• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

bugün oruç tutmak çok sevapmış ilk günü oldugu için ama bende tutmak isterdim inşallah seneye:)
ramazanı çok özledim :) hele yazın ayrı bi tadı oluyo sanki böle akşama bi saat kala kıvranmaya başlıosun ya deli oluorum o duyguya bu sene tutamıcam malesef kırkım bile çıkmamış olcak ramazanda:) o kadar yani:)
belki arife günü bi tanecik tutarım çok özledim çünkü:) bütün sene idaare ederim artık onunla:)

bunu okurken kendimden nasıl utandım bir bilsen evet maneviyat kısmına bende kesinlikle katılıyorum ama şakaylada karış hep bu yaz oruç tutamayacakalra ne güzel şanslısın derdim Allah sana torpil geçmiş derdim
genelde hamile ve emzirenlerle olmuştu bu diyalogum
çok utandım ya
utanmak ne kelime kendimce yerin dibine geçtim
orucu ne olarak görüyordum ki
tabi ki gönlüm böyle düşünmüyor
ama dilim neden böyle söyleyip durdu
yoksa zikri neyse fikride o olur misal mi çıkıvermişti dilimden
ama daha güzel ifadelerde çıkabilirdi alışkanlıklarım hapşurdugumuz zaman farkında olmadan çok yaşa dercesine reflekese dönecek hal alabilirdi
ne kadar aktarabildim düşüncelerimi bilemiyorum şefkat tokadı yedim kendi çapımda kendi dünyamda sorgulamaya geçtim ve gönlüm aklımı eksik buldu hatalı buldu
en kötüsü tavizkar buldu böyle böyle başlar sıradanlaşmalar taviz taviz i mi doğururacak yoksa Allah korusun
Rabbim sen benim gönlüme huzur ver

Son düzenleme:
sevimsiz huy mu ebeveynler mi bilmem ama benim kuzum hiç beni uykusuz bırakmadı , ufff demedim.... kimseyi düşünme... inşallah senin yavrunda uyku düzeni oturur... benim kızım 23 ay emdi en çok gece , ben sikayetvetmedim uyku bölündü vs diye bak şimdi gece yattı mi sabah kalkıyor geçti istesemde geriye dönüp o günleri yaşayamam .... kuralları boşver en huzurlu güvenli mutlu nasıl getireceksin onu düşün... ınan sorun yasamazsinn

derya zaten bebekler annen kokusuna alisiktir canım ne demek istedin

Canım evet zaten alışıktır ama bazı çocuklar annesinin kokusunu hissetmeden uyuyamazlar örn ;teyzemin torunu ilk okula başladı hala annesi ile uyuyor eşide ayrı bi yatakta yatıyor.

Gece gece öyle sinirlerim bozulduki bizim yıllardır görüştüğümüz aile dostlarımız vardı ama şubattan beri aramız açıktı kızın doğumgününde gitmedik diye resmen arkadaslığımız bitmişti bu arkadasım sürekli sevmiyorum ,görüşmek istemiyorum dediği insanlarla biyerlere gidip foto çekinip face ye koyuyor hemde sarmaş dolaş amacı nedir anlamıyorum ama ben bu yaptıklarından hoşnut değilim .Kıskanmıyorum ama ben nasıl insanlarla arkadaslık yapmışım diyorum o kızın hakkında bana neler neler söyledi şimdide benim arkamdanmı söylüyor acaba?

Gece gece öyle sinirlerim bozulduki bizim yıllardır görüştüğümüz aile dostlarımız vardı ama şubattan beri aramız açıktı kızın doğumgününde gitmedik diye resmen arkadaslığımız bitmişti bu arkadasım sürekli sevmiyorum ,görüşmek istemiyorum dediği insanlarla biyerlere gidip foto çekinip face ye koyuyor hemde sarmaş dolaş amacı nedir anlamıyorum ama ben bu yaptıklarından hoşnut değilim .Kıskanmıyorum ama ben nasıl insanlarla arkadaslık yapmışım diyorum o kızın hakkında bana neler neler söyledi şimdide benim arkamdanmı söylüyor acaba?

boşver takma kafana nasıl olsa gerçek yüzünü görmüşsün ve görmezlikten gel faceteki paylaşımları ;)

lifeandy almanya ya gelinmi geliyosun okumaya falanmi

2si de değil:) gezmeye gidiyoruz(akraba ziyareti diyelim) teyzem orada.aslında kuzenimn kına gecesi olcak orda.teyzem de bizi davet edince gidelim dedik işte.bakalım bişey çıkmazsa İnşallah.pasaportum dün geldi.vize işi tamamdır :)

bu arada günaydın arkadaşlar, dün çıktık annemle çarşıya.65 tl harcadık geldik.kıyafet almadık.alınanların içinde annem için yelek 15, yatak örtüsü (çift taraflı kullanılıyor) 25, teyzeme etek 20 ve mutfak için de mikrofiber bezi oluyor ya 3lüsü 4. 1 tl de çok amaçlı örtü diye geçiyor adı.bnları aldık

