- 4 Haziran 2014
- 1.334
- 881
- 158
- Konu Sahibi Asabisirin22
-
sen neden telefonda annenin geleceğini söylemedin?
Cunku dune kadar isimi kendim gorurum saniyodum ve annemi ilkgun cagirmadim ertesi gun cagirdim.. yurumesi bile zor ilk gunler hareket ettikcr agri artiyo bilemedim ki.. bide annemi istedigimi farkettim kvdeden cok..
yani normal tabi, aman boşver sende ayağım iyileşince size de gelirim falan falan de geçiştir, ne şiş yansın ne kebap.
çekilmezbirkız,çekilmez bir kaynana var sanırımMerhaba aradaslar malum bu ay universitelerin vize ayi ve ben sali gunu sinav cikisi dustum ve ayagimi burktum.. olayin sicakligiyla pek anlamadim ama ist. Dondugumde ayagim adeta patates gibi olmustu bende kucukken cok ayagimi burktugum icin tecrubeliyim boyle siser vs diye pek ustelemedim ama ertesi gun ustune basamadim ve sinavads gidemedim...
Aksam acile gittik ve kirigi oldugnu ogrendim alciya aldilar ayagimi sonra kvdenin evi yakin oldugu icin oraya ugradik bi degenek walker aldik eve donduk -ki kalmamizi filan teklif etmedi anda neyse dusunememistir.
Eve geldik kv aradi iste cekilmez benim icim rahat degil alciya alisana kadar burdaa kalin filan dedi.. bende orada rahat edemeyecegimi ve rahatsizlik vermek istemedigimi soyledim. Ertesi gunde annemi cagirdim- suanda yolda geliyo annisim :)
Konuya giriyorum kv aradi az once annemin gelecrgini bi komsusundan duymus - ne alakaaysa arayipkomsuyami soylicrmisim gucum yok-
"E tabi annen gelsin isini yapsin , e onada degisiklik olur, çene lazim insana kirici olmadan tabi "gibi laflar etti...
Simdi bu durumda benim annemden baskasina nazim gecmeyecegi icin ve ailem teée ankarada olduguna gore annemi istemem garip mi?
Bu kadini ben cozemiyorum yeminle ani anini tutmuyo....
Ayaginin kirik olmasindan buyuk dertmi olur allaseenn
Bendeee öylee iyi o zaman sorun yokHer seferinden kirli ayak diye okuyorum başlığı
Kime nazin geciyosa o baksin tabii. Yalniz sunu anlamadim. Ayagin alciliyken niye kvye gittiniz? Hastanaden cikista insan yorgun halsiz olur. Garip geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?