günü hediyesi al netten size gösterdiğim bluzu ayakkabıyı aldım :) sözde benim anneler günü hediyem ben seçiyon ben alıyom ben istiyom:)
buraya kadar problem yok ben razıyım buna hiç önemli diil ha gönül isterdiki kendi düşünsün ama nerdeeeee ben zaten biliorum adam kendi annesine aman hediyeyi napcak diyen insan hani mal bu yani ona göre yorum yapın:) ben zaten bunları kabullenmiş bi insanım bunlar normal şeyler
fakat bu adam elinde bi buket çiçekle geldiğinde aşkım ya çiçek almasan hem soluyo iki güne sen parasını bana ver ben kendime uygun bişeler alırım hiç olmadı madem ot alcan maydonoz falan al bari salata falan yaparız dediğimde oldu yani şimdi bunuda inkar etmim:) ama bu adam öle özel günlere takılı kalmaz bi bakarsın pırt diye bişe almış gelmiş:) özel gün kavramı yok zaten biz sevgililer günü falanda kutlamadık hiç her neyse bunları durumun normalliğini kabul ettiğimi anlamanız için anlattım:)
yarım saat nceye kadar problem yoktu:))))) benim açımdan

bi alışveriş sitesinde gezinirken bambinin ayakkabıları indirime girmiş (süper şeyler var isteyene site adı yazarım) mune falan gelir reklama girer diye tırstım ondan yazmadım:)
ben burdan 2 ayakkabı 2 açnta beğendim beğendiğim şeylerin toplaam fiyatı 160 tl tuttu yani çanta ayakkabıya göre normal bi fiyat

benim odun pardon koca beni aradı napıon hayatım diye nöbetçi kendisi bu gece dedimki napim işte alışveriş sitesindeyim süper indirim var çok güzel şeyler beğendim alim bunları içimde kalcak:) bana ne dese beğenirsiniz ''daha 2 ün önce aldık ya'' hayatım diorum bak indirimde beğendim ihtiyacım var yolla şu kart numaranı alim şunları ''ne gerek var şimdi bilmeme ne '' bana ayak yapıyo ''ya dedim beni 2 yakkabı için konuşturmaya utanmıosun dimi edepsiz adam ver şu kredi kartı numaranı'' demesinmi ''sabah gelim öle alırız''
delirdim bana güvenmiyo yani yüklü miktarda alışverişnüo hemde benim:))) ''bunun dedim hesabını verceksin sanada ayakabı beğeniorum kendin kaşındın dedim.'' yok yok bana alma dedi...

şimdi ben bu adama napim? yarın yüzsülüğe vurup alıp kredi kartını beğendiklerimi alıp ha şöyle adam olmu diyim
yoksa istemiorum işte diyip küssimmi
yoksa bide beğendiğim bluzlar var onlarıda alimmi?
ben napim?

zoruma giden şey bana güvenmiomusun sen beni tanımıomusun yani gereksiz harcamıcamı bilio ama herşeyde oldugu gibi itiraz ediyo ne diye itiraz ediosun tamam hayatım de nolur sanki napim ben?

Son düzenleme:
derdine bayildim selincim allah herkese böyle dert versin sen konunu bdvye acmamakla iyi yapmissin soruna gelince esin polis ve nöbette sen hamile ve hassassin yarin bi daha konusun derim iki canta iki ayakkkabi icin kirmayin birbirinizi bendende iyi bdv yorumcusu olurda bakma korkudan yazamiyom

selin normalde alacağın ürünleri yarın gelince göster
ama dün beni kızdırdıgın için sonradan da şunları ekledim diyeceğin sevdiğin birkaç ürün daha sepete atabilirsin
o zamanki tepkisine bakarsın sonrada paşa gönlün ne istiyorsa onu alırsın
bizim alışverişteki fatura tutarına bakışımız onlarla çok farklı bizim az deddiğimiz onlara çok veya onların az dediği bize çok gelebiliyor
sen tatlı canını sıkma bunlara erkekler çok açılı düşünemez onlara bir pantolon bir gömlke yetiyor günlerce giymeye

