• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

kızlar merhaba ben 2.5 senelik evliyim ve 10 aylık bir kzım var eşimin maaşı gayet ii 4 bin alıyor ben çalışmıorum şuanlık çalışamam şehir değişikliğinden kimsem yok burda çocuga bakıcak
biz birikm yapamıoruz kartlara çok açılıotruz eksiye girioruz falan ama ev aldık 18000 lira zaten ona ödüoruz 600 kira veriyoruz malesf 400 kredimiz var aylık e çocuk masrafları kartlar falan derken anca bize yetio elimzie kalan para önceden çok harcardım ama yinede kalırdı elimize keşke ozamnlar birikim yapsaydım diorum
ama malesef keske demke sonuç vermio

eğer bi fikriniz var sa evde yapabileceğim bir iş arıyorum ne bilim hiç bir fikirm yok ne olacağı konusunda ama herişi yaparım dikiş nakış hariç

yani pek bi seçenek yok ama avon gibi kozmetik ürün satabilirsin onada çevre lazım
örgü dantel yapabilirsin
veya nikah şekeri yapabilirsin..
çalışan hanımlarla anlaşıp iş yerlerine yemek yapabilirsin..
gün yapanlar için pastalarını yapıp satabilirsin

BUGÜN AYAKTA UYYANLARDAN BİRİDE BENDİM
hatta iş yerinde saat 16.00 ya geldiği sırada kafamı koyyim didim masaya uymuşum:) 10 dakka falan uyudum galiba ama nasıl tatlıydı size anlatamam yani 10 yıl uyumamışım gibiydi hiç bi ses duymadım telefon sesi gülüşme sesi o 10 dakika hayatımın en güzel uyku zmanıydı:)

sabah 05.30 da kalktım bidahada uyyamadım çünkü kalktıgımda deli gibi acıkmıştım karnımın guruldutusuna uyandım kalktım patates kızarttım sabah sabah çok iyi geldi:)
o kadar yemişimki öğlen bile yemek yiyemedim:)

ben yaklaşık 1 aydır haber izlemiorum kalbim kaldırmıyo artık vede acayip duygusala bağladım sanırım
dayanamıorum içim kalkıo kalbim sıkışıyo
yani sadece haber diil telde etrafımdakilerede söliorum kötü bişe olursa güm diye sölemeyin kalbim kaldırmıyo benim diye:(
1 aydır deve kuşu misali kafamı toprağın altına gömdüm:(
ama bu dünyadaki savaşın ölümün olmasını engellemiyo bi süre kendimi kandırıorum işte.....
ateş düştüğü yeri yakıyo.....
oynan oyunlar ,yapılanlar ,yapılmayanlar

bide bütün bu olan olaylara yorum yapamıorum
çünkü izlediğim görüdğüm hiçbişey gerçek diil sadece bize inanmamız gerekn şeyler gösterilio olayın gerçe1k yüzü bambaşka
bana sölenen yalanlar üstünden yorum yapmak istemiorum inanmak istemiorum
tek gerçek var ölen insalar , acı çeken anneler , annesiz babasız kalan çoccuklar....!!!!! bunun haricinde sölenen herşey herşey yalan!!!!
keşke doğrusunu bilebilseydim.......

bıdıkcım dün yazmak istedim ama kafamı toplayamadım canım:)

öncelikle 9 ay boyunca şunu öğrendim ki ANNE olmak için illa çocuk ddoğurman gerekmiyomuş , hatta hamile bile kalman gerekmiyomuş
bu insanın içinde olan bi dürtü fedakarlık emek istemek çok istemek vazgeçememek , minicik bi canlı uğruna herşeyi yapmak diil yapmayı göze alabilmek:)
inan yazdıklarına çok üzülüorum içim gidiyo keşke yapabileceğim bişey olsa , sadece ileriye umutla bakmanı istiorum
ama bi ANNE geride kalan yavrusunu nasıl bırakır diceksin :) bırkama zaten bırakmıosunda sadece biraz daha güçlü ol , biraz daha cesaretli ol:)
o yavrun senin hep yanında zaten sen onu bıraksan bile o seni bırakırmı sanıosun:) ?
eminim ilerde sen hamile kalınca kardeşinin koruyucu meleği olcak hep yanında olcak ona abilik ablalık yapcak:)
hani başımıza bi kaza geldiğinde melekler korudu deriz ya senin ve doğcak olan bebeğinin meleğide o olcak başınıza bişey geldiğinde o korucak sizi:)
ve bebğin seni hep grüo bence artık onun için gözyaşı dökme gülümse seni hep gülerken görsün kim annesinin ağlamasını isterki?
eminim oda istemiodur:) senin tekrar cesaretini toplayıp ona kardeş yapmanı beklio cennette:)
seni tam olarak anlayamam çünkü başıma gelmedi Allah korusun bu acıyı yaşatmasın kimseye hiçbi annenin canı yanmasın ama tahmin edebiliorum belki bi sene önce tahmin bile edezmezdim ama şu an tahmin edebiliorum
ağlama artık gül ve cesaretinin hepsini topla inan dua et:)
inan gece dua ederken sana karanfile royeme dua ediorum
bide papatyaya hayırlısıysa ver rabbim diye:)
inşallah doğum anındada o acıyla unutmamda dua edebilirim:) belki eşref saatine denk gelir belli mi olur:)

