• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırık

gevezemelek

Küçük prensimin annesi kocamin bitanesi
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
98
31
8
Merhaba arkadaşlar
Herkese iyi günler ben 8 gün önce düz yolda giderken ayagimin yan donmesi sonucu ayagimi kirdim.
Arkadaşlar şimdi benim aklima takilan sorular var.
1.benim ayağim alcinin içinde yüzmeye başladi yani çok rahat oynatiyorum bu normalmi?
2.bana doktor üstüne bas ve ya basma demedi her ne kadar basmamaya çalişsamda yine arada bir basiyorum
3.ayağimda hala bir ağri var bu normalmi
Cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ederim şimdiden

Ayağınızı oynatmamanız gerekiyor ki kırık kaynayabilsin. Bir an önce doktora görünün.. kırık ayrılır iyice de cerrahi müdahele gerekir Allah korusun... çok geçmiş olsun

Ayağınızı oynatmamanız gerekiyor ki kırık kaynayabilsin. Bir an önce doktora görünün.. kırık ayrılır iyice de cerrahi müdahele gerekir Allah korusun... çok geçmiş olsun
Normal değil yani bu durum dimi birkaç kişiye sordum ayağin şişi inince öyle olmuştur dediler.

Annem de ayağını kıralı bir hafta oldu. Ağrı kesici içmemeniz lazım.
Ayağızının üstüne basmamaya çalışın mümkün olduğunca.
Ağrı içinde kısa süreli buz tutabilirsiniz. Annem o şekilde ağrısını azaltabiliyor.

Kullanılmayan ayak zayıflıyor hemen. Ondan dolayıdır. Bir an önce doktorla konuşun, alçının değişmesi gerekebilir.

Normal değil yani bu durum dimi birkaç kişiye sordum ayağin şişi inince öyle olmuştur dediler.
Sağlık bu, ihmale gelmez. Bir an evvel doktora görünün... o dedi bu dediyle sağlık işi yürüseydi benim midem şimdiye çoktaaan iyi olmuştu ama nerdee:)

Merhaba arkadaşlar
Herkese iyi günler ben 8 gün önce düz yolda giderken ayagimin yan donmesi sonucu ayagimi kirdim.
Arkadaşlar şimdi benim aklima takilan sorular var.
1.benim ayağim alcinin içinde yüzmeye başladi yani çok rahat oynatiyorum bu normalmi?
2.bana doktor üstüne bas ve ya basma demedi her ne kadar basmamaya çalişsamda yine arada bir basiyorum
3.ayağimda hala bir ağri var bu normalmi
Cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ederim şimdiden
Benimde alcim yeni cikti alciya takildiktan ssonra ikinci gun dolasim kontrolu icin gitmen gerekgerekiyordu orda gevsek olup olmadigini soyler, benimde ilk takildiginda icinde hhareket ettirebiliyordum yada bana oyle oyle geliyordu
agri oluyor ben ilk iki hafta baya agri yasadim biraz sabretmen lazim Allah kolaylik versin

Back