kızlar merhaba ben 2.5 senelik evliyim ve 10 aylık bir kzım var eşimin maaşı gayet ii 4 bin alıyor ben çalışmıorum şuanlık çalışamam şehir değişikliğinden kimsem yok burda çocuga bakıcak
biz birikm yapamıoruz kartlara çok açılıotruz eksiye girioruz falan ama ev aldık 18000 lira zaten ona ödüoruz 600 kira veriyoruz malesf 400 kredimiz var aylık e çocuk masrafları kartlar falan derken anca bize yetio elimzie kalan para önceden çok harcardım ama yinede kalırdı elimize keşke ozamnlar birikim yapsaydım diorum
ama malesef keske demke sonuç vermio
eğer bi fikriniz var sa evde yapabileceğim bir iş arıyorum ne bilim hiç bir fikirm yok ne olacağı konusunda ama herişi yaparım dikiş nakış hariç
kızlar merhaba ben 2.5 senelik evliyim ve 10 aylık bir kzım var eşimin maaşı gayet ii 4 bin alıyor ben çalışmıorum şuanlık çalışamam şehir değişikliğinden kimsem yok burda çocuga bakıcak
biz birikm yapamıoruz kartlara çok açılıotruz eksiye girioruz falan ama ev aldık 18000 lira zaten ona ödüoruz 600 kira veriyoruz malesf 400 kredimiz var aylık e çocuk masrafları kartlar falan derken anca bize yetio elimzie kalan para önceden çok harcardım ama yinede kalırdı elimize keşke ozamnlar birikim yapsaydım diorum
ama malesef keske demke sonuç vermio
eğer bi fikriniz var sa evde yapabileceğim bir iş arıyorum ne bilim hiç bir fikirm yok ne olacağı konusunda ama herişi yaparım dikiş nakış hariç
ben yaklaşık 1 aydır haber izlemiorum kalbim kaldırmıyo artık vede acayip duygusala bağladım sanırım
dayanamıorum içim kalkıo kalbim sıkışıyo
yani sadece haber diil telde etrafımdakilerede söliorum kötü bişe olursa güm diye sölemeyin kalbim kaldırmıyo benim diye
1 aydır deve kuşu misali kafamı toprağın altına gömdüm
ama bu dünyadaki savaşın ölümün olmasını engellemiyo bi süre kendimi kandırıorum işte.....
ateş düştüğü yeri yakıyo.....
oynan oyunlar ,yapılanlar ,yapılmayanlar
bide bütün bu olan olaylara yorum yapamıorum
çünkü izlediğim görüdğüm hiçbişey gerçek diil sadece bize inanmamız gerekn şeyler gösterilio olayın gerçe1k yüzü bambaşka
bana sölenen yalanlar üstünden yorum yapmak istemiorum inanmak istemiorum
tek gerçek var ölen insalar , acı çeken anneler , annesiz babasız kalan çoccuklar....!!!!! bunun haricinde sölenen herşey herşey yalan!!!!
keşke doğrusunu bilebilseydim.......
merhaba hanımlarrrrrrrrrrrrr
dün alışveriş
bugün okul ve de epilasyon derken
bir de sınavlar uğrayamıyorum buralara hepinizi çok özledim
çok şükür sınavlar da bitti
ee o zaman hoşgeldin:13:
badecen severim ben seni taklalarını
selincim Rabbim inşallah hayırlısyla kucağına almayı nasip eder
badecen severim ben seni taklalarını
selincim Rabbim inşallah hayırlısyla kucağına almayı nasip eder
korkmamak için yaşamak istiyorum yaşadıkça korkmak istemiyorum
aman insan plan yapar kader gülermiş
bugün okulda anneler gününü kutladık velilerle
nasıl duygulandım çocukların saçları yapılmış anneler ıpıl ıpıl giyinmişler
sahnede çocuklar seni çok seviyorum anneeee diyo ay nasıl alkışladım kuzularımı
Rabbim hepimize nasip eder inşallah
sevimsiz gibi uykusuz kalmak bile lütüf olur
takla derken anlayamadım
tepki?aşkolsun ben orda seni kırmadan derdimi anlatabileyim diye 40 takla attım....
demişsin ya 40 takla diye işte bende severim dedim
merhaba hanımlarrrrrrrrrrrrr
dün alışveriş
bugün okul ve de epilasyon derken
bir de sınavlar uğrayamıyorum buralara hepinizi çok özledim
çok şükür sınavlar da bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?