• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

Hayırlı cumalar arkadaslarr
özlemcim dün arayamadım seni kusura bakma canım çağanla beraber gelecektim eşim çağanla gitme yapamazsın diye baskı yapınca çağanı anneme gönderdim ben ilk başta sıhhıyeye sonra kızılaya gittim acele acele işlerimi halllettim tabi bu sırada annem arayıp durdu sonra annemlere geçtim kötü haber geldi dayımın oğlu kalp krizi geçirmiş ameliyata almışlar eşimi aradım geldi hastaneye gidiyorduk yoğun bakıma almışlar göstermiyorlar diye tlf gelince döndük eve geldik işlerimi halledemedim birazdan çıkıcam yine

özlemcim dün arayamadım seni kusura bakma canım çağanla beraber gelecektim eşim çağanla gitme yapamazsın diye baskı yapınca çağanı anneme gönderdim ben ilk başta sıhhıyeye sonra kızılaya gittim acele acele işlerimi halllettim tabi bu sırada annem arayıp durdu sonra annemlere geçtim kötü haber geldi dayımın oğlu kalp krizi geçirmiş ameliyata almışlar eşimi aradım geldi hastaneye gidiyorduk yoğun bakıma almışlar göstermiyorlar diye tlf gelince döndük eve geldik işlerimi halledemedim birazdan çıkıcam yine

geçmiş olsun..Allah şifa versin inş.

derfatçım Rabbim sevdiği Habibi'nin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin hastanıza AMİN

kızlar cuma günleri özellikle yapılması gereken bi ibadet varmı?
sadece cuma gününe özel

bizim aylık ödemelerimizin 7500 tl...varın gerisini siz düşünün....
aranızda kaşa tatile giden oldu mu hiç...
acil otel yada pansiyon tavsiyesine ihtiyacım var...

canım ben gitmiştim ama
çok kötü bir yerde kaldım adını da hatırlayamadım pansiyondu
orada iki tür var 3 ve üzeri yıldızlı oteller
bir de pansiyon
tavsiyem merkezdeki otellerde kalmanız
kaş'ın içinde adam gibi plaj yok
teknelerle ada gibi iki yer var oraya götürüyorlar
eğer halen varsa bi lokma diye bir yer var
çarşının içindeki şubesinde süper sarma yapıyorlar

24 mayıstata bimde beklediğim seyler var piknik malzemeleri

katlanır tabure alcaktım ona bakıcam sandalye seklinde

bide nevresim var geçen sene güseldi hediye almıstım aldığım kisi yanımda açtı ve dokuması hoştu bu kez yine alaıcam

aa sağol o sandalyelerden iki tane almıştık geçen yıl
çok kullanışlı bahçe için
eşime söyleyeyim de alsın gene

derfatım çok geçmiş olsun
inşallah bir an önce iyileşir

kızlar cuma günleri özellikle yapılması gereken bi ibadet varmı?
sadece cuma gününe özel

derfatçok geçmiş olsun canım

selin netten cuma duası diye arat ben onu okuyorum sela okunurken
bol bol selavat getir
Ya Rahman Ya Rahim 100 defa okuyabilirsin
ben iş yerinde ancak bu kadarını yapabiliyorum
Kuran okuyabilirsin
başka nasıl ibadet edilir bilemiyorum

Son düzenleme:
multicim bende alıcam ya o sandalyelerden 4 tane hem güzel hemde piknikte iyi oluyor . bazen piknik tahta masaya değilde mangal basında yiyoruz biz onu daha çok seviyoruz insallh kalırsa

has cevher 3 lü tencere seti buradaki bir market anneler günü için 99 dan 49 a indirmiş sizce nasıl kullandınız mı
karanfil miydi galiba birisi çok iyi memnunum diyordu alsam mı ki

Bidikcim karanfil kullaniyodu ve memnundu yanlis hatirlaniyosam annesi icin bim e gelmesini bekliodu.... Bimede gelmis baktim Ben gayet Iyi duruyolar.... Ordada 4 adet 85 tl. Sanirsam bide oraya bak kafanaaa yatarsa alirsin... Tabani felan kalin oyle ince dandik durmuyo

:) kendime bugün ciciler aldım:)

bu bluz 20 tl
$4656032108953_0_304x424_4.jpg

bu ayakkabıda 50 tl idi inş ikiside üstüme olur:) bu ayakkabıyı işte rahat giyebilcemi düşünüorum topuğu çok durmuyo:)
$8697771995967_0_304x424.jpg

selin güle güle giyin canim derfat gecmis olsun acil sifalardilerim cumanin yüzüsuyu hürmetine

kızlar
nasılsınız,herkes umarım iyidir
sabah kalktıktan sonra
dedim akşam yemeği yapayım
kalktım düdüklüye fasulyeyi koydum
10 dakika oldu olmadı
ben içerideyim,okula gitmek için hazırlanıyorum
güm diye bi ses
bizim düdüklü patlamış
şükür mutfakta diildim,yoksa her tarafım yanacaktı Allah korusun
tabi mutfağın halini de varın siz düşünün:ssz:

Back