kırk yaşından sonra tüp bebek tedavisi olan ve hamile kalanlar lütfen umut verin bana

alkan59

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
483
3
46
İstanbul
Aramızda kırk yaş ve üstü tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar var mı arkadaşlar...Yeni evlendim ama olmuyor işte:((Bir aşılama bir de tüp denedim.Bir yumurtam gelişti toplandı fakat döllenemedi.Çok üzgünüm.Yeniden deniycem ama dr yumurta rezervi azlığı ve yumurtalarda yaşlanma var diyor.Kendim son derece genç ve güzelim::)Yumurtalarımın yaşlandığını da hiç hissetmemiştim:((Bilseydim bu yaşa kadar evlenmiycem ben diye tutturmazdım.Neyse kader işte napiim.Ama ben bu bebeği çok istiyorum ve elimden geleni yapmaya kararlıyım.Menopoza kadar devam yani.Bana bu konuda destek verecek arkadaşlara ihtiyacım var.sevgiler...

Cok gecmis olsun,Allah umudunuza kavustursun, her gun mucize haberler duyuyoruz 40 yasindan daha yasli bayanlari bile duyuyoruz, umidinizi yitirmeyin bence, kirk yasinda degilim ama yakinim, ben de gec evlendim, isterseniz yumurtalik rezervinde azalma olanlar basligina bakin oldukca faydali tecrubeler var orada da...

Back