Kirikkale///71

slm kızlar nasılız okudum mesajları baktımda kırıkkaleden az kişi var üzüldüm yokmu başka kimseeee ayrıca çok özledim kırıkkaleyi.ayrıldığımdan beri iki kez geldim kırıkkaleye ama çok kısa oldu birşey anlamadım banane yaaaa ağlıycam şimdiii nigdeden kırıkkaleye kucak dolusu sevgilerrr

AYY KIZLAR ŞİMDİ BENDE DUYGULANDIM BENDE KIRIKKALELİYİM AMA UZUN ZAMAN OLDU GELMEYELİ BEN 9YAŞINDA KIRIKKALEDEN BURSAYA GELMİŞİM PEK FAZLA BİŞEY HATIRLAMIYORUM AMA ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULUNA GİTMİŞTİM ORDADA NOKTADA OTURUYODUK 2006DA GİTMİŞTİM EN SON
PEK FAZLA DEĞİŞİKLİK GÖREMEDİM AMA ÇOK GÜZEL MAĞZALAR AÇILMIŞ HATTA AYAKKABI DÜNYASININADA UĞRAMIŞTIM BABAMIN ARKADAŞI SAHİBİ ORASIDA ÇOK GÜZEL OLMUŞ
HERŞEY GÜZELLEŞMİŞ AMA HALA DAHA GECE SOKAKTA KİMSELER OLMUYO ÖZELLİKLE BAYANLARDAN ÜZÜCÜ Bİ DURUM..senağlama

slm kıslar bende kırıkkaleliyim anadan babadan doğma büyüme herşekilde
şimdi rizede oturuyorum evlendikten sonra 2 sene kırıkkaledeydik şimdi ise eşimin memleketine geldik 3 hafta oluyo geleli memleketimi ziyaretteydim
ben gidip gelebiliyorum sıklıkla çünkü eşimin hala yüksek lisansı bitmedi sık gelip gittik bu zamana kadar ama bundan sonrada çok özletmem kendimi memleketimeşakkıdıama sizleri görünce çok hoşuma gitti nede olsa hemşeriyiz caniiikaydirigubbakcemile5m

hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum kırıkkalenin güzelleri a.s.
her akşam buraya uğrayın sohbet edelim ne dersinizhihoyyytsositososito​

meraba arkadaşlar... bende kırıkkalelym , kırıkkaleden bütün kırıkkalelilere sevgiler:enbuyukkk:

Kıızlaaar Kırıkkaleye gelinim...€n rizeliyim aslen ama inanının Kırıkkaleyi de burası kadar seviyorum...Hele düğünleri...Hele o davulun yanıkk sesi....

ayramda Kırıkkalaedeyim İnşallah...Herkese kocaaaman sevgiler.

ben de kırıkkaleliyim 18 yaşında ayrıldım ordan üniversite,iş derken unuttum oraları.şimdi istanbuldayım.ama özlemiyorum kırıkkaleyi,çünkü küçük bir yer ve şartlar olarak bayanların rahat hareket edebileceği bir şehir değil!gelişirse belki ilerde sewerim:)kaydirigubbakcemile3

meraba arkadaşlar... bende kırıkkalelym , kırıkkaleden bütün kırıkkalelilere sevgiler:enbuyukkk:

h4vp0.gif

Merak ediyorum acaba kırıkkaleden tanıdığım soradan görüşemediğim eski arkadaşlarımla karşılaşırmıyım burada.

selam hemşerilerim benim.ende k.kaleliyim ve memleketimi çok ama çok seviyorumkaydirigubbakcemile3 istanbulada oturuyorum 5 senedir ama asla memletimda kopmadım senede 5 kez giderim mutlaka.ailem orda osmangazi de oturuyorsengözlerimebaksanab hepinizi çok öpüyorum canlarım benima.s.Şeniz

X