Kirikkale///71

Kızlar evim ank.da işle ilgili bir sebepten ötürü kırıkkalede çalışmam gerekebilir.Gidiş geliş açısından bir sorun olur mu?Beni bilgilendirebilir misiniz??

aheey aheyyy :KK64: 4 sene yaşadım arkadaşlarımdan kimse sevmedi ama ben hala ve hala çok severim ankarada yaşıyor olmama rağmen :) sıkı dostlar kazandım gırıggaleee orası gırıggaleee :KK52:

kırıkkaleli hanımlar merak ettiğiim şeyler var mesela ulaşım nasıl? ev kiraları? insanlar? neler yapılabilir?

kırıkkaleli hanımlar merak ettiğiim şeyler var mesela ulaşım nasıl? ev kiraları? insanlar? neler yapılabilir?

bende yeni geldim gerçi ama.. az çok yardımım olur sanırım, nerde oturuosun iş içinmi geleceksin sorduğun sorular semte göre değişir ben merkezde buldum.. evlenip geldim sen?

gerçekten yardım edecek bir bayan bulduğum için çok mutlu oldum. ben açıkçası atanmak ve üniversite okumak için düşünüyorum. sanırım kampüs yahşihan da ve oraya 2. öğretim olarak gidicem sanırım tabi kazanırsam. araba olacak. merkez oraya yakın mı? insanları vs. bu arada ben istanbul dayım bildiğin kadarıyla bana bi kıyaslama yapman mümkün mü?

burası ihmal edilmiş biraz hadi kırıkkaleliler yada başka memleketli olupta benim gibi burada yaşayanlar bekliyorum burayı biraz canlandıralım

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben Kırıkkale'de kendime ait büroda avukatlık yapıyorum.Allah nasip ederse 1 aya kadar bir bebeğim olacak.Hamilelik dönemimde bir bakıcıyla anlaşmıştım ancak daha sonra çalışmaya ihtiyacı kalmadığını belirtince yeni bir bakıcı arayışına girdim.Bebeğim için büroda ayarladığım bir oda var.Hafta içi 8.30 ile 17.00 çalışma saatlerimiz.Haftasonu çalışmıyoruz.Resmi tatillerde kapalıyız.Eğer etrafınızda güvendiğiniz tanıdığınız bebek bakıcılığı yapabileceğine inandığınız birileri varsa lütfen benimle irtibata geçin.Konuyu takip edeceğim ayrıca özel mesajlara da bakacağım.Diğer şartları telefonda konuşacağım karşı tarafa da uyarsa yüz yüze görüşeceğiz.Şimdiden teşekkürler..

X