almanyadaymışsın ben burda olsaydın kurslar var diyecektim o yüzden git ya da gitme diyemem ama sirkecim çok güzel noktalara değinmiş dikkate al derimgünaydin güzel topikin güzel bacilari bugün sevincimden uyuyamadim neden derseniz dün is ilani icin terziyi aradim ama dikisi cok bilmedigimi söyledim:)sonra oda bana hem ögretip hem para vermeyeceklerini söyledi isi bileni ariyoruz dedi bende dedimki isi ögret ama para verme:) veeeee gel görüselim ozaman dedi .sizce degermi 1 saat otobüsle gitmem gerekiyoda bence deger tabide insallah ögrenebilirim. ama esim bütün moralimi bozdu ya yolu uzak diye siz ne dersiniz heyecanla cevaplari bekleyecem simdiden tesekkürler:44:
bim deki şu tencerelere bakıyordum daha elime almadan kapak oraya buraya değer haafifçe yere düştü ama tuz buz oldu kırıldı
bayan geldi kırıldı mı diye evet dedim ne yapmamız gerekiyor diğer görevliyi çağırdı
adama dedimki bu yanlışlıkla kırıldı ücretini ayrı mı ödüyoruz yoksa seti kalan hailyle mi alayım adam yok almayın kalsın biz değiştitiiriz dedi
ücretini verip değiştiriyoruz camını dedi
bende ben vereyim dedim sonuçta sizde çalışansınız burada
adam yok biz kendi cebimizden veriyoruz diye çekti gitti
ben çok kötü oldum camın kırılmasına mı adamın para almamasına yoksa cebinden verecek olmasına mı bilemiyorum ama huzursuzum
seyyah ordasın gördüm seni. Sobee
markete gittim pazar yapma amaçlı streç alüminyum folyo yağlı kağıt bulaşık makina tuzu deterjan 91 tl tuttuBölen kaldı ne pahalı hayat bugün anneler günü programı var oraya gitcem 6 da ... Dünden patlicanlari kozlemistim bugünde içi hazırladım karniyarik yiycem birazcık
dark şükürki evde erik var:) vede şu an tam zamanı yoksa ağzımın suyu tüm odayı doldururdu:)
pepeti sorma ben bu ay ipin ucunu bi kaçırdım mutfakta bidahada patladı gitti:)
500 tl harcamışımdır kesin ama içinde çocuk bezi,ıslak mendil falanda var hesap tutamadım:)
cidden hayat çok pahalı
yani bi markete girince hiç abartmıorum yogurt süt soda ekmek alıosun hadi yanınada 1 kilo meyve al 20 tl:)
hesaplarımızı kontrol ettim bidahaki ay arabamızın borcu bitiyo yuppi:))))
çok mutluyum:)
sonna benim öğrenime kalan son 2400 borcum var araba biter bitmez onu ödicem
sonnada kuşlar kadar özgürüm üstümde borç olunca geceleri uyyamıorum huzursuz oluorum
kredi kartımız bu ay 550 tl gelmiş
100 tl güneş gözlüğüm tek çekim
150 tl eşimin BES'i kredi kartından çekilio
60 tl eşimin cep telefonu kredi kartından ödeniyo her ay
240 tl de taksitlerimis:)(temmuzda bitcek inş:)) ama o bitse bile arabanın kaskosu muayenesi var offff offfffff
yani bizim kredi kartı hiç 400 tl nin altına inmicek :) inemicek:)
araba durduğu yerden para yiyolar diolardıda inanmıodum vede arabadan birikim mirikim olmaz:)
valla ben normal iç çamaşırcıdan alıyorum 7-8 lira çok memnunum o yüzden bilemicemhaklısınız aslında ama huzursuzluk oldu bende birde hayatım boyunca ilk defa biryerde bir eşya kırdım
hanımlar ben normalde nbb nin iç çamaşırı kullanırdım memnundumda ama hepsi burdan sipariş vermek istediğimde nbb sütyen yoktu
farklı markalar var 15-30 tl arasında bir sürü ürün var ama pek bir fikrim yok
içinizde oradaki ürünler hakkında fikri olanalrlar kullananalar var mı
huuuuuu o neymiş öyle bu kadarmarkete gittim pazar yapma amaçlı streç alüminyum folyo yağlı kağıt bulaşık makina tuzu deterjan 91 tl tuttubölen kaldı ne pahalı hayat bugün anneler günü programı var oraya gitcem 6 da ... dünden patlicanlari kozlemistim bugünde içi hazırladım karniyarik yiycem birazcık
bizim kredi kartı 3100 lira geldi içinde elektrik su 3 cep tlf bir ev tlf adsl taksitler oğlanın BES market benzin ve arabanın her türlü ödemesi varhesaplarımızı kontrol ettim bidahaki ay arabamızın borcu bitiyo yuppi:))))
çok mutluyum:)
sonna benim öğrenime kalan son 2400 borcum var araba biter bitmez onu ödicem
sonnada kuşlar kadar özgürüm üstümde borç olunca geceleri uyyamıorum huzursuz oluorum
kredi kartımız bu ay 550 tl gelmiş
100 tl güneş gözlüğüm tek çekim
150 tl eşimin BES'i kredi kartından çekilio
60 tl eşimin cep telefonu kredi kartından ödeniyo her ay
240 tl de taksitlerimis:)(temmuzda bitcek inş:)) ama o bitse bile arabanın kaskosu muayenesi var offff offfffff
yani bizim kredi kartı hiç 400 tl nin altına inmicek :) inemicek:)
araba durduğu yerden para yiyolar diolardıda inanmıodum vede arabadan birikim mirikim olmaz:)
evet selincim
araba durduğu yerde para yiyor
olmazsa da omuyor
bizim de kredi kartı bu ay 1000 tl
sonra 350 tlye inecek,ama onun aşağısına da inmez bizimki de
illa bişey çıkıyor
kızlar
benim topikte arkadaş olarak eklemek istediklerim var ama nasıl eklenir bilmiyorum
azcık cahil kaldım bu konuda
bi tarif ediverin
bize bu ay
elektrik 56
su 26
kredi kartı A 1030
kredi kartı B 1400
yakıt aidatı 110
apt aidatı 30
ev telefonu 23
ADSL 40 (bunda en kısa zamanda revizyona gidecem)
cep 30
bana uzun zamandır kontör almıyoruz
abovvv ne çok para gitmiş böyle
bizim aylık ödemelerimizin 7500 tl...varın gerisini siz düşünün....
aranızda kaşa tatile giden oldu mu hiç...
acil otel yada pansiyon tavsiyesine ihtiyacım var...
allah ödeme kolaylığı versin papatyacım, ne kadar sürecek, çok mu daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?