Kırıldım

7 aydır sözlüyüm
Uzatmadan konuya gireyim
Kv ve kp bağ bahçe sahibi ve çalışanları var, uzun zamandır telefonda diyoruz bir gün yardıma gelicez niyetindeyiz diye kaç keredir gerek yok okadar iş yok diyorlar, yerleri evlerine 15 dk yakınlıkta demem o ki herhalde evede gelecekler diye korkuyorlar belli.. Çok ama çok kırgınım.. İş çok biliyorum ki iş olmasa bile lafımı olur buyrun gelin misafirimizde olursunuz der insan
Ben çok gittim evlerine bayram seyran davet ettiler saniyordum meğer sözlüm ikili oynuyormuş ailesi birşey demedende bana davet ettiler diyormuş ailem hep çağırır sürekli bizdedir sözlüm ailem onu çok sever hep gelsin isterler, ondan mahçup olmamak için herhalde..
Anneme, anne bir gün sürpriz yapalım gidelim dedim iyi niyetliyim ya, annemde olur mu kızım kaç kere dedik bikere buyrun demediler ben öyle yüzsüzlük yapamam asla dedi, bendede ozaman dank etti zaten
Sözlümün abisi var nişanlı, sanırım ondan çekiniyorlar öyle düşünüyorum artık başka açıklaması yok çünkü.
Biz ise ailecek nekadar sıcak insanlarız aile olalım istedik hep ama onlar istemiyor belli ki
Sözlüme göre ise herşey harika ailesi bize bana bayılıyormuşşş ama bi buyrun demediler çok kırıldım artık onlardan çok soğudum
Sizce sözlüme bunları söylemelimiyim?

canım hiç yalnız gittin mi? bazı insanlar gelinin ailesini istemez sadece geliniyle görüşmek isterler.

Kendine dert yaratiyorsun. Ben cagrilsam da gitmezdim. Bagda bahcede isim ne benim bagim mi benim bahcem mi?
Bu arada siz cok uzun suredir sozlusunuz, abisi nisanli. Aile 2 dugun yapma muhabbetine de samimiyet kurmak istemiyor olabilir.

Kendine dert yaratiyorsun. Ben cagrilsam da gitmezdim. Bagda bahcede isim ne benim bagim mi benim bahcem mi?
Bu arada siz cok uzun suredir sozlusunuz, abisi nisanli. Aile 2 dugun yapma muhabbetine de samimiyet kurmak istemiyor olabilir.

niye gitmeyelim ki sonucta bir sekilde hayatimda olacaklar bundan sonra, sevdigim adamin ailesi benimde ailemdir kendi anne babamdan ayirmam diye dusunuyordum ama yanlis dusunmusum cunku onlar beni evladi olarak gormuyor belli

dugunleri zaten cocuklar kendi yapacak yani abiside sozlumde kendi kazandiklari parayla dugun yapacaklar sorun yok hicbir tarafta bu konuda

canım hiç yalnız gittin mi? bazı insanlar gelinin ailesini istemez sadece geliniyle görüşmek isterler.

simdiye dek hep sozlumle beraber gittik, tek gitmedim hic
tek bildigim cok kirildim ve beni istemeyeni ailemi istemeyeni ben hic istemem
insanlar bnim gibi gelin ariyor gelinleri istemiyor gitmiyor, ben anne kiz olmya calisirken gitmek isterken bunlar beni istemiyor
madem oyle bende bilirim isimi bundan sonra

bu düşündüğün davranış şekli gerçekten çok saçma aileler arasında tartışma ve sogukluk işte böyle çıkıyor. sizi çağırmak zorunda değiller siz içli dışlı olmak istiyorsunuz diye herkesin kendi hayatı var lütfen saygı duy ve anlamsız triplere girme daha sözlüyken hem de. evlenince onlardan kaçmak için delik ararsın benden söylemesi

aileler arasi soguklugu kendileri yaratmaya calisiyor baksana canim uzak ve soguk olarak
madem oyle beni istemeyeni bende istemem
davet etselerde gitmeyecegim bundan sonra cok bilendim onlara karsi

aileler arasi soguklugu kendileri yaratmaya calisiyor baksana canim uzak ve soguk olarak
madem oyle beni istemeyeni bende istemem
davet etselerde gitmeyecegim bundan sonra cok bilendim onlara karsi

iyi nasıl biliyorsan öyle yap.
kimse seni sevmek beğenmek zorunda değil kusura da bakma. davet etseler de gitmemek çok çirkin bir davranış kendine bu çirkinliği yakıştırıyorsun demek ki aynen böyle devam et 2 sene sonra da kocamla ailesi yüzünden boşanıyoruz diye konu açarsın

iyi nasıl biliyorsan öyle yap.
kimse seni sevmek beğenmek zorunda değil kusura da bakma. davet etseler de gitmemek çok çirkin bir davranış kendine bu çirkinliği yakıştırıyorsun demek ki aynen böyle devam et 2 sene sonra da kocamla ailesi yüzünden boşanıyoruz diye konu açarsın

yardimci olmaya calistiginin farkindayim canim ama neden tek tarafli dusunuyorsun
davet edince gitmem demek ayip
ama biz gelmeyi dusunuyoruz deyince buyrun gelin dememek ayip degil mi :/

Bence söyleme annesi iyi niyetli sen fesat olursun. Bırak gitme belliki kadin mesafe istiyor sende ona gore davran canm

Biz bu ayı benim memleketimde geçiriyoruz bir hafta sonra gideceğiz ama ailemin yüzünü doğru dürüst göremedik,tarla bahçe işlerinin yoğun olduğu zamanlar eşimle bebeğimle oturuyoruz genelde. Onlarda yoğun olabilir.

Biz bu ayı benim memleketimde geçiriyoruz bir hafta sonra gideceğiz ama ailemin yüzünü doğru dürüst göremedik,tarla bahçe işlerinin yoğun olduğu zamanlar eşimle bebeğimle oturuyoruz genelde. Onlarda yoğun olabilir.

ama yogun olsalar nebileyim yardima hayir demezler
3 kisiyiz sonucta ve biz ddigimizde yogun degiliz gerek yok diyorlar nebileyim istemiyorlar yada cekindikleri birsey var

ama yogun olsalar nebileyim yardima hayir demezler
3 kisiyiz sonucta ve biz ddigimizde yogun degiliz gerek yok diyorlar nebileyim istemiyorlar yada cekindikleri birsey var
Ablacım Allah aşkına siz daha sözlüsünüz evli bile değilsiniz.Belki gelinlerini kendi işlerinde çalıştırmak istemiyorlardır belki onlara ayıp geliyordur belki sizin kırılacağınızı düşünüyorlardır kaldı ki ailenizi çalıştırsınlar.Ayrıca kimse sizi bir yere davet etmek zorunda değil.Sırf bunun için böyle bir tutum izlemeniz çok çirkin

X