- 16 Haziran 2011
- 2.603
- 680
- 248
- Konu Sahibi cesurkiz39
-
Olmemis bencede belli ediyor artuk ufaktan kendini.Bence üvey baba ölmedi.Dikkat çeken bir karakterdi.Dizide işinin bittiğini sanmıyorum.Öldürdülerse eğer yazık etmişler.
Bize aksiyon olsun diye saklanıyor tabiki.Olmemis bencede belli ediyor artuk ufaktan kendini.
Ama neden saklanma geregi duyuyor ki
Adam yasiyo hakikaten yaaaaaBize aksiyon olsun diye saklanıyor tabiki.Bak kaç sayfa konuşuldu ölüp ölmediği.
Yandi eylulum of of..Ölmemis Kemal pisligi, off pis sapik.
Öldürmezler dizinin bir bölümü de onun üzerine çünkü.Eylül annesine tacizi demiş inanmamış,korkuyor şimdi de.Tabi adam da tehdit ediyor.Adam yasiyo hakikaten yaaaaa
Eylulde niye sakliyor hala ver polise ya
Istese ispatlayabilirdi . Annesi inanmadi diye bu isin pesini niye birakiyor ki..Öldürmezler dizinin bir bölümü de onun üzerine çünkü.Eylül annesine tacizi demiş inanmamış,korkuyor şimdi de.Tabi adam da tehdit ediyor.
Meral de de masallah ne boy varÖldürmezler dizinin bir bölümü de onun üzerine çünkü.Eylül annesine tacizi demiş inanmamış,korkuyor şimdi de.Tabi adam da tehdit ediyor.
Kiza oz annesi inanmiyor ki kim inansin. Kemalim yapmaz kemalim beni sever hee kemalin melek.Yandi eylulum of of..
Bu adam her bolum kizin basina musallat olur
Kemal de kemalKiza oz annesi inanmiyor ki kim inansin. Kemalim yapmaz kemalim beni sever hee kemalin melek.
O yaşta o kadar düşünemiyor işte.Istese ispatlayabilirdi . Annesi inanmadi diye bu isin pesini niye birakiyor ki..
Ve annesi hala kemal icin oluyo ya.
Suya girince ayıldı herhalde.La bu adam nasıl ölmedi ya, o kadar bıçaklandı taşla kafasına vuruldu bagaja konuldu torbaya bağlanıp dereye atıldı ve yaşıyor. Ve sadece gözü kör olmuş...
Hala o adam sana babalik yapti diyor kadin yaaaaO yaşta o kadar düşünemiyor işte.
Annesi dehşet zaten.Maalesef toplumda çok öyle kadınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?