- 2 Kasım 2017
- 945
- 559
- 33
-
- Konu Sahibi Veaskgittibizden
Sebep ne tartışmanızda?çok zor stresli bir dönem aslında tam tersi rahatlamaya çalışmanız hatta bol bol dua etmeniz gereken bir dönem.sizin adınıza uzuldum.insallah sağlıcakla kucağınıza da alirsiniz
Bebeğinizi değil kendinizi düşünün bence. Öyle daha çok stres yaparsınız ve hiç rahatlayamazsınız kısır döngü olur. O evladı size veren korur, siz aile huzurunuzu bulmanın yolunu arayın derim. Zira çocuk olduktan sonra da ilk yıl çok yıpratıcı geçebilir.
Hayırlıysa, sağlıkla bebeğinize kavuşun inşallah
Belli ki ikiniz de çok heyecanlı ve fazlasıyla gerginsiniz. Tadını çıkarın hamileliğinizin. Biraz sakinleşin, sonra da eşinizle küçük bir kutlama yapın. O evlat sizin nasibinizde varsa olur zaten şimdi veya daha sonra. Madem duyan duymuş, söylesek mi söylemesek mi derdi de kalmamış.Ama ne çok istemiştik bu anı 6 yıl oldu... Böyle uzun zaman içinde ilk defa bu fırsatı yakalamışken bunlar olacak davranışlarmı... Kendim zaten yıpranıyorum. Kendimden geçtim artık bebeğim var benim onu düşünüyorum
Belli ki ikiniz de çok heyecanlı ve fazlasıyla gerginsiniz. Tadını çıkarın hamileliğinizin. Biraz sakinleşin, sonra da eşinizle küçük bir kutlama yapın. O evlat sizin nasibinizde varsa olur zaten şimdi veya daha sonra. Madem duyan duymuş, söylesek mi söylemesek mi derdi de kalmamış.
Bunun için can sıkmaya da suçlu aramaya da hiç gerek yok. 6yıl beklemişsiniz bu kadar küçük bir sebep mutluluğunuzu bölmesin. Eğer başka biriktirdiğiniz sıkıntılarınız yoksa arayın eşinizi ve aranızı düzeltin. Birbirinizi de suçlamayın, ortada suç yok zaten. Duyan duysun belki bunda da bir hayır vardır. Öğrenenlerden bikaçının duasını alırsınız belki ve bebeğiniz size daha kuvvetli bağlanırBana kalsa ben söylemicekdim. Kayınvalidemlere bile söylemicekdim çünkü biliyodum böyle bişey olacağını. Ama suçlu ben ve benim ailem olduk. Evden çıktı gitti nerde onuda bilmiyorum. Benimde gidesim geliyo şu evden
söylemicekseniz kimseye demicektiniz. yoksa liste iste böyle uzar gider.... ben hamile testini yaptim ertesi gün herkeze pat pat dedim. ayagini denk alir millet ona göre belki daha dikkatli davranirlar. su an ikinizinde hormonlari tavan yapmis sakinlesin stress yapmayin. siz duanizi edin Allah korur.
Bunun için can sıkmaya da suçlu aramaya da hiç gerek yok. 6yıl beklemişsiniz bu kadar küçük bir sebep mutluluğunuzu bölmesin. Eğer başka biriktirdiğiniz sıkıntılarınız yoksa arayın eşinizi ve aranızı düzeltin. Birbirinizi de suçlamayın, ortada suç yok zaten. Duyan duysun belki bunda da bir hayır vardır. Öğrenenlerden bikaçının duasını alırsınız belki ve bebeğiniz size daha kuvvetli bağlanır
Sizin anne babanız öğrendiyse, eşinizin anne babasının da öğrenmesi normal. Daha fazla dallanıp budaklanmasını istememeniz normal ama o da eşinizin yaptığı bir şey değil. Eski defterler kabarıksa onları bir çözmeye çalışın. Yapıcı olmayı deneyin. Sakinleşip bir konuşmaya çalışın veya araya birini koysanız tartıştığınızı anlatmadan. Daha yeni öğrenmişsiniz bu güzel haberi, devamında birlikteliğinizle ilgili güzel haberleri de burda paylaşmanızı dilerimSıkıntım bu değil sadece biriken çok şey var. O yüzden kırgınım çok aramayı düşünmüyorum. Yarın bilmiyorum belkide babamın evine gidicem... Bu evden çıkıp gidişide son nokta oldu. Böyle bi durumda bu olanların hiç birini kaldıramıyorum....
Bana diyo eğer bişey olursa annene abLana sana hepinize sorarım bunu diye tehdit ediyo bide sanki ilk yayan biziz.
İsterse dünya alem duysun Allah nasib ettiyse kucağımıza alırız. Eltiminde hemen duyulmuştu şükür bişey olmadı son ayında şuan... Bende Rabbime emanet ediyorum...
Nazardan bir şey olur mu bilmem ama stresten olabilir. Böyle şeyler için sıkmayın canınızı.Ama ne çok istemiştik bu anı 6 yıl oldu... Böyle uzun zaman içinde ilk defa bu fırsatı yakalamışken bunlar olacak davranışlarmı... Kendim zaten yıpranıyorum. Kendimden geçtim artık bebeğim var benim onu düşünüyorum