Birincisi, ben de benzer bi olay yasadim ama kendi annemle, ilk ogrendiginde hii aferim iyi halt etmissiniz dedi. (Ki birazcik hakliydi kadin bizi dusundugunden yani borcumuz vardi bi ton, haziranda evlendik ben calisiyodum ama problemler olmustu ciktim zaten sonra isten esimin is yeri iyi degildi falan ama cok sukur biraz daha toparladik iyiyiz suan) Aradan bi hafta gecti en yakin arkadasini arayip anane oluyorum demis, annemin en yakin arkadasinin kizi benim arkadasim o soyledi bana da, bi iki hafta gecti dayimin duası vardi oraya girer girmez anane oluyorum demis, ikinci kontrolume beraber gittik torunumu gorcem dedi ve o ilk iki haftadan sonra gunde iki kere canin bisey cekiyo mu iyi misin nasilsin diye ariyor.
Kv de ayni sekilde ama o ilk andan beri cok hevesliydi zaten. Her neyse.
İkincisi de hassas bi donemdesin biliyorum.. Ama biraz objektif dusun. Hayatimizdaki her insan her zaman bizim bekledigimiz istedigimiz tepkileri vermeyebilrler. Evet senin tarafindan bakinca babanne oluyo cok heves etmesi lazim ama o da bu tarz bi insan demekki. Ya da benim annem de ilk evlendigimde ben bu yasta anane olamam sakin iki uc sene cocuk ya falan derdi sakayla karisik senin kvalideninki de boyle biseydir. Yani yaslilik kompleksi yapmistir icten ice belki..
Neyse diyecegim şu ki, kafani buna yorma. İlk olarak cok cok sevinmesi gereken kisi sen ve eşin. Zaten anladigim kadariyla masallah sana karsi gayet ilgili bi esin var. Aman kuzum yaa sen daha ne takiyosun kv ? Bosverr insallah toparlaninca yine hamile kalirsin bu kez de o bi yerden duyana kadar soylemezsiniz olur biter. Niye ilk once bana soylemediniz derse de seni uzmemek icin soylemedik dersin :)
Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim benim.. Dua et bol bol..