Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam bende izmirde oturuyorum şimdi kimse kırıkkalede oturmuyormu peki kırıkalede kimler yaşıyor bende sık sık giderim sıcak insanlar komşuluk iyi ahhh ahh biz gurbette yalnızız komşuluk bile yok :1no2:
merhaba kızlar ben de kırıkkaleliyim kırıkkalede yaylacık mahallesinde oturuyorum bir bulusma falan ayarlarsak ben de gelirim eminim cok egleniriz ne dersiniz güzel olmaz mı?
arkadaşlar aslen çorumlu olmama rağmen kırıkkale d doğup büyüdüm tam 20 yıl ordaydımve ayrılalı sadece 3 ay oldu tüm anılarım orda kaldı ve çok özledim memleketimi mafoldumben eeee artık orası sayılır memleket dimi
bnde çeyrek kırıkkaleli sayılırım :) sözlüm oralı gelin gidicem oraya bir kaç kez gittim küçük ama çok şirin memleket kayseriden daha çok sevdiğimi söyleye bilriim
tontoncan kırıkkale büyük şehir olamamış biryerdir. ankaraya yakınlığı nedeniyle gelişşim gösteremmektedir üniversitenin yakınlarında özelve genel yurt bulunmakta. onun haricinde şehir içinden ev ya da yurt bulupyerleşirsen de devamlı otobüs var. rahatlıkla gidip gelebilirsinşziz