iyi geceler güzeller selincim yatta uyu biraz bebisin icin yanlis anlama

seliiin, sakın ha istemiyorum deyip küsme sen ki balayında bile seni dinlemeyen adama ceza vermiş kızsın yarın canın isterse beğendiğin bluzu da ekle, istemezse ötekileri al

ya hani bi söz vardır erkeğin 2 tabağı varsa birini kırın 2 gömleği varsa birini yırtın diye

bugüne kadar hayatımda gördüğüm bu sözün ne kadar doğru olduğunu
yarın hepsini al

ondan neden kart numarası istedin anlamadım senin yok mu

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr musmutlu gün olur inşaallah :))))))))

selincim senin kredi kartın yok mu ? :44:

sen kendin için beğendiklerini al gitsin ne küseceksin küsenin payı çok tatlı olur
eşine de ayakkabı almasını demişsin boşver kuzucuğummmmmmmm kendi bilir ister alsın ister almasın

bu pazar sınav görevlisiydim saat 16:00 dan sonra aldım çocukları da il merkezine gittim eşimle buluştuk
çocukları hava aldıracağım güya dedim ben dolapları ayıkladım giyecek ihtiyacım var
bunları hemen iki mağazaya soktum benim alışveriş yapmam lazım diye
5 pantalonu aldım
kendisi yeni açılmış ayakkabıcı girelim mi dedi hay hay dedim o bakınana kadar ben bir tane ayakkabıya hiç ihtiyacım olmadığı halde sırf rengi hoşuma gittiği ve de günlük mutlaka kombine edebileceğim tarz olduğu için hemen aldım çıktım

çıkışta eeeeeeeeee kime niyet kime kısmet dedim

5 pantalon 1 ayakkabıya 250 tl verdim
dün de lazere gittim 600 tl de ona verdim
o kadarrrrrrrrrr

ben eşime onu alsam mı bunu alsam mı sormam eşim alma demez ama ya al da demezse ben duymak istemediğim cevabın sorusunu sormuyorum

benimki beni beklemekten yorulmuşmuşşşşşş
sen kendin gelip alışverişini yapsana diyor ben de o günler de yakındır diyorum
çocukları evde bırakıp kendim gezmelere gelemem yazık değil mi kuzucuklara dedim

onlarla da olmaz dur sus uğraşamam
ben 1 parça eşya için gelmem ya erteler ihtiyaçlarımı birleştirir bir kerede toptan işlerimi hallederim
en basiti gidiş geliş 25 tl yol parası verip 3 sefer gel git yapsam 75 tl yol parası deli miyim
bir kerede kapsamlı işlerimi halletmeye geliyorum aşkım haksız mıyım dedim
doğru diyor

günaydın kızlar

badecanı pasif etmişler
getti gül gibi badecik getti

selincim o ayakkabı ve çantalar üzerine istediğin bluzleri de al
bir de eğer yoksa kendine kredi kartı çıkarttır
erkekler anlamayabiliyor bazen olur o kadar

canım hoş geldin
evden yapılabilecek işleri bilmiyorum
ama forumun ilk sayfalarına bak
kızların tasarrufla ilgili süper fikirleri var
en azından masraflarının biraz azaltırsın 100 TL kar etsen fatura ve alışverişten kardır

günaydın arkadaşlar.
son günlerde yaşananların ağırlığı var üzerimde.
insanların acısı üstüme çöktü,çok üzgünüm.
ne yazasım,ne konuşasım var.
rabbim ülkemi hayırlara taşısın,el birliğiyle karanlığa götürmek isteyenlere izin vermesin inşallah.

herkese gnaydınlar
giremedim birkaç gündür
gözlerim çok fena çok zorluyor beni
bugün izin aldım dr ye gidicem birazdan rahatlatıcak birşey verse de bende bu acıdan kurtulsam artık

Günaydın herkese.
Selincim küsme bencede alışkanlık haline getiriri ouslar bunu al gitsin ihtiyacın varsa.
Farmasicim aldıklarını güle güle kullan canım eklersen bakarız bizde cicilerine.

topigin hiç tadı kalmadı şu yapılmasın hoş değil diye konusan insanlar bunu yapıyor gerçekten insanları anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…