- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meyra sirkeci farmasi fikrleriniz bekleniyor
sagol sirkecim düsünüp cevap verdigin icin cocuggum 6 yasinda ama 4 e kadar kreste sikilmam yolda insallah yanima kitap alirim en azindan denesemde icimde kalmasa ayrica terzi hanim türk
günaydin güzel topikin güzel bacilari bugün sevincimden uyuyamadim neden derseniz dün is ilani icin terziyi aradim ama dikisi cok bilmedigimi söyledim:)sonra oda bana hem ögretip hem para vermeyeceklerini söyledi isi bileni ariyoruz dedi bende dedimki isi ögret ama para verme:) veeeee gel görüselim ozaman dedi .sizce degermi 1 saat otobüsle gitmem gerekiyoda bence deger tabide insallah ögrenebilirim. ama esim bütün moralimi bozdu ya yolu uzak diye siz ne dersiniz heyecanla cevaplari bekleyecem simdiden tesekkürler:44:
meyra sirkeci farmasi fikrleriniz bekleniyor
pepeti sen soruma ne dersin
Sirkecim multicim sizsizz olurmu yaw siz tarih saat verin yeter... Suluhana degil canime derfat kiyafet bakcakmis dun aradi ama dqha ses yok bakalim... Yaa bise dicrm Su besli cay zayiflamaya yardimcimi yesil cay bana balik gibi kokuyo ne alakaysaaa...diyet gunlugumden yazayim bikac gundur dikkat ediyodum zqten 94 kusurdum bugun sqbqhtan itibaren duzenli bi sekilde gitcem bakalim 93 le baslamis oldum hadi bismillahhh...
gelirim giderim aynı sayfada yaa