siz bebeği kv için mi yapıyorsunuz ? sevinmiyorsa sevinmez yani ayrıca herkes aynı şekilde sevincini belli edemez.
ikincisi de böyle dr.un yanına kadar gelip oturmasını istemiyorsanız kendiniz gidebilirdiniz., başka dr mu yok sanki.
bazen bunu ben de yapıyorum, sinirden, heyecandan, mutsuzluktan ötürü, civarımızda kim varsa onu seçip, taşlama duvarı yapıyoruz. dedim ya ben de yapıyorum bunu, kayınvalideniz ağzıyla kuş tutsa yaranamaz, siz de aynı şekilde ona yaranamazsınız... aynısını annemiz yapınca sinirlenir ama sonra unutur gideriz ama k.valide olunca işler değişiyor(( şimdi bir oğlum var, düşünüyorum, ileri de ben ve gelinim de aynı şeyleri yaşayacağız, doğanın kanunu olsa gerek bu... bence sen kimseye takılma arkadaşım, boşveeeeeeeeeeeer gitsin... bu kimyasal gebelik mevzusunu da yeni yeni duymaya başladım...
Takmayin... Esinizin basina da eksimeyin.. Ne güzel sizin yaninizda.. Birden savunmaya gecirmeyin çok eleştirerek...
Ve gerçekten 2 3 ay zor olsa da söylemeyin bir daha...
Bebeğin gelmesi onun aleyhine mi olacak? Yani maddi manevi yardım bekliyor musnuz?
Cidden ilginç, bir dahakine en son ona söylersin artık.
Eşimle ailesinin arasında maddiyata hiç karışmadım tuhaf bi yapıları var
Aile olarak varlıklılar para alışverişi çok oluyor eşim bana atıyorum önümüzdeki ay biraz dengeli harcayalım diyor
Tamam diyorum yani çok şükür hiç kimse darlık içinde değil.
Eşim çok realist bi insan para konusunda çok sorumludur o yüzden bebek düşündüyse para konusunda önünü görmüştür.
Yok söylemicem kimseye artık bir daha sütten ağzım yandıSen de bir daha ki hamileliğinde karnın çıkana kadar söyleme . Ya da öyle hususi arayıp söylemeyin. Bu da ona tavır olsun.
Valla neden bu kadar sert üslupla yazdınız anlamadım ama Kv için yapmıyoruz bebeği tabiki
Kv tanıyorsam sevincini istediğinde çok güzel belli ediyor yeri gedliğinde babaanne olarak ister istemez güzel bi tepki bekliyorsunuz.
Ayrıca pazar günü neredeyse bildiğim bütün hastaneleri aradım kadın doğumcu bulamadım.
Keyfimden başkasından doktor istemedim yani.
Belki o an kafası birşeye takıktır,hastadır mutsuzdur ya da çok şaşırmıştır ne diyeceğini bilememiştir.Hanımlar geçen hafta buraya hamile miyim diye konu açmıştım.
Benimki Kimyasal Gebelikmiş, 3 4 gün içerisinde düştü
Ama şu iki üç gün içerisinde kvme çok kırıldım.
Normalde iyi bir ilişkimiz var yani ben çok sıkı fıkı olmadım hiç,
Oda bana karşı öyle belli mesafede ama kötü de değildik.
Geçen işte kan testi verdim hamile çıktım
Çok çok erkendi gebelik kimseye söylemeyelim dedik ama sonra mecburen doktor ismi alacağımız için benim ve eşimin ailesine söylemek istedik sadece.
Benim anneme, çok alışma bu fikre dur daha tam belli değil dememe rağmen havalara uçtu.
Kayınvalidemi eşim aradı ikimizde onunda çok sevineceğini düşünürken telefonu açtı bende duyuyorum, sesi dışarı verdi eşim, selam sabahtan sonra anne iyi misin sakin misin bir şey söyleyeceğim dedi, söyle dedi hamile olduğumu söyledi tepki aynen buydu
--Hmm hadi ya güzel, gerçekten mi. Bunu o kadar ruhsuz bi tonda söyledi ki sonrasında iyi ya güzel yani ne bir sevinç göstergesi ne şaşırma bu muydu haber der gibi. Neyse çok eşim bozuldu ben zaten çok bozuldum. Eşim uzatmadı kapattı akşam 10 gibiydi çünkü.
Ve ne beni bir tebrik etti ne de bizi aradı, sonra ertesi gün öğlen 2 buçukta işte çok yoğundum falan dedi ama 1 dkcık telefonda konuşmak çok zor değildi ama işte bahane sıraladı, eşim bi ara aldı telefonu elimden belli çok sevindiğin dedi sonra tabi sevindim vs dedi ama 2 sene içinde anlayabiliyorum gerçekten sevinip sevinmediğini.
Ve sonra ertesi gün düşme başladı ben eşime dedim doktora gidelim eşim aradı annesini ,annesine bi doktor var mı bildiğin diyor, annesi telefona beni istiyor bekle Chek ben gelcem size diyor, diyorum ki doktor nerede hemen gidelim durun ben size gelicem eve gelicem , bize gelicek trafik var 1 saat, bulduğumuz hastaneye bizim evden gitmesi zaten 1 saat toplam 2 saati buldu gelip hastaneye gitmemiz. Eşim diyor ki anne Dr tanıdığınsa oğlumla gelinim gelicek diye haber et tamam yani sohbete muhabbete gitmiyoruz ki. Bir de o hafta çok yoğundum ev feci halde yani sinirimden ağladım, çünkü geldiğinde evi inceliyor
Neyse hastaneye geldik Dr 2 dk yerinden ayrılmış kadın gelir gelmez benden önce girdi muayenehaneye oturdu kayınvalidem. Nasıl sinir oldum özel bir şey soracağım soramıyorum yani sohbette etmediler kadınla geldi oturdu gitti. Kimyasal gebelik olduğunu öğrendik zaten sonra. Dün de telefonda halimi hatrımı sorduktan sonra 2 3 ay artık bebek çalışması yapmazsınız artık dedi, içimden Dr sorun olmaz derse yaparım kime ne demek geçti.
Çok fettan çok kötü bi kayınvalidem yok ama ne bileyim o durumda bunları yaşamak sinir etti,
Açıkcası kırıldım da sevinmemesine, acil bi durumda illa bende gelicem diye ısrar etmesine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?