Kırılmakta haksız mıyım?

Bence oturup konuşun, beklentilerinizi ve hayal kirikliklarinizi anlatın. Güzel ilişkinizi yıpratmayin. Bir güne göre değil genele göre değerlendirin.

Ben çoğunun eşinin yaptığını düşünmüyorum. İşyerine kendi adına sipariş verenler de var

Duygularınız çok normal.
Ben 14 şubata önem vermem, özel birşeyde yapmadık 14 şubatta.
Ama önem verseydik, daha önce özenle kutladaydık( ki sizler için farklı bir önemi de varmış) o zaman büyük hediyeler olmasa bile insan bir özel hissettirecek söz bekler.
Erkekleri de anlamak zor, onlar bizim anlaşılmaz olduğumuzu düşünse de. Bence sakince hediyesini verin ve açık açık da sorun, bu farklılık neden kaynaklanmış bu sene, size en doğru cevabı verecek olan eşiniz.

Ben çoğunun eşinin yaptığını düşünmüyorum. İşyerine kendi adına sipariş verenler de var
Bunu yapan bir arkadaşım vardı bir de eşinin hesabından kendi fotoğraflarına yorum yazardı Aslında bu sosyal medyada verilen mutluluk pozlarına çok kanmam normalde. Yani kuzenim kocasıyla karakolluk olacak kadar kavga ederler ama yemeğe götürmüş kocası onu güller almış falan. Aslında ilişkilerini bildiğim için adamın kızın şerrinden korktuğu için yaptığını anlayabiliyorum. İşte insan bazen saçma bir kıyasa giriyor doğrusunu bilse de

Instagrama hic guvenmeyin. Kuzenim esiyle yemek, cicek ,hediye vs fotosu atti, bir ay oldu olmadi profilindeki esiyle olan butun fotograflari silmis, soy ismini degistirmis. Anlasmali bosanmislar. Hep evlilikle ilgili sorunlari kapatma cabasi onlarinki.

Kadının şerrinden kim korkmaz yazık adamlara

Siz lütfen mutluluğunuza odaklanın. Eşinizi biraz izleyin özellikle 14 Şubatta neden öyle davrandı. Belki de modunda değildi adam

Instagram olaylarına çok inanmayın, evli çoğu kadın eşinin sosyal medyasını yönetiyor.

Tamam hasta olması migren vs durumlardan ötürü başı ağrıyana hak veririm kesinlikle, bunun için yemek olayına birşey diyemiyorum.
Ama hediye olayına girmeyelim diyerek çiçek beklemek, sizin hediye almış olmanız falan enteresan.

Maddi olarak çok rahat bir dönemde değiliz. Bu yüzden dedim. Hediye almayacaktım ben de sadece gördüm ve zaten istediği bir şeydi almak istedim. Ondan da çiçeklerle gelmesini beklemedim. Beraber bir dışarı çıkma teklifi bekledim sadece. Ki bunu ona da demiştim. Hediye olayına girme beraber dışarıda vakit geçirsek güzel olur ama demiştim. Bu yüzden çıkışıma gelmesini bekledim. Ya da bütün gün evdeydi belki evde bir yemek falan hazırlamıştır bize diye düşündüm. Büyük bir beklentim yoktu benim yani. Eşim evlilik yıl dönümünü hatırlamakta zorluk çekiyor. Ve "gereksiz bence evlenme teklifi ettiğim gün daha özel benim için" der hep. Yani insan her gün gördüğü şeyi bile o gün görmeyince üzülüyor ister istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…