cutemom baktığım sitede 76,1500 görünüyor 22 ayar bilezik, fiyat da güncel ama tam doğru mudur bilmiyorum
belki yine tepki verilecek üzülüyoruz paylaşımlarında diye
ama beni en iyide hamile olan arkadaşlar anlayabilir
onların yaşadıgı heyecanı özlemi hasreti kıpırtıyı tekmelerini cinsiyetine göre hazırlıklar yapma hevesini bende yaşadım
kucağına alana kadar yaşanılan bir bilinmezlik sarıyor bedenini
Eki Görüntüle 709953
saat çok geç oldu ama yazayım dedim. geçmişi okudum biraz, poe geçmiş olsun, düdüklü hep kullanırım ama allah korusun çok tehlikeli. acaba ocak çok mu açıktı diye düşündüm. derfat, kaçırdım heralde, akrabana ne oldu, anlayamadım ama geçmiş olsun canım. selin sen de dikkat et kendine, kızların dediği gibi dinlen artık
geç kaldım belki ama hepinizin anneler gününü kutlarım
sağol ablacım dayımın oğlu kalp krizi geçirmişti ama çok şükür iyi hemen taburcu etmişler hatta dün akşam düğünde bile vardıı ve halay çekti,eşiyle dans,etti,oyun oynadı bide üstüne bol bol sigara içti.
al bendende okadar sirkecan bu tepkisizlik nasil bir vicdan onu anlamiyorum anlayamiyorum... Hadi korku diyelim ama insanların böyle bir durundayken hala saçma sapan spor olaylarına sayfalarca yorum yazmasını hic anlayamiyorum yazık ülkeme nasil bu hale gelebildik inanamıyorum...
selam hanımlar nasılsınız bikaç gündür sesim çıkmıyordu özledim sizi:16
nasılsınız ne var ne yok?
ben ayakta uyuyorum kızlar bi ninni söyleyenim eksik o da olsa rüyaya geçiş yapacam
senden naber allright nasılsın neler yapıyorsun?
al benden de o kadar sirkeci
sen de beşik mi salladın ben gibi
Sağol ablacım dayımın oğlu kalp krizi geçirmişti ama çok şükür iyi hemen taburcu etmişler hatta dün akşam düğünde bile vardıı ve halay çekti,eşiyle dans,etti,oyun oynadı bide üstüne bol bol sigara içti.
cinnetin eşiğindeyim utanıyorum yediremiyorum
çevremdeki herkesten şüpheleniyorum kim hain kim şerefsiz bilmiyorum
bu ülkede de bu dünyada da yaşamak çocuk büyütmek istemiyorum
o şerefsizleri-sebep olanları -bir kaşık suda boğmak istiyorum
ama daha iyi günlerimiz beter olalım dicem hakettik
çok şükür ki hiç bir şehidin kanı elimde değil
ortak olmadım olmıcam
cinnetin eşiğindeyim utanıyorum yediremiyorum
çevremdeki herkesten şüpheleniyorum kim hain kim şerefsiz bilmiyorum
bu ülkede de bu dünyada da yaşamak çocuk büyütmek istemiyorum
o şerefsizleri-sebep olanları -bir kaşık suda boğmak istiyorum
ama daha iyi günlerimiz beter olalım dicem hakettik
çok şükür ki hiç bir şehidin kanı elimde değil
ortak olmadım olmıcam
Günaydın hanımlar herkese mutlu bir hafta diliyorum ama memleketin hali içler acisi resmen katliam yaşıyoruz artik.... Ne diyeyim uyan guzel ulkemm uyannn. Allah ölenlere rahmet yakinnlarini kaybedenlerede sabır versin Amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?