Kirli Çıkılar )))

iyi o zaman bende deniim..bayılırım sabun kokusuna:)

o beyaz sabun kokusu çocuklugumu hatırlatır bana bugün yıkadım tüm çamaşırları ilk beyazları attıgımda bende deneyeceğim
bugün kaç kez makine çalıştı bilmiyorum bir dünya ütü beni bekliyor
sadece yarın giyilecekelri ütüleyip kalanı pzt akşamı ütülerim
çokta yormayım kendimi yazık banada

helinim ne zamn belli oluyor sizin tayinler hayırlısıyla bursa çıksada yaz akşamları uzun çay çekirdek sefası yapsak birlikte

bıdığım yazdıkların o kadar samimi ki .. niyetinin temizliği o kadar belli ki...Rabbim duanı kabul etsin, huzur versin inşaallah...

yazıp yazıp siliyorum kafamı toparlayamıyorum bir türlü... eski zümremin dayı oğlu hataydaki patlamalarda vefat etmiş... dün akşam apar topar gitmişler... hayat bir göz açıp kapaması kadar kısa... önemli olan ömrümüzü huzur içinde geçirebilmek... Rabbim hepimize gönül huzuru versin inşaallah..

size bir itirafta bulunayım mı bu ne kadar doğrudur yada nasıl bir alakası vardır bilemiyorum ama
bazen felaket ötesi daralıyor içim daraldıkça oturup ağlayasım geliyor en sevdiğim şeyleri yapmak en sevdiğim insanalrı görmek bile yetmiyor
yine öyle bir daraldım babam felç geçirmiş o zamanalrda ama sonra öğrendim
bir başkasında iki hafta kendime gelemdim sonra babamın vefat haberini aldım kuş gibi hafifledim
mardinde görev yaparken akşam üzeri çok daraldım anneme dayanamıyorum uyayım dedim aynı evin içinde yatakodasında korkup annemi telefonla arayıp anne korkuyorum odaya gel dediğimi ama kapyı kilitleyip yattıgım içinde ışığı bile açamayıp annem gelince annem oldugunu ispatla dediğimi hatılrıyorum bu böyle sürerken caddeden ambulansla polis sesleri geldi ama birsürü saat akşam 9 gibi mardinde düğün katliamı oldu belki hatırlarsınız
ve ben birden kuş gibi hafifiledim
yine çok bunaldım daraldım eşime beni yalnız bırakma diyip duruyorum adam salı maça gidecek ama ben cumadan beri gitmesini istemiyorum ne oldu haftasonunda deprem oldu maç yalan oldu
dün çok daraldım dedim ismail uzun zamandır böyle olmuyordum hadi dışarı çıkalım
sürekli öleceğim korkusu sardı araba çarpacak tavandan birşey düşecek yolda giderken şu olacak bu olacak diye evham yaptım sonra tv de ne göreğim hatay olayı

bunlar öylesine denk gelmiş durumlar belkide ama ben çok fena sarsılıyorum benim için dua edermisiniz

Son düzenleme:

bıdıkcım anneler günün kutlu olsun:)
ayrıcada banyoda yollukmu yıkadın:) belin kopmuştur

ayrıcada banyoda yollukmu yıkadın:) belin kopmuştur

aslında çok yorulmam gerek normalde olsa çoktan atmıştım kendimi koltuga ama maşalalh temizlik düzen topiklerini okudukça mı bilmem
yoksa bahar geldiğine bir enerji mi geldi bilmem
yorgunlugu hissedip ağrısını hissetmiyorum ama yatağa yatınca işin gerçek yüzü çıkacak
evim temiz oldukça içimi bir huzur kapladı
üçaylara tertemiz gireyim istedim
bentopluca temziliği çok severim sanki heryer ayna gibi parlıyor geliyor bana
lavanta keseleri aldım içlerine 2şer yemek kaşığı koydum evin belli yerlerine koyarak doğal oda parfümüm oldu önceden de koltuk altlarına koymuştum
akşamda mutfağı elden geçirdim halısı kurumuş ama sabaha kadar havalansın iyice diye bekliyorum
yarına tekrar süpürüp fayansını silip halısını serdim mi bir tek ütüm kalacak
bahar temziliğinden geriye kalanlar
kıyafet ütüsü
perde yıkanacak ütülenecek
camlar tekrar silinecek geçen hafta yağmur çok lekeledi halbuki yeni silmiştim

