Kırıldım, Kırdım, Kardeşim Gibi Sevdiğim Arkadaşımı Kaybediyorum.. :( Akıl Verin Kızlar

keşke o kadar kolay olsa kopması. 1 yıl boyunca yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. onuda hiç kaybetmek istemiyorum. ama üstüne gitsem heralde onu bunaltıcam

Boşver hiç üstüne gitme. Ben de bir seneyi geçirdiğim haftanın 3-4 günü evimde misafir ettiğim arkadaşımı böyle gereksiz bir konu yüzünden bıraktım. Hiç üstüne gitmedim açıkçası bahane oldu biraz da bana. Arkadaşın da bunu bahane yapmış gibi.

3 lu kiz grubu olmaz.net!
Varsada nadir..

Kesinlikle.
2 olur, 4 olur onlarda 2li 2li takılır anca öyle.
Bizim de lisede vardı 7li grubumuz . Herkes en samimi olduğuyla ayrı takılırdı o +1 sürekli birilerinin yanına giderdi. Garipte bir kızdı gruba da kendi dahil olmuştu gele gide zaten zaman içinde koptu gitti aramızdan.
Ha hangisiyle gorusuyorum şimdi sadece biriyle
Diğer dorduyle kavga ettik onlar da kendi aralarında kavga ettiler falan
Amaaan çok takma olur öyle.

Yaşadığınız herseyi en yakınınız bile olsa anlatmak zorunda değilsiniz. .dostluk dediğiniz şey de bir kalemde silinemez. .Dost ile dost sanmak arasındaki ayrımı bence sizin farkına varmaniz lazım..benim de yakın dostlarım var böyle bişey başıma gelse belki kırılırım ama asla silmem..

aynen bahanenin önde gideni. birde diğer arkadaşımada kızıyorum onu teşvik etti bence aralarındaki muhabbeti bilmiyorum ama. Kimseye güven bırakmıyorlar ya. Bi düşünce hepsi vuruyor arka arkaya

evet ben sananlardanım galiba yada zaman gösterecek. biraz zamana ihtiyacım var dedi. eğer hala çocuk gibi düşünüyorsa bırakır gider zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…