kızlar merhaba ben 2.5 senelik evliyim ve 10 aylık bir kzım var eşimin maaşı gayet ii 4 bin alıyor ben çalışmıorum şuanlık çalışamam şehir değişikliğinden kimsem yok burda çocuga bakıcak
biz birikm yapamıoruz kartlara çok açılıotruz eksiye girioruz falan ama ev aldık 18000 lira zaten ona ödüoruz 600 kira veriyoruz malesf 400 kredimiz var aylık e çocuk masrafları kartlar falan derken anca bize yetio elimzie kalan para önceden çok harcardım ama yinede kalırdı elimize keşke ozamnlar birikim yapsaydım diorum
ama malesef keske demke sonuç vermio

eğer bi fikriniz var sa evde yapabileceğim bir iş arıyorum ne bilim hiç bir fikirm yok ne olacağı konusunda ama herişi yaparım dikiş nakış hariç

eğitimin tam olarak ne bilemiorum tatlım ama yabancı dilin varsa çevirmenlik yapabilirmisin acaba?

ben yaklaşık 1 aydır haber izlemiorum kalbim kaldırmıyo artık vede acayip duygusala bağladım sanırım
dayanamıorum içim kalkıo kalbim sıkışıyo
yani sadece haber diil telde etrafımdakilerede söliorum kötü bişe olursa güm diye sölemeyin kalbim kaldırmıyo benim diye:(
1 aydır deve kuşu misali kafamı toprağın altına gömdüm:(
ama bu dünyadaki savaşın ölümün olmasını engellemiyo bi süre kendimi kandırıorum işte.....
ateş düştüğü yeri yakıyo.....
oynan oyunlar ,yapılanlar ,yapılmayanlar

bide bütün bu olan olaylara yorum yapamıorum
çünkü izlediğim görüdğüm hiçbişey gerçek diil sadece bize inanmamız gerekn şeyler gösterilio olayın gerçe1k yüzü bambaşka
bana sölenen yalanlar üstünden yorum yapmak istemiorum inanmak istemiorum
tek gerçek var ölen insalar , acı çeken anneler , annesiz babasız kalan çoccuklar....!!!!! bunun haricinde sölenen herşey herşey yalan!!!!
keşke doğrusunu bilebilseydim.......

ah selincim okuma sen ve diğer hamileler hatta bazen paylaşmıyayım diyorum ama dayanamıyorum paylaşıyorum
olan masumlara oluyor birileri karar veriyor ve yapıyor

seliiiiiiiiiin
kuzuuuuuum
ne işin var bdvlerde
yüreğin kaldırmaz bak
haberlerden daha kötü oralar
koş gel yuvana:4::4::4::4::4::4::4:

merhaba hanımlarrrrrrrrrrrrr

dün alışveriş

bugün okul ve de epilasyon derken
bir de sınavlar uğrayamıyorum buralara hepinizi çok özledim
çok şükür sınavlar da bitti :16:

badecen severim ben seni taklalarını
selincim Rabbim inşallah hayırlısyla kucağına almayı nasip eder

korkmamak için yaşamak istiyorum yaşadıkça korkmak istemiyorum
aman insan plan yapar kader gülermiş

bugün okulda anneler gününü kutladık velilerle
nasıl duygulandım çocukların saçları yapılmış anneler ıpıl ıpıl giyinmişler
sahnede çocuklar seni çok seviyorum anneeee diyo ay nasıl alkışladım kuzularımı
Rabbim hepimize nasip eder inşallah
sevimsiz gibi uykusuz kalmak bile lütüf olur

Topigin guzel hanimlari ,biraz gecte olsa anneler gunuzu kutlarim.Ben bagirsak problemleriyle ugrasiyorum bugun Gene cok fenaydi.iyice kroniklesti bu durum kabus gibi.surekli kabizlik problemi yasiyorum.malum wc Ye cikamayinca Karin kramlari,halsizlik ve cok kotu oluyorum.is cikisi ,Heldin zeytinyagi ictim,Bide kuru Erik hem yedim,hemde hosaf gibi yapip ictim.cok sükur ise yaradi.bauen ne yapsamda sonuc vermiyor.bu konu hakkinda bilgisi olan var mi? Ne yapsam daha :(
Selincim cok tatlisin :)cok tesekkur ederim dualarinda beni de andigin Icin,cok duygulandim.Allah sana hayirli saglikli bir evlat versin Canim:)

badecen severim ben seni taklalarını
selincim Rabbim inşallah hayırlısyla kucağına almayı nasip eder

korkmamak için yaşamak istiyorum yaşadıkça korkmak istemiyorum
aman insan plan yapar kader gülermiş

bugün okulda anneler gününü kutladık velilerle
nasıl duygulandım çocukların saçları yapılmış anneler ıpıl ıpıl giyinmişler
sahnede çocuklar seni çok seviyorum anneeee diyo ay nasıl alkışladım kuzularımı
Rabbim hepimize nasip eder inşallah
sevimsiz gibi uykusuz kalmak bile lütüf olur

takla derken anlayamadım

ben de anlamadım bıdık takla ne

Derfat sagolasin.sana da gecmis olsun,cok sükur,hastaniz sagligina kavusmus,allah daha da saglik sihhat versin,kimseye dermansiz dert hastalik vermesin.cok Tor
gercekten.Su duduklusu patlayan poeydi sanirim,allah korumus arkadasim,cok gecmis olsun.dudukluden hic korkmam ama Boyle seyleri duyunca ,Su klipsolardan alsammi
diye dusunuyorum.

Back