bugün 1,5 yıl sonra kapalı olan kutuları açtım duyglandım ama ağlamadım aslında ağladımda birkaç damla yaş aktı sadece sonrasında tuttum
ördüğüm süveteri yarım kalan hırkasını sevdim aldığım bebek yağı kremini sevdim
bir sürü ip almıştım sürekli yatıyorum birşeyler öreyim öyle kimse örmezki bebeğime diye
cıvıl cıvıl düğmeler vardı arabalı toplu boncuklu güneşli aylı düğmelerini sevdim
ultrason fotografları tahlil test sonuçları duruyordu onlara baktım
sonra dedim kendi kendime ben seni içimde hissettim yüreğimde de hissediyorum hala

sonra gülümsedim kendi kendime bu iplerle çok güzel kıyafetler örebilirim bebeğimin elbet birgün Allah nasip ederse kardeşi olursa
dünyanın sonu değilki bu hayırlısı nasip kısmet
belki yine tepki verilecek üzülüyoruz paylaşımlarında diye
ama beni en iyide hamile olan arkadaşlar anlayabilir
onların yaşadıgı heyecanı özlemi hasreti kıpırtıyı tekmelerini cinsiyetine göre hazırlıklar yapma hevesini bende yaşadım
kucağına alana kadar yaşanılan bir bilinmezlik sarıyor bedenini

Son düzenleme:
bidikcigim allah büyüktür yine verir canim mübarek ücaylarin hürmetine hayirli bir evladin olur insallah kizlar yarin pazartesi ve ben pazartesileri cok seviyorum

saat çok geç oldu ama yazayım dedim. geçmişi okudum biraz, poe geçmiş olsun, düdüklü hep kullanırım ama allah korusun çok tehlikeli. acaba ocak çok mu açıktı diye düşündüm. derfat, kaçırdım heralde, akrabana ne oldu, anlayamadım ama geçmiş olsun canım. selin sen de dikkat et kendine, kızların dediği gibi dinlen artık
geç kaldım belki ama hepinizin anneler gününü kutlarım

bana gelince, cuma günü öğleden sonra misafirlerim geldiler. bugün öğleden sonra da gönderdim. çok kalmadılar ama epeyce yoruldum sonra da kızım geldi eşiyle, çok güzel bir kaç saat geçirdik. akşam arkadaşlarının düğünü varmış, oraya gidecekleri için yemeğe kalmadılar. kısaca böyle benim hafta sonum ayrıntıları daha sonra anlatırım artık

Günaydın hanımlar herkese mutlu bir hafta diliyorum ama memleketin hali içler acisi resmen katliam yaşıyoruz artik.... Ne diyeyim uyan guzel ulkemm uyannn. Allah ölenlere rahmet yakinnlarini kaybedenlerede sabır versin Amin...

günaydın kızlar
sunny ablacım galiba ocağın altını çok açmışım,anneciğim de senin dediğinin aynısını dedi
sirkecim nolcak bu sarı kız
meyrayla,farmasi gelse de bi yorum alsak
bıdıkcım cnm bebişin seni cennette bekliyor
inş tez zamanda Rabbim kucağını doldurur

günaydın canlar sağlıklı mutlu huzurlu bir hafta olması dileğiyle ....

düdüklü için geçmiş olsun Allah korumuş seni hafta sonu yazamadım.
güzel ülkem bu haldeyken altın sarıkız benjamin övro batsın çıksın umrumda değil canım çok sıkkın...
bizimkilere yasak geliyor olanı biteni yabancı basından okur oluyoruz konuya onlar daha vakıf oluyorlar üstüne bir de dalga geçiyorlar
insanlar artık her şeyi normal karşılar hale geldi nedir bu tepkisizleştirilmek anlayamıyorum bu müthiş soğukkanlılılık insanların hiç bir şey olmamış gibi hayatlarına devam etmesi kanımı donduruyor beni çok ürkütüyor...

doğru diyorsun sirkecim
ben zaten türkiye kanallarında haberleri izlemiyorum
izlersem yabancı kanallardan takip ediyorum
her şey süt liman gibi gösteriliyor
bizim burada kalbimiz ağlıyorken

Al bendende okadar sirkecan bu tepkisizlik nasil bir vicdan onu anlamiyorum anlayamiyorum... Hadi korku diyelim ama insanların böyle bir durundayken hala saçma sapan spor olaylarına sayfalarca yorum yazmasını hic anlayamiyorum yazık ülkeme nasil bu hale gelebildik inanamıyorum...

günaydın dün sabah sporumu yaptım ve sınav görevim vardı oraya gittim ardında çocuk tiyatrosu vardı ona gittik

ordanda arkadasa geçtik davet etti geceye kadar oturduk geldek yattık ve kızımı okula getirdim öğretmenin toplantısı varmıs 2 gün öğlen alın dediler öğlen alcama sabahtan okula götüreyim dedim

hava çok soğuk günes var ama buz gibi :18::18:

kızlar 22 ayar bılezık kac tl bozuluyor haberınız varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…