bıdıkcım bazen bende düşünmediğim halde farklı şeyler sölüorum:)
önemli olan bunu farketmek:)
yoksa ben bunu kötü niyetle yada başka bişey düşünerek söledini sanmıorum farketmişsin ne güzel:) sorun yok o zman:)

kızlar malum artık dinlenmeye karar verdim ama son banyonun detaylı temzilenmesi lazımdı:)
e ben iki büklüm yapmam ousum didiki ben yaparım aşkım sen gel ne gerekiosa söle yapim ben
haha bulmuşum böle fırsatı kaçırırmıyım hiç
duşa kabinin kağılarını söktürdüm kapıları yıkatıp o güçle ki erkekler istediklerinde kadınlardan daha güzel temizlik yapabiliolar neden? çünkü gücü benmkinin 3 katı kadar adamın ben 3 kere telliyorum o bi kere telliyo oluyo:)
sonna boyundan istifade ettim banyonun tüm fayanslarını duvarlarını yani çamaşır suyuyla sildirdim bunuda daha iyi yaptı çünkü ben sandalyeye in çık in çık bacaklarım kopuyodu ben ona bez sıktım verdim o sildi:) üstelik tavanını sile sildi benim boyum oraya yetmiodu:)

sonna yerdeki fayansların aralarını diş fırçasıyla fırçalattım:)
lavaboyu ben yıkadım ayıp olmasın diye:)
mis gibi oldu:) çok mutluyum:) yani kadın tutsam bu kadar yapamazdı:)

sonna dönmüş bana dioki '' e biz şimdi burayı bu kadar temizledik şimdi ben nasıl burda duş alıcam s.çıcam kıyamamki''
gülmekten karnıma ağrılar girdi bebişim hop hop hopladı içerde:) kesin demiştir bu deli annem napıyo böle zıp zıp zıplıorum diye:)
bende deidmki ''içinde tut o zman yapma'':)))

ben artık temizliğin kolay yolunu buldum hem ücretsiz hem yorulmuosun hemde tertemiz oluyo
iki tane tekli koltugum var onların silinmesi lazım şimdi ousun nöbet günlerini hesap ediorum evde yakalim bincem tepesine:)

günaydin iyi pazarlar kizlar herkesin anneler günü kutlu olsun benimde:)

Günaydın hanımlarr.
Anneler gününüz kutlu olsun rabbim tüm isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.(amin)
Selincim en güzelini yapmışsın canım bende hamileyken wc,banyo temizleme işi eşime aitti o dönemde bizim üst katın pisliği üzerimize akıyordu tam bir rezillik çekiyordum eşim öyle detaylı bir temizlik yapıyorduki dediğin gibi ne biz o halimizle,nede temizlikçi tutsan o kadar iyi temizlyebilirdi sağolsunlar.
lifeandi gözün aydın canım .

kızlar ara ara takıldığım bi topik var size ordan görüdğüm süpper denediğim bi yintemi sölicem
ve çamaşırlarınız bem bem bem bembeyaz olcak:)
hani kar gibi derler ya aynen ondan:)

çamaşırlarınızı yani beyazlarınızı makineye atarken çamaşırlarla birlikte yarım kalıp beyaz sabunuda makineye atıoruz çamaşırların arasına
sonna her zman koydugumuz gibi deterjanı yumuşatıcısını koyyoruz makineyi çalıştırıoruz
çamaşırları çıkardığnızda sonuçlarına inanmıcaksınız resmen parladı ilk aldıkları günki gibiler:)
vede yok böle bi koku misler gibi beyaz sabun kokuyo :)ayrıcada havlular falan pofur pofur yumuşacık:)
gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz benim grileşmiş atletlerim bile bembeyaz:)

slm

öncelikle tüm annelerin anne adaylarının ve anne olmak isteyen herkesin anneler gününü kutluyorum.:71::16:

selinciğim annem piknik tüpünün üstüne kazan kurup tüm beyazları kaynatırdı içine de bi kalıp beyaz sabun atardı var ya öyle beyaz çıkarlardı ki hem de mis gibi kokardı çamaşırlar makinada denemek iyi fikirmiş ama rendelemek gerekir mi yarım kalıpta olsa erimeme durumu olabilri mi ? şu an beyazlar makinada şimdi programı iptal edip içine sabun atıp yendien deneyeceğim. :10:teşekkürler paylaşım için :13::46:

kızlar ara ara takıldığım bi topik var size ordan görüdğüm süpper denediğim bi yintemi sölicem
ve çamaşırlarınız bem bem bem bembeyaz olcak:)
hani kar gibi derler ya aynen ondan:)

