Kirli Çıkılar )))

almaya devam ettiğim için, düşmesine sevinirken, 102,5 tl. den bile altın aldığım için üzülmeyi unutuyorum :KK1:

mustafa karataş sadece ortak herkesin bildiği bir isim diye yazdım .
sizinle tartışacak değilim
aklınız fikriniz neyi alıyorsa yola devam ediniz. ne siz benden ne de ben sizden sorumlu değilim
sizce kredi çekip altın alıp yatırım yapmaya çalışmak mantıklı mı ? caiz mi nasılsa bu konular da bilgili olduğunuzu ifade ediyorsunuz
siz söyleyin de bizler aydınlanalım

hayır tabiki kredi çekip altın almak caiz değil ,ben onun için birşey söylemedim zaten ,ben sadece ev konusu için söyledim , çünkü daha önce de bruada ev kredisi ile ilgili yazdıklarınızı okumuştum ,ona da faiz demiştiniz ,ben ev kredisi için söyledim zaten ,ev zorunlu ihtiyaç olduğu için..
ama diğer örnekte caiz olması mümkün değil zaten ..

Arkadaşlar dün yazmıstım ama cevap gelmemiş bana yardımcı olabilirmisiniz. Bende altın hesabı açtırmak istiyorum hangi bankayı önerirsiniz iş bankasında normal vadesiz hesabım var. Şimdiden çok teşekkür ederim. Herkese bereketli alışverişler...

Arkadaşlar dün yazmıstım ama cevap gelmemiş bana yardımcı olabilirmisiniz. Bende altın hesabı açtırmak istiyorum hangi bankayı önerirsiniz iş bankasında normal vadesiz hesabım var. Şimdiden çok teşekkür ederim. Herkese bereketli alışverişler...

öncelikle aramıza hoşgeldin canım....

benim hesabım bankasya da ... hem gr. ı en düşük oradan alabilmem, hem işlem kolaylığı açısından, hem de finans kurumu olması nedeniyle tercih ettim..... yapılacak işlemse çok kolay...bankaya gidip tl. cari hesap açıp,internet şifresi aldın mı,sonrasında altın,döviz,vadeli,vadesiz hesap açma gibi bütün işlemleri internetten yapıyorsun...

öncelikle aramıza hoşgeldin canım....

benim hesabım bankasya da ... hem gr. ı en düşük oradan alabilmem, hem işlem kolaylığı açısından, hem de finans kurumu olması nedeniyle tercih ettim..... yapılacak işlemse çok kolay...bankaya gidip tl. cari hesap açıp,internet şifresi aldın mı,sonrasında altın,döviz,vadeli,vadesiz hesap açma gibi bütün işlemleri internetten yapıyorsun...

Hoşbuldum Meyraa'cım

İlgin için çok teşekkür ederim Meyraa :)) aslında banka asyada da var hesabım ama hiçbir işlem yapmamıstım suzamana kadar arayıp öğreneyim sonra takıldığım yerde size sorarım :))

altın alanların altınları bereketli olsun kızlar :KK16:

alım için bekleyenlerden biride benim inş düşüş devam ederde alabiliriz:KK53:

altınlarınız bereketli olsun hanımlar.bu alım fırsatlarını değerlendirmek lazım.para olsa da alsak :KK8:

alım için bekleyenlerden biride benim inş düşüş devam ederde alabiliriz:KK53:[/QUOTE

senin alım aralığın ne canım? yani ne kadara düşerse alacaksın? bu sabah 99.1 tl. yi gördü gr...senin beklentin bunun da altında sanırım,yanılıyor muyum? :nazar:

selam arkadaşlar bende dün ilk kez 100,0 dan 6,5 gr altın aldım fakat sizleri şimdi okuduğumda keşke biraz daha bekleseymişim diyorum kendi kendime :KK43:

Kızlar sabahtan beri işlem yapamıyorum deli oldum.:)
Sebep banka değil.
Benim sıpacan telefonumu sakladı.
Evi alt üst ettim yok.
Bulamıyorum.
Bundan iki ay önce de kablosuz mouse ortadan kaybolmuştu.
Meğer bizim ki götürüp kullanmadığımız bir çekmece vardı oraya koymuş.
Canı sıkıldıkça oradan çıkarıp oynayıp geri koyuyor.
Bunu da yeni fark ettik.:)
Benim telefon nerde acep?
Ne alım yapabildim ne satım.:KK43:
Merkez ihalesinden önce biraz dolar satayım diyordum.
Vardır elbet bir hayır.:)

alım için bekleyenlerden biride benim inş düşüş devam ederde alabiliriz:KK53:
inşallah biraz daha düşer =)

selam arkadaşlar bende dün ilk kez 100,0 dan 6,5 gr altın aldım fakat sizleri şimdi okuduğumda keşke biraz daha bekleseymişim diyorum kendi kendime :KK43:
merak etme birkaç ay sonra 100tl yi göremeyiz bile...

Kızlar sabahtan beri işlem yapamıyorum deli oldum.:)
Sebep banka değil.
Benim sıpacan telefonumu sakladı.
Evi alt üst ettim yok.
Bulamıyorum.
Bundan iki ay önce de kablosuz mouse ortadan kaybolmuştu.
Meğer bizim ki götürüp kullanmadığımız bir çekmece vardı oraya koymuş.
Canı sıkıldıkça oradan çıkarıp oynayıp geri koyuyor.
Bunu da yeni fark ettik.:)
Benim telefon nerde acep?
Ne alım yapabildim ne satım.:KK43:
Merkez ihalesinden önce biraz dolar satayım diyordum.
Vardır elbet bir hayır.:)
ay çok hoş, tabi dışardan bakınca =)) Benim sıpa da böyle şeyler yapacak mı acep büyüdüğünde :emir_bebek:

X