Kirikkale///71

bende kırıkkaleliyim ne güzel buluşsak ya bi yerlerde ama orduda oturuyorum hemşerilerimi öpüyorum valla memleket gibisi yokkkk

merhabalar, gününüz neşe dolsun,arkadaşınız bol olsun. canınız hiç sıklmasın, işleriniz rast gitsin. Bende kırıkkaleliyim, 35 yıldır izmit e yaşıyoruz fakat her yaz bir hafta memleketeyizdir.Ben delice nin köyünden.

h4mk4.gif

slm kizlar bende kirikkaleli sayilirim esim kirikkaleli cok seviyorum kirikkaleyi allah nasip ederse 1 ay sonra ordayim 2 senedir gelemedim bu senede görümcenin dügünü var etiler mahalesinde oturuyoru esimin ailesiyle belki taniyan olur :1hug:

asiah ordamisin neresindensin kirikkalenin allah nasip ederse 4 haftami kaldi geliyoruz izine

ben merkezde oturuyorum canım annem keskinli burda doğup büyüdüm sen nerdensin:uhm:
ayyy kıyamam şimdi sen nasıl hasretsindir buralara:teselli:
ama az kalmış inşallah kavuşursun sağ salim sevdiklerineŞeniz​

slm asiyah evet 4 haftamiz kaldi bende merkezden sayilirim iste etiler mahalesinde kaliyor kayinvalidemgil

kızlar eşimin işleri dolayısıyla bu sene geliyorum durun az kaldı ev arıyoruz daha öncede belirtmiştim...
yurt kur civarında ev bulmamız lazım bulursak ordayım varsa haber edin...

kızlar eşimin işleri dolayısıyla bu sene geliyorum durun az kaldı ev arıyoruz daha öncede belirtmiştim...
yurt kur civarında ev bulmamız lazım bulursak ordayım varsa haber edin...

canım bekleriz yurt kur yakınında yenişehir var orada evler doludur şimdi rahatlıkla bulabilirsiniz ama bence merkezden tutun evi çünkü yenişehir çok soğuk oluyor ısıtma problemi olabilir yinede siz bilirsiniz kolay gelsin canımŞeniz

canım bekleriz yurt kur yakınında yenişehir var orada evler doludur şimdi rahatlıkla bulabilirsiniz ama bence merkezden tutun evi çünkü yenişehir çok soğuk oluyor ısıtma problemi olabilir yinede siz bilirsiniz kolay gelsin canımŞeniz

teşekkür ederim canım ben hiç gitmedim bilmiyorum eşim yakınında olmamızı istiyor sanırım orada merkezi sistem yeni binalar varmış bu ay boşalacak hayırlısı bakalım bekliyoruz...

Arkadaslar mrb bende kirikkaleli sayilirim.kucuk olsada seviyorum bu sehri.gurbet sevdiriyor insana kendi memleketini.Aslen degilim ama dogma buyume kirikkaleliyim.

X