çamaşırlarınızı yani beyazlarınızı makineye atarken çamaşırlarla birlikte yarım kalıp beyaz sabunuda makineye atıoruz çamaşırların arasına
sonna her zman koydugumuz gibi deterjanı yumuşatıcısını koyyoruz makineyi çalıştırıoruz
çamaşırları çıkardığnızda sonuçlarına inanmıcaksınız resmen parladı ilk aldıkları günki gibiler:)
vede yok böle bi koku misler gibi beyaz sabun kokuyo :)ayrıcada havlular falan pofur pofur yumuşacık:)
gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz benim grileşmiş atletlerim bile bembeyaz:)

selin köpürmüyomu o yaa..

slm

öncelikle tüm annelerin anne adaylarının ve anne olmak isteyen herkesin anneler gününü kutluyorum.:71::16:

selinciğim annem piknik tüpünün üstüne kazan kurup tüm beyazları kaynatırdı içine de bi kalıp beyaz sabun atardı var ya öyle beyaz çıkarlardı ki hem de mis gibi kokardı çamaşırlar makinada denemek iyi fikirmiş ama rendelemek gerekir mi yarım kalıpta olsa erimeme durumu olabilri mi ? şu an beyazlar makinada şimdi programı iptal edip içine sabun atıp yendien deneyeceğim. :10:teşekkürler paylaşım için :13::46:
canım benimki eridi:) çamaşırları çıkardığımda misler gibilerdi ve sabun mabun yoktu
belki 4 e beşe falan bölünebilir çıçakla çok rahat kesiliyo çünkü yarım diilde çeyrekde koyabilirsin:) benim makine 9 kilo oldugu için yarım sabun koydum 5 kilo falansa makinen çeyrek konulabilir:)

selin köpürmüyomu o yaa..

yok canım ya köpürmedi makinada tıkır tıkır çalışıodu:)

canım benimki eridi:) çamaşırları çıkardığımda misler gibilerdi ve sabun mabun yoktu
belki 4 e beşe falan bölünebilir çıçakla çok rahat kesiliyo çünkü yarım diilde çeyrekde koyabilirsin:) benim makine 9 kilo oldugu için yarım sabun koydum 5 kilo falansa makinen çeyrek konulabilir:)

yok canım ya köpürmedi makinada tıkır tıkır çalışıodu:)

iyi o zaman bende deniim..bayılırım sabun kokusuna:)

bende onu merak etttim köpürüp eski bir yeşilçam filmindeki gibi çatıdan merdivenlere heryere köpük akımıştı

bugün eşimin sınav görevi vardı onla birlikte uyanıp kahvaltı yaptım
3 tane kilimim vardı sırayla onu makinede yıkadım
yatak odası halımlı,mutfaktakini ve koridordaki halımla birlikte toplamda 10metrekare halıyı banyoya atıp kendim misler gibi yıkadım
sonra banyo tepeden tırnağa fayans hepsini cifle fırçla ovala banyodaki raflı sepeti yıka 4rafın içindeki kremler deodarnt kozmetik ürünlerini falan hepsi tek tek silip sepete yerleştirdim
bebeğim için örgü ip almıştım sonra görmeye dayanamıyorum diye kaldırmıştım onları çıkarıp güzelce sarıp büyük boy bi hurca yerleştirdim
lifleri havluları misafirlik havlu takımlarının kullanınları katlayıp dolaba hiç kullanılmamaış olanları bazanın altına yerleştridim
evde takılan başörtülerle dışarıda kullandıgım başörtüleri verilecekelr ve sürekli kullanılacaklar diye ayrııp hurçladım
sürekli kullanacaklarımı halka halka askılık var başörtülere şallara özel ondan alıp astım
evdeki eşyaların yerini değiştirdim farklılık hoşuma gidiyor dolap içlerini değiştirdim
şimdi mutfağa gidip kullanmadıgım yada sürekli ihtiyaç duymadığım eşyaları kaldırıp konsola yerletireceğim
mutfak dolaplarının kapağını buzdolabı silmem lazım
birde evde stokladığım ne var ne yok hepsini elden geçirdim neye ihtiyaç var neyden fazla diye ayırdım onuda dolaba yerleştrdim
bu baza ne çok eşya alıyormuş ağırlık oalrak değilde hacim olarak epey eşyamı kaldırdı
doğal olarak boşalan dolapta yeni ıvırzıvırlar için mekan oldu
yoruldum ama dinlendim de şimdi çay demledim çayımı içip sizleri okuyup namazdan sonrada mutfak işlerini elden geçireceğim
bugün enerji patlaması var bende yarın tümgün okuldayım nöbetçiyim kalan iş taaa salıya kadar kalır

hepinizin anneler günü kutlu olsun
bende ne yapayım kendimi işe verdim anneler gününü başka bahara bıraktım
herşeye rağmen bugün benimde günüm
:71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71::71: :71: :71: :71: :71: :71:
:71: :71: :71: :71: :71: :71::71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71:
:71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71::71: :71: :71: :71: :71: :71:
:71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71::71: :71: :71: :71: :71:
:71: :71: :71: :71: :71: :71::71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71:

Back