• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kırık beyaz mı bembeyaz mı

gemxixnxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
563
0
96
Adana
ıkı ay sonra dugunum var gelınlıgımde renge bır turlu karar veremedım beyaz mı olsun kırık beyaz mı beyaz sırıtır dıe dusunuorum sızın gelınlıgınızın rengı nasıldı yardım edın bana:sm_confused:

cnm benım gelınlıgım beyazdı benım kılo sorunum oldugu ıcın ben kırık beyaz alıcakdım beyaz daha sısman gosterıcegı ıcın. ama dedımkı beyaz herzaman gelınlıkde daha hoş durur hayatımda bır kere gıyıcem ve herkesın hayalındekı gıbı bembeyaz olsun dedım.

bence beyaz almalısın. ama yınede karar senın. mutluluklar cnm.. allah tamamını erdırsın a.s.

Benimki kirik beyazdi nasil durur falan diye cok dusunmustum ama bence kirik beyaz daha asil duruyo ama yinede kararini sen ver icine sinsin ustunde deneyip gorursen belki daha kolay karar verirsin.. Mutluluklar dilerim cnm..

bence bembeyaz daha güzel olur benimde 2 ay sonra düğünüm olucak rabbim nasip ederse ben beyaz gelinlik diktiriyorum

Beyaz çok Hoş Olur çok Beyaz Bembeyaz

Evlilikte Zaten Bir Kere Oluyor En Saf En Temiz Haliyle Olsun Bu Benim Görüşüm

Mutluluklar

benimde 2ay sora düğünüm var bende karar veremedim henüz.çok bembeyazz pek hoş durmuyo ama yinedde beyaz olabilir.ufff kelin ilacı olsa başına sürerdiiii:(

KIRIK BEYAZ KOMPLE DÜŞÜNÜLDÜĞİNDE ( Saç, makyaj, çiçek, aksesuar )
MÜKEMMEL KALİTELİ BİR HAVA VERiYOR.

BEN KIRIK BEYAZ TERCİH ETTİM, TEKRAR GELİNLİK GİYME ŞANSIM OLSA, TERCİHİM DEĞİŞMEZ

MUTLULUKLAR...

tabikimodele göredeğişirama bende 3 ay önce evlendim ve gelinliğimikırık ekru yaptırdım bence süper duruyo herkez bayılmıştı.daha farklı ve daha zarif duruyo tabi farklı olmak isteyenler içinçok güzel

Bence beyaz çünkü bir daha o kadar beyaz ve güzel birşey giyme şansın yok... Ama kırık beyaz bir abiye daha sonrada giyebilirsin. Beyaz çok ayrı, farklı ve güzel duruyor...Mutluluklar arkadaşım...a.s.

benim gelinligim beyazdi ama cok güzeldi
3 hafta sonra kiz kardesimin dügünü var o kirik beyaz aldi cok harika duruyor
bence sen kendine en yakisani al

Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Bence her iki rengi de dene,hangisi içine sinerse onu alırsın.
Benim fikrim ise; ben de bembeyazı tercihi etmiştim. Hem beyaz rengini çok severim hem de ben de gelinliği asil gösteren bembeyaz ve kabarık olması diye düşünürüm.

benimde haziranda düğünüm var aslında kırık beyaz güzel ama ben beyaz istiyorum sanki bembeyaz olmalı gelinlik beyazlar içinde olmalı gelin ne bileyim beyazı tercih edicem yüzde 99

ıkı ay sonra dugunum var gelınlıgımde renge bır turlu karar veremedım beyaz mı olsun kırık beyaz mı beyaz sırıtır dıe dusunuorum sızın gelınlıgınızın rengı nasıldı yardım edın bana:sm_confused:

bence gelinlik bembeyaz olmalı diğer gün giydiğiimiz renklerden bir farkı olmalı o günün başka hangi gün o kadar bembeyazların içinde kuğu gibi salınabilirizki.Benimki bembeyazdı tabi akşam eve geldiğimde kuyruğum beyazlıktan çıkmıştı:Roflol:

bence bembeyaz olsun. bana göre gelinlik bembeyaz olmalı sanki o zaman gelinlik oluyormuş gibime geliyo sırnaşık şey

Bence kişinin ten rengine bağlı.
Esmer kişilere kırık beyaz daha güzel yakışıyor.
Ben beyaz tenliyim hem o yüzden hemde beyazın yeri bambaşka olduğundan beyaz diyorum tabikiii.........

Back