selamun aleyküm
herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günde tüm dualarımızı kabul etsin
aleyküm selam canım....
amin,cümlemizin inşallah....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamun aleyküm
herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günde tüm dualarımızı kabul etsin
Hayırlı cumalar arkadaslarr
özlemcim dün arayamadım seni kusura bakma canım çağanla beraber gelecektim eşim çağanla gitme yapamazsın diye baskı yapınca çağanı anneme gönderdim ben ilk başta sıhhıyeye sonra kızılaya gittim acele acele işlerimi halllettim tabi bu sırada annem arayıp durdu sonra annemlere geçtim kötü haber geldi dayımın oğlu kalp krizi geçirmiş ameliyata almışlar eşimi aradım geldi hastaneye gidiyorduk yoğun bakıma almışlar göstermiyorlar diye tlf gelince döndük eve geldik işlerimi halledemedim birazdan çıkıcam yine
bizim aylık ödemelerimizin 7500 tl...varın gerisini siz düşünün....
aranızda kaşa tatile giden oldu mu hiç...
acil otel yada pansiyon tavsiyesine ihtiyacım var...
24 mayıstata bimde beklediğim seyler var piknik malzemeleri
katlanır tabure alcaktım ona bakıcam sandalye seklinde
bide nevresim var geçen sene güseldi hediye almıstım aldığım kisi yanımda açtı ve dokuması hoştu bu kez yine alaıcam
Hayırlı cumalar arkadaslarr
özlemcim dün arayamadım seni kusura bakma canım çağanla beraber gelecektim eşim çağanla gitme yapamazsın diye baskı yapınca çağanı anneme gönderdim ben ilk başta sıhhıyeye sonra kızılaya gittim acele acele işlerimi halllettim tabi bu sırada annem arayıp durdu sonra annemlere geçtim kötü haber geldi dayımın oğlu kalp krizi geçirmiş ameliyata almışlar eşimi aradım geldi hastaneye gidiyorduk yoğun bakıma almışlar göstermiyorlar diye tlf gelince döndük eve geldik işlerimi halledemedim birazdan çıkıcam yine
kızlar cuma günleri özellikle yapılması gereken bi ibadet varmı?
sadece cuma gününe özel
has cevher 3 lü tencere seti buradaki bir market anneler günü için 99 dan 49 a indirmiş sizce nasıl kullandınız mı
karanfil miydi galiba birisi çok iyi memnunum diyordu alsam mı ki