Kirikkale///71

merhaba bende kırkkaleliyim ama şuan zonguldakta oturuyorum
memleketimi çok seviyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar, ben aslen mersinliyim, kırıkkaleye iki sene oldu geleli zor alıştım şimdi çok iyi komşular edindim selamlarrrrrrrrrrr

selam bende izmirde oturuyorum şimdi kimse kırıkkalede oturmuyormu peki kırıkalede kimler yaşıyor bende sık sık giderim sıcak insanlar komşuluk iyi ahhh ahh biz gurbette yalnızız komşuluk bile yok :1no2:

merhaba kızlar ben de kırıkkaleliyim kırıkkalede yaylacık mahallesinde oturuyorum bir bulusma falan ayarlarsak ben de gelirim eminim cok egleniriz ne dersiniz güzel olmaz mı?

arkadaşlar aslen çorumlu olmama rağmen kırıkkale d doğup büyüdüm tam 20 yıl ordaydımve ayrılalı sadece 3 ay oldu tüm anılarım orda kaldı ve çok özledim memleketimi mafoldumben eeee artık orası sayılır memleket dimi

aslen tokatlıyım ama yakın zamanda kırıkkalelilere gelin gideceğim inşallah

bnde çeyrek kırıkkaleli sayılırım :) sözlüm oralı gelin gidicem oraya bir kaç kez gittim küçük ama çok şirin memleket kayseriden daha çok sevdiğimi söyleye bilriim

bende kırıkkaleliyim çok seviyorum şehrimi ama maalesef bir aydır ayrıyımbütün ailem kırıkkalede çok özledim oraları

1 seneye yakın olmuş kimsecikler uğramamış bu sayfaya. nerdeler acaba?

bende kırıkkaleliyim. tüm akrabalarım ordalar. keskinliyiz ama ailem merkezde. çallözdeler
hemşerilerim neredesiniz?

merhaba kırıkkaleliler öss sonucuma göre 1 yılımı kırıkkalede geçireceğim nasıl bir yer olduğu hakkında bilgi verecek olan var mı acaba ?

tontoncan
kırıkkale büyük şehir olamamış biryerdir. ankaraya yakınlığı nedeniyle gelişşim gösteremmektedir
üniversitenin yakınlarında özelve genel yurt bulunmakta. onun haricinde şehir içinden ev ya da yurt bulupyerleşirsen de devamlı otobüs var. rahatlıkla gidip gelebilirsinşziz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…