• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

ablacım ev için 2,5 yıl, araba için ise 3 yıl var...
doğalgaz 300 temmuzda...
arabanın lastiği 150 temmuzda...
burs 150 bu ay bitiyor.
kredi kartlarında taksitler var...
her ay tatil için 100 Euro alıyorum. bu ay sonuncuyu aldım. temmuzda tatile gideceğiz.
Euro ve bursu birleştirip haziran maaşında arabanın vergisini öderiz...
oğluma bir gram altın alıyorum...bu oğlum eline bir iş alana dek inşallah...
gerisi de kart, evdeki yardımcı, faturalar falan...
yani daha çok be ablacım....

:111::111::111::111::111::111:

hala neden yakıt ödüosunuz?

ev merkezi sistem bizde yaz kış sabit 110 lira ödeniyor. Ocak v sıcak su için de ayrıca doğalgaz alıyoruz 4-5 ayda bir 50 lira filan

bizim aylık ödemelerimizin 7500 tl...varın gerisini siz düşünün....
aranızda kaşa tatile giden oldu mu hiç...
acil otel yada pansiyon tavsiyesine ihtiyacım var...

gelire göre gider papatya:34: Allah ödeme kolaylığı versin

şu ous bir doçent olsun "benim olacak fıstık binecem üstüne vurucam kırbacı" diyen şişko çocuk gibi olacam :52:

sirkeci süper benzetme ya:)
vurcan demek kırbacı:)

ya şimdiye kadar evlendik kasım gelsin dedim bitcek inş mart gelsin bitcek inş şimdi diorum temmuz gelsin kesin bitio:)
bu aslında kısır döngü biri bitio biri başlıo borçların:)

Allah ödeme kolaylığı versinde ödenip gidio bi şekilde:)
en çok istediğim şey bi ev sahibi olabilmek ama isteğime göre şöle oh bea diyebileceğim huzur içinde oturabileceğim bi ev sahibi olmak olurmu acaba bilmem
ev alanlara o kadar özeniorum ki ve çok seviniorum benimde olsun istiorum hayırlısıyla tabiside
ousumla nişanlandığımızdan beri niyetimiz var ama nasip olmadı doğru zmanı gelmedi demekki hala:)

ayyy selincim
demin biz de eşimle bu ev konusunu konuşuyorduk
o kadar istiyorum ki ben de ev sahibi olmayı
Rabbim hepimize nasip etsin
kiracı olmak çok zor
şöyle evim olsun,ona sahipleneyim
istediğim gibi evi boyatayım,yüklük yaptırayım,mutfak dolaplarını kullanışlı hale getireyim,cam balkon yaptırayım
daha neler neler:ssz:

ayyy selincim
demin biz de eşimle bu ev konusunu konuşuyorduk
o kadar istiyorum ki ben de ev sahibi olmayı
Rabbim hepimize nasip etsin
kiracı olmak çok zor
şöyle evim olsun,ona sahipleneyim
istediğim gibi evi boyatayım,yüklük yaptırayım,mutfak dolaplarını kullanışlı hale getireyim,cam balkon yaptırayım
daha neler neler:ssz:

ya benim olsa aynı şeyler herşeyin enn kalitelisini yaptırcam:)
mtufağı istediğim gibi organize etcem banyosunu özellikle ne bilim her yerini
başkasının evinde olunca olmuyo bide düşünüorum istanbuldan ev almak mantıklımı gidicez tayinciyiz aman ne bilim bir sürü şey:)

günaydinlar kizlar cumamiz mübarek olsun yorucu bir haftanin daha sonuna geldik yayinda ve yapimda emegi gecen arkadaslara tesekkürederiz kizlar sizcede zaman cok hizli akmiyomu

günaydın hayırlı sabahlar ,hayırlı cumalar sevgili kirli çıkılar :16::16::16:

şu mübarek cuma gününde gönlümüzdeki tüm hayırlı dileklerimizin hakkımızda hayırlı olmasını nasip etsin inşallah rabbim amin

folyo demişken kızımın ödevi için toptancılara gittim sera 200mt 9 liraydı çay da ucuzdu toptan alırken gidilebilir aslında
15 m 6.5 tl düşün :53::53:

ya şimdiye kadar evlendik kasım gelsin dedim bitcek inş mart gelsin bitcek inş şimdi diorum temmuz gelsin kesin bitio:)

