Kirikkale///71

evet sanırım bizimkiler memleketlerini çok önemsemiyor nerdesiniz kırıkkaleliler

slm arkadaşlar bende kırıkkaleliyim ama aksarayda oturuyorum ailem orda bu nisan sonucam görüşmek isterim kırıkkaleli arkadaşlarla

arkadaşlarrr buluşalım yaa nisan sonunda kırıkkalede olucam buluşan arkadaşları görünce imreniyordum hadii organizasyon yapalım belki birbirimizi tanıyoruzdur da haberimiz yoktur yazılarınızı bekliyorum buluşma yeri ve zamanını yazın

kızlar kırıkkaleli değilim ama eşimin işi dolayısıyla memeleketinize geliyorum ev arıyoruz bu arada tam neresi oldugunu bilmiyorum ben hiç gitmedim eşimden tam adresi alıyım belki yakınınızda ev vardır komşu gelirim birinize sevgiler....

evet sanırım bizimkiler memleketlerini çok önemsemiyor nerdesiniz kırıkkaleliler

önemsememek degil sevgi meselesi bence ben kırşehirliyim ailem on yıldır kırıkkalede yaşıyor aileden sadece ben kırıkkaleyi sevemedim çok memeleket gezdim ve yaşadım ama kırıklkaleyi hiç özlemedim gelişmi
ş olması falan mühim degil daha ücra yerler biliyorum ama ne bileyim sevemedim işte herkese kendi memleketi bambaşkadır muhakkak bu topikte kırşehire elazığa yozgata bile yazdım ama kırıkkalenin olmadıgını yeni farkettim neyse hepinize merhaba

kırıkkaleli değilim ama çocukken çok gitmiştim annemin arkadaşı orada oturuyordu çok sevdiğim bir yerdi.mke nin havuzuna giderdik çok eğlenirdik acaba havuz hala duruyormu anılarım depreşti sağolun.:teytey:

evet canım havuz hala duruyo yazın bizde ordaydık ve çok eğlendik

oley be çoğalıyoruz kızlar ben kırıkkaleliyim ama ankarada yaşıyorum evliyim eşimde tokatlı ama asimile edemediler heheeee ben yinede kırıkkaleyi seviyorum ve kırıkkaleliyim:teytey:

slm arkadaşlar bende kırıkkaleliyim.ama ankarada oturuyorum.acaba kırıkkalenin neresindensiniz.ben keskin siz

slm kızlar benilk mesajımı yazdığımda kırıkkalede oturuyordum ama artık niğdeye taşındım

arkadaşımızın teki organize olmayı teklif etmiş evet neden bizde buluşma düzenlemiyoruz ne dersiniz bizde kendi aramızda buluşma yapalım tekliflere açığım tatilde görüşmek üzere niğdeden kucak dolusu sevgilerŞeniz

merhabalar, gününüz neşe dolsun,arkadaşınız bol olsun. canınız hiç sıklmasın, işleriniz rast gitsin. Bende kırıkkaleliyim, 35 yıldır izmit e yaşıyoruz fakat her yaz bir hafta memleketeyizdir.Ben delice nin köyünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…