kirik ayak, vizeler ve sanirim kayinvalidem bana bozuldu..

Asabisirin22

80lerin sonu 90ların başı :/
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
1.334
881
158
Merhaba aradaslar malum bu ay universitelerin vize ayi ve ben sali gunu sinav cikisi dustum ve ayagimi burktum.. olayin sicakligiyla pek anlamadim ama ist. Dondugumde ayagim adeta patates gibi olmustu bende kucukken cok ayagimi burktugum icin tecrubeliyim boyle siser vs diye pek ustelemedim ama ertesi gun ustune basamadim ve sinavads gidemedim...

Aksam acile gittik ve kirigi oldugnu ogrendim alciya aldilar ayagimi sonra kvdenin evi yakin oldugu icin oraya ugradik bi degenek walker aldik eve donduk -ki kalmamizi filan teklif etmedi anda neyse dusunememistir.

Eve geldik kv aradi iste cekilmez benim icim rahat degil alciya alisana kadar burdaa kalin filan dedi.. bende orada rahat edemeyecegimi ve rahatsizlik vermek istemedigimi soyledim. Ertesi gunde annemi cagirdim- suanda yolda geliyo annisim :)

Konuya giriyorum kv aradi az once annemin gelecrgini bi komsusundan duymus - ne alakaaysa arayipkomsuyami soylicrmisim gucum yok-
"E tabi annen gelsin isini yapsin , e onada degisiklik olur, çene lazim insana kirici olmadan tabi "gibi laflar etti...

Simdi bu durumda benim annemden baskasina nazim gecmeyecegi icin ve ailem teée ankarada olduguna gore annemi istemem garip mi?
Bu kadini ben cozemiyorum yeminle ani anini tutmuyo....

Ayaginin kirik olmasindan buyuk dertmi olur allaseenn

sen neden telefonda annenin geleceğini söylemedin?

Cunku dune kadar isimi kendim gorurum saniyodum ve annemi ilkgun cagirmadim ertesi gun cagirdim.. yurumesi bile zor ilk gunler hareket ettikcr agri artiyo bilemedim ki.. bide annemi istedigimi farkettim kvdeden cok..

Cunku dune kadar isimi kendim gorurum saniyodum ve annemi ilkgun cagirmadim ertesi gun cagirdim.. yurumesi bile zor ilk gunler hareket ettikcr agri artiyo bilemedim ki.. bide annemi istedigimi farkettim kvdeden cok..

yani normal tabi, aman boşver sende ayağım iyileşince size de gelirim falan falan de geçiştir, ne şiş yansın ne kebap.

yani normal tabi, aman boşver sende ayağım iyileşince size de gelirim falan falan de geçiştir, ne şiş yansın ne kebap.

Sanki bana bayiliyoda laf olsun iste.. maksat canimi sikmak biliyorum ama genede tepemi attiriyo. Ne demej çene lazim yaa.. kendi cenesinj tutsun once o

Kime nazin geciyosa o baksin tabii. Yalniz sunu anlamadim. Ayagin alciliyken niye kvye gittiniz? Hastanaden cikista insan yorgun halsiz olur. Garip geldi.

bence seni davet ettiğinde teşekkür edip annenin geleceğini söyleyebilirdin

çekilmezbirkız,çekilmez bir kaynana var sanırım
ipleme bırak ne hali varsa görsün,iyiki kuşlar söyledi dememiş

Ben olsam "anneme de gelmene gerek yok dedim ama gözüyle görmek istemiş iyi olduğumu çok üzülmüş" derdim
Sende kalmadım ama annemi çağırdım olmazdı.

Komsudan duymasi hos olmamis.ayrica siz teklif edince oraya gtmeyip annenizin gelecegini saklams gibi bi izlenm olmus kirilmstr belki.ama anneniz geliyrms smdi bunlari dusunmeyin bol cene calarsinz iste ne guzel:)bnm annemde gelebilseeee

Kime nazin geciyosa o baksin tabii. Yalniz sunu anlamadim. Ayagin alciliyken niye kvye gittiniz? Hastanaden cikista insan yorgun halsiz olur. Garip geldi.

Degenek almaya gittik ben zaten arabadan cikmadim asagda bekledim nesi garip geldi?

Sorma o cekilmez ben cekilmez pek anlasamiyoruz firsatini buldukca laflari sokusturuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…