Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün oruç tutmak çok sevapmış ilk günü oldugu için ama bende tutmak isterdim inşallah seneye:)
ramazanı çok özledim :) hele yazın ayrı bi tadı oluyo sanki böle akşama bi saat kala kıvranmaya başlıosun ya deli oluorum o duyguya bu sene tutamıcam malesef kırkım bile çıkmamış olcak ramazanda:) o kadar yani:)
belki arife günü bi tanecik tutarım çok özledim çünkü:) bütün sene idaare ederim artık onunla:)
sevimsiz huy mu ebeveynler mi bilmem ama benim kuzum hiç beni uykusuz bırakmadı , ufff demedim.... kimseyi düşünme... inşallah senin yavrunda uyku düzeni oturur... benim kızım 23 ay emdi en çok gece , ben sikayetvetmedim uyku bölündü vs diye bak şimdi gece yattı mi sabah kalkıyor geçti istesemde geriye dönüp o günleri yaşayamam .... kuralları boşver en huzurlu güvenli mutlu nasıl getireceksin onu düşün... ınan sorun yasamazsinn
derya zaten bebekler annen kokusuna alisiktir canım ne demek istedin
Gece gece öyle sinirlerim bozulduki bizim yıllardır görüştüğümüz aile dostlarımız vardı ama şubattan beri aramız açıktı kızın doğumgününde gitmedik diye resmen arkadaslığımız bitmişti bu arkadasım sürekli sevmiyorum ,görüşmek istemiyorum dediği insanlarla biyerlere gidip foto çekinip face ye koyuyor hemde sarmaş dolaş amacı nedir anlamıyorum ama ben bu yaptıklarından hoşnut değilim .Kıskanmıyorum ama ben nasıl insanlarla arkadaslık yapmışım diyorum o kızın hakkında bana neler neler söyledi şimdide benim arkamdanmı söylüyor acaba?
lifeandy almanya ya gelinmi geliyosun okumaya falanmi
boşver takma kafana nasıl olsa gerçek yüzünü görmüşsün ve görmezlikten gel faceteki paylaşımları
kızlar ara ara takıldığım bi topik var size ordan görüdğüm süpper denediğim bi yintemi sölicem
ve çamaşırlarınız bem bem bem bembeyaz olcak:)
hani kar gibi derler ya aynen ondan:)
çamaşırlarınızı yani beyazlarınızı makineye atarken çamaşırlarla birlikte yarım kalıp beyaz sabunuda makineye atıoruz çamaşırların arasına
sonna her zman koydugumuz gibi deterjanı yumuşatıcısını koyyoruz makineyi çalıştırıoruz
çamaşırları çıkardığnızda sonuçlarına inanmıcaksınız resmen parladı ilk aldıkları günki gibiler:)
vede yok böle bi koku misler gibi beyaz sabun kokuyo :)ayrıcada havlular falan pofur pofur yumuşacık:)
gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz benim grileşmiş atletlerim bile bembeyaz:)
canım benimki eridi:) çamaşırları çıkardığımda misler gibilerdi ve sabun mabun yoktuslm
öncelikle tüm annelerin anne adaylarının ve anne olmak isteyen herkesin anneler gününü kutluyorum.
selinciğim annem piknik tüpünün üstüne kazan kurup tüm beyazları kaynatırdı içine de bi kalıp beyaz sabun atardı var ya öyle beyaz çıkarlardı ki hem de mis gibi kokardı çamaşırlar makinada denemek iyi fikirmiş ama rendelemek gerekir mi yarım kalıpta olsa erimeme durumu olabilri mi ? şu an beyazlar makinada şimdi programı iptal edip içine sabun atıp yendien deneyeceğim. teşekkürler paylaşım için :13:
selin köpürmüyomu o yaa..
canım benimki eridi:) çamaşırları çıkardığımda misler gibilerdi ve sabun mabun yoktu
belki 4 e beşe falan bölünebilir çıçakla çok rahat kesiliyo çünkü yarım diilde çeyrekde koyabilirsin:) benim makine 9 kilo oldugu için yarım sabun koydum 5 kilo falansa makinen çeyrek konulabilir:)
yok canım ya köpürmedi makinada tıkır tıkır çalışıodu:)