• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

hala yaşıyorum ve sanırım öldüğüm güne kadar yaşayacağım
uyurken az uyandırmadım kıpırdamıyor nefes alıyor mu nefesini dinlerdim
hala başka odada uyuyor bir kulağım orda yatağının gıcırdısını dinliyorum
her uyuduğunda rabbim acısnı gösterme evlat acısıyla sınama ömrümden al oğlumun ömrüne kat diyorum belki yanlış dua ediyorum ama

nedense her kadında bir meme verme hevesi oluyor bakıcım denemiş almamış oğlum uyardım bir daha yapma diye kv denemedi allah var oğluma küçük oğlum diyor desin rahat ol annesi sensin ama tatlı tatlı yaparsa kıyamet koparırırm de yaniii

deli mi bunlar be bakıcı nasıl dener

:47::47::47::47::47:
sevimli allah yardımcın olsun

bu memelerini çocukların ağızların atıkan ikinci şahısları duydukça bi yaşşıma daha giriorum oda ne bea......:)

ya üç saattir uyanık
nasıl huysuzlanıyor bi bilseniz
akşam namazının farzını zar zor kıldım, 5 dk sonra yatsı okundu
geldim odaya, emziği ağzına verdim tekrardan
ana kucağına koydum, hala ağlıyor
mutfağa bi gidip geleyim hızlıca dedim
bi dakika içinde geri döndüm, kendinden geçmiş
yani o kadar uykusu var ki...

namazı kaçırmıyayım diye, komşu teyzeye vercektim nerdeyse 5 dakikalığına
kuzu yaa, ne güzel uyuyor ama

annelere sorayım, sizler de bebeğinizi kaybetme, ondan ayrılma korkusu hissettiniz mi
ona bakınca gözlerim doluyor yaa
son yıllarda eşimden sonra kaybetme korkusu yaşadığım tek varlık
ya ölürse, ya bişey olursa diyorum hep
ben pek de hevesli değildim çocuk için
fazla da sevmem çocukları, 2 yıl bekledim
sonra eşimin hakkına girmemek için bi bebek yapalım dedim
eşim sağolsun, çok istemesine rağmen hiç zorlamadı bu konuda beni
ama ben vicdan azabı hissetmeye başlamıştım
meğer ne güzel şeymiş bu Allahım
hamileyken de hissetmiyordum
ama şimdi...

canım bu duygu hepımızde var onlar bıze rabbımızın emanetı Allh tüm yavrulara saglıklı uzun ömür versın

en beceremediğim konu o gider tablosu
bakma çıkılığıma

sirkeci bişi sorcam
bu 5 i bir arada çayının poşeti varmış bende
liptonun arada da içiyorum ama tadını sevmediğimden çekmecenin arkasında kalmış
işe yarar mı acaba
bir de sen kaç fincan içiyorsun

2 fincanı geçmemek gerekiyormuş ben 1 fincan içiyorum
poşette bende yeşil çay vardı nefret ettim tadından şimdiki hepsi tek tek ot ya tadı güzel kötü değil.

sevimli canım valla iyi sabirlisin sen :nazar: ben çoktan yerini bildirirdim kv nin yoluverirdim:1:

Gunaydinalrrrrr herkese.. bugun ufak capli bir Ankara bulismasi yapabilirikkk. Derfatla bulusucss belkim bakalim.... Musait olan gelmek isteyen olursa beklerizz. :)

herkese günaydın. güzel bir gün geçirmek dileğiyle.
kendi açımdan ha gayret haftasonuna az kaldı modundayım :D

günaydin güzel topikin güzel bacilari bugün sevincimden uyuyamadim neden derseniz dün is ilani icin terziyi aradim ama dikisi cok bilmedigimi söyledim:)sonra oda bana hem ögretip hem para vermeyeceklerini söyledi isi bileni ariyoruz dedi bende dedimki isi ögret ama para verme:) veeeee gel görüselim ozaman dedi .sizce degermi 1 saat otobüsle gitmem gerekiyoda bence deger tabide insallah ögrenebilirim. ama esim bütün moralimi bozdu ya yolu uzak diye siz ne dersiniz heyecanla cevaplari bekleyecem simdiden tesekkürler:44:

günaydin güzel topikin güzel bacilari bugün sevincimden uyuyamadim neden derseniz dün is ilani icin terziyi aradim ama dikisi cok bilmedigimi söyledim:)sonra oda bana hem ögretip hem para vermeyeceklerini söyledi isi bileni ariyoruz dedi bende dedimki isi ögret ama para verme:) veeeee gel görüselim ozaman dedi .sizce degermi 1 saat otobüsle gitmem gerekiyoda bence deger tabide insallah ögrenebilirim. ama esim bütün moralimi bozdu ya yolu uzak diye siz ne dersiniz heyecanla cevaplari bekleyecem simdiden tesekkürler:44:

yüreğinin götürdüğü yere git:9::9::9:

meslek edinirsin ya canım. bunu bir kurs gibi düşün, hem kurs ücreti de yok :28:

Gunaydinalrrrrr herkese.. bugun ufak capli bir Ankara bulismasi yapabilirikkk. Derfatla bulusucss belkim bakalim.... Musait olan gelmek isteyen olursa beklerizz. :)

ayıp arkadaş gelen var gelmeyen var :1:
ben 18 mayısta oradayım tahminen o zaman suluhana gitsek olma mı :18:

seyhan iş öğreneceksin madem git
öğrendikten sonra para da verirler zaten
staj gibi düşün

selam kızlar nasılsınız bakalım

sirkecim bende kaç gündür inatla çayı normal süzgeçle süzüyordum o bitki demliğimde vardı ... dün aksam onla denedim aa oda ne çok gözel süzdüü süzgeçi çok ince o bahsettiğim toz ları geçirmedi

aksam 1 fincan içiyorum simdide bir fincan içiyorum daha doğrusu kupa diyelim 2 çay fincanı ediyor oda

gelirken şoka ugradım birde okula aldım o demlikten 5.95 e birde ıvır zıvır askısı varmıs onu aldım 2.5 tl ye

dün kendime 4 zıbın(1 beyaz 3 siyah) bir sütyen aldım 95 tl verdim :53:... ben nbbb nin su korse gibi ama korse değil o zıbının kullanıyorum yaz kış... toparlıyor göbeği falan bıngıl bıngıl olmuyorsun 23 dedi 20 den aldım. tavsiye ederim fazlalığı olanlara

Back