en çok istediğim şey bi ev sahibi olabilmek ama isteğime göre şöle oh bea diyebileceğim huzur içinde oturabileceğim bi ev sahibi olmak olurmu acaba bilmem
ev alanlara o kadar özeniorum ki ve çok seviniorum benimde olsun istiorum hayırlısıyla tabiside
ousumla nişanlandığımızdan beri niyetimiz var ama nasip olmadı doğru zmanı gelmedi demekki hala:)

aynen selin öyle borç bitmiyor bizimde kart 1800 hesap kesildi benim taksitlerim o kadar çok kii seneye mayısa kadar sürüyor.
ütü-tatil-kosu bandı-tablet-bes aklıma gelenler nerdeyse 7-8 kalem taksit var ve 80 100 tl lik taksitler her biri napalım ya Allah ödeme kolaylığı versin

Gunaydinalrrrrr ... Herkese hayirli cumalar... Yarin annecimin mezarina gidicez nur cinde yatsin. Pazarda kv.nin yaninda oluruzzz... Teee sabahin korunde yazdiydim buna.benzer bir.msj ama gitmemis ustelik msj yaaza basinca poenin yazdiklari cikio sqnki alinti yapmisim gibi hayret....

15 m 6.5 tl düşün :53::53:

aynen selin öyle borç bitmiyor bizimde kart 1800 hesap kesildi benim taksitlerim o kadar çok kii seneye mayısa kadar sürüyor.
ütü-tatil-kosu bandı-tablet-bes aklıma gelenler nerdeyse 7-8 kalem taksit var ve 80 100 tl lik taksitler her biri napalım ya Allah ödeme kolaylığı versin

o zaman toptancı yolları göründü desene

eskiden fındık işçilerine biz yemek verirdik şimdi kendileri yapıyor
toptan alırdık yiyecek ama böle bizim stoklar gibi değil 10 çuval un 5 çuval makarna falan gibi
o yiyecekler bi dahaki fındığa bitmezdi daha da annem ablama verirdi şehre giderken köyde dağıtırdı falan fişman
hoş o kadar kalması da iyi değil bayat olur be
ama makul alışverişler yapılabilir toptancıdan da

o zaman toptancı yolları göründü desene

eskiden fındık işçilerine biz yemek verirdik şimdi kendileri yapıyor
toptan alırdık yiyecek ama böle bizim stoklar gibi değil 10 çuval un 5 çuval makarna falan gibi
o yiyecekler bi dahaki fındığa bitmezdi daha da annem ablama verirdi şehre giderken köyde dağıtırdı falan fişman
hoş o kadar kalması da iyi değil bayat olur be
ama makul alışverişler yapılabilir toptancıdan da

aliminyum folyo gibi seyler alınabılır ya ben buzdolabına koyarken streç aliminyum folyo kullanıyorum genelde

günaydın kızlar....
ev merkezi sistem bizde yaz kış sabit 110 lira ödeniyor. Ocak v sıcak su için de ayrıca doğalgaz alıyoruz 4-5 ayda bir 50 lira filan

gelire göre gider papatya:34: Allah ödeme kolaylığı versin

şu ous bir doçent olsun "benim olacak fıstık binecem üstüne vurucam kırbacı" diyen şişko çocuk gibi olacam :52:
:1::1::1::1:
amin....
çok güldüm sabah sabah...
binme adamın üstüne...
gerçekten gelire göre gider var...
yaz döneminde biraz or oluyor. çünkü benim ders ücretim azalıyor. onu da kışdan para biriktererek halletmeye çalışıyoruz...
inşallah ousunda bir an önce doçent profesör olur...

o kısır döngü hiç bitmez selinim...
evliliğimizin ilk aylaırnda aylık elimize harçlık olarak 5 tl kalıyordu. ben 230 eşim 205 tl maaş alıyordu. ev kirası ve mobilya taksidi 250 tl idi...
hiç unutmuyorum o günleri...
pek ekonomo falan da bilmezdim...kartların asgarilerini öder aliyle velinin külahını değiştirir dururduk...
kredi kartına taksit olayını bitirebilsek çok iyi olacak da...olmuyor işte.
rabbim tez zamanda gönlüne göre bir ev verir inşallah sana...

Haftaya bimde

bisiklet
mekik
twist
plates topu
yağ analizli baskül

gibi seyle var

24 mayıstata bimde beklediğim seyler var piknik malzemeleri

katlanır tabure alcaktım ona bakıcam sandalye seklinde

bide nevresim var geçen sene güseldi hediye almıstım aldığım kisi yanımda açtı ve dokuması hoştu bu kez yine alaıcam

Back