Kirli Çıkılar )))

günaydın kızlar

poeticim Allah korumuş canım geçmiş olsun
deryacım hastana Allah şifa versin

ben o patlamanın yanında olduğu ATM den bir ay önce para çekmiştim Reyhanlı ya gittiğimde
orası avuç içi kadar yer
en fazla 3-4 caddesi vardır
o iki araç nasıl fark edilmedi anlayamıyorum
hepimizin başı sağolsun

bu sarıkız ben almayı da düşünsem satmayı da düşünsem düşüyor
artık onunla küsmeye karar verdim ,bari piyasalar rahat etsin

cutemom baktığım sitede 76,1500 görünüyor 22 ayar bilezik, fiyat da güncel ama tam doğru mudur bilmiyorum

off cok dusuk gelıyor ya aylardır beklıyoruz artık bozulmak zorunda 120 gr altın rtı 11 tane buyuk altın 1 tanede yarım fılan barı 17 bın tl yapsa bunların hepsı dıyorum
dahada dusecek dıyolar bır an once bozmayı dusunuyoruz

tepki?aşkolsun ben orda seni kırmadan derdimi anlatabileyim diye 40 takla attım..
senin 1, benim 4 kaybım var..anlamaksa senin üzüntünü taa içimde hissediyorum..
Allah en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin hamileliği işte o zaman beni, anlayacaksın..
kayıplardan sonra hamile kalınca insan çıldırma noktasına nasıl geliyor göreceksin..
ben korkudan hamile pantolonu almıyorum..düğmelerimi açıp öyle giyiniyorum..
annem ablalarım hediye almış aman yollamayın diyorum..
hazırlık filan yapılmıyor canım..o korku içindeyken ne hazırlığı..

bak sen daha hamile kalmdan korkuyosun ..benim korkumu, tepki olarak anladıysan çook yanlış anlamışsın yazık..
dediğim gibi kaybından sonra hamile kalınca beni belki o zaman anlarsın..her kötü haber okuduğunda gece uykun kaçınca anlarsın canım..
Allahım en kısa zamanda sağlıkla kucağına alacağın bi evlat nasip etsin başka bişey diyemiyorum..

Sağol ablacım dayımın oğlu kalp krizi geçirmişti ama çok şükür iyi hemen taburcu etmişler hatta dün akşam düğünde bile vardıı ve halay çekti,eşiyle dans,etti,oyun oynadı bide üstüne bol bol sigara içti.

Merhaba hanımlar nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür haziran 10-15 arası tatil için rezervasyonumuzu yaptırdık didime gidiyoruz.
Dünde düğüne gittim ailemle eşim yetişemedi onun bizi almaya geldiğinde düğün çoktan bitmiş gelin gitmişti,dedi annem gönüllenmiş oraya uğrayalım saat olmuş 11 neyse gittik yemek hazırladı eşim aç olduğu için 12 buçukta kalktık geç yattık ikimizde baş ağrısından duramıyorduk.
Bıdıkçım rabbim en kısa zamanda seninde kucağını doldurur inş ama ben burdada ,gerçek hayattada tam ümidi kestikleri dkka çocuk sahibi olanları tanıyorum hatta birisi bizim binada oturuyor .
Kızlar tam emin değilim ama dayımın damadı patlamanın olduğu yerde askerlik yapıyormuş ve sanırım oda yaralıymış annem arayıp öğrenecekti inş bişeyi yoktur.

höh artık maşallah allah sağlık versin daha da çok

cinnetin eşiğindeyim utanıyorum yediremiyorum
çevremdeki herkesten şüpheleniyorum kim hain kim şerefsiz bilmiyorum
bu ülkede de bu dünyada da yaşamak çocuk büyütmek istemiyorum
o şerefsizleri-sebep olanları -bir kaşık suda boğmak istiyorum
ama daha iyi günlerimiz beter olalım dicem hakettik
çok şükür ki hiç bir şehidin kanı elimde değil
ortak olmadım olmıcam

selam hanımlar nasılsınız bikaç gündür sesim çıkmıyordu özledim sizi:16
nasılsınız ne var ne yok?

ben ayakta uyuyorum kızlar bi ninni söyleyenim eksik o da olsa rüyaya geçiş yapacam
senden naber allright nasılsın neler yapıyorsun?

tekrar geçmiş olsun derfat, valla ne diyeyim bilemedim:26: insanın canına kast etmesi bu olsa gerek. ölümün kıyısından dönüp bir gün sonra dönüp nanik yapmak bu

çok üzgünüm ben de. ne hale geldik, getirildik. onlarca masum can gittikten hemen sonra, bir bakıyosun insanların umuru değil, spor konuşuyor saatlerce, şarkılar söyleniyor. tv'de film seyreder gibi seyredip çay doldurup içiyoruz. ateş sadece düştüğü yeri yakmakla kalıyor. seyyah, çok haklısın ortak olanlar utansın diyorum. (ama utanmaları, pişman olmaları gerektiğinin farkında bile değiller)

Son düzenleme:
kızlar merhaba ben 2.5 senelik evliyim ve 10 aylık bir kzım var eşimin maaşı gayet ii 4 bin alıyor ben çalışmıorum şuanlık çalışamam şehir değişikliğinden kimsem yok burda çocuga bakıcak
biz birikm yapamıoruz kartlara çok açılıotruz eksiye girioruz falan ama ev aldık 18000 lira zaten ona ödüoruz 600 kira veriyoruz malesf 400 kredimiz var aylık e çocuk masrafları kartlar falan derken anca bize yetio elimzie kalan para önceden çok harcardım ama yinede kalırdı elimize keşke ozamnlar birikim yapsaydım diorum
ama malesef keske demke sonuç vermio

eğer bi fikriniz var sa evde yapabileceğim bir iş arıyorum ne bilim hiç bir fikirm yok ne olacağı konusunda ama herişi yaparım dikiş nakış hariç

ahhhhhhhhh çok çok üzülüyorum anneler evlatsız evlatlar anasız babasız nineler dedeler torunsuz yerlerde kan suçu orda olmak o anda yazık uyan gözlerim gafletten uyan hala başımız sağolsun kardeşi kardeşe vurduranların yatacak yeri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…