• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırgın Çiçekler atv

Duruma göre Kemal ölmemiş görünüyor tabi farklı bir karakter koyulmayacaksa büyük ihtimal öldürmezler. Arkadaşlar yaz dizilerinin arasında konusu ve oyuncu kadrosuyla birlikte en iyi diyebileceğimiz bir dizi olmuş. Eğer istenilen reyting alınırsa tahminimizce kış sezonuna taşınabilir. Daha önce bir kaç dizide öyle karşılaştık. Kırgın çiçekler dizi bir harika atv kanalına ayrıca teşekkür etmek isteriz. Atv izlemek için televizyona ihtiyacımız yokmuş nettede bir çok yayını var arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence kemal öldü eylüle biri santaj yapıyor kanal d e oynamıyo yoksa çokta kalkmıştı

Son düzenleyen: Moderatör:
yeni bölümü izleyememiştim dün izledim.ay eylül ün annesi beni öldürecek.çocuğun babası kemal kemal.sinir etti beni.adam bence ölmedi kedi gibi ne yapsan nafile.

boğasım geliyor kadını.hay senin kemaline diyeceğim de tövbe ya... bir de kızına inanmıyor her şey apaçık ortada kemalim yapmaz da yapmaz.

ya geçen bölüm mü ne reytinglerde 1 . di sanki ben bakmıştım.
Kadin ilgi gormemis ki. Ilgi gosterdigi adamda adam olsa. O adam ciktiginda vallahi sinir tepeme geliyor..

Kocamda kocam ne kocaymis.
Kizini taciz ediyor ve sen o adamla hala ayni yataga girebiliyor ya..

Bence bu dizi bu kizlar mezun olana kadar devam etmeli. Bence eylul dizi devam ederse cok iyi yerlere gelecek gibi. Ve annesini hic bir zaman affetmeyecek bence

Sizce kim ? Guney olabilme ihtimali var gibi gosterdiler o sprey boya falan.. yada o kizlarin icinden biri mi ki.
Bence o kemalin hırsızlık yaptığı arkadaşı, altınları onlardan geri almak için şantaj yapıyor. Kemalin olmemesi çooook saçma olur artık. Ya da o meral denen kız, baktı ki zengin çocuk da işin içinde para koparma derdine düşmüş olabilir..

Kadin ilgi gormemis ki. Ilgi gosterdigi adamda adam olsa. O adam ciktiginda vallahi sinir tepeme geliyor..

Kocamda kocam ne kocaymis.
Kizini taciz ediyor ve sen o adamla hala ayni yataga girebiliyor ya..

Bence bu dizi bu kizlar mezun olana kadar devam etmeli. Bence eylul dizi devam ederse cok iyi yerlere gelecek gibi. Ve annesini hic bir zaman affetmeyecek bence

Bence de artık affetmez.Son olayda yıkıldı kız.Ay o kader yok mu o kader ne kadar yüzsüz mü desem ne desem çıkarcı da olabilir.bazen gülesim geliyor.ceketi yerden alması çikolatanın birini alması.acaba itiraf etti mi müdüreye.yeni bölümde odasına toplamıştı hepsini.

bir de cemre ye üzülüyorum.ne karaktersiz arkadaşları varmış.ortada bıraktılar kızı hesapla.pislikler ya.

Bu hafta ki reytinglere bakamadım.Ama bence güzel gidiyor devam eder.Atv kolay kolay bitirmiyor dizileri.

Bence o kemalin hırsızlık yaptığı arkadaşı, altınları onlardan geri almak için şantaj yapıyor. Kemalin olmemesi çooook saçma olur artık. Ya da o meral denen kız, baktı ki zengin çocuk da işin içinde para koparma derdine düşmüş olabilir..
Kemalin hirsizlik yaptigi arkadasi altinlarin onda oldugunu nereden biliyor. Kemalde oldugunu biliyordu. Onu takip edecek hali yok bence..

Soyle olabilir.

Belkide mudire hanim yaptiriyor.
Agizlarindan laf almak icin olup biteni ogrenmek icin olabilir..

Bence de artık affetmez.Son olayda yıkıldı kız.Ay o kader yok mu o kader ne kadar yüzsüz mü desem ne desem çıkarcı da olabilir.bazen gülesim geliyor.ceketi yerden alması çikolatanın birini alması.acaba itiraf etti mi müdüreye.yeni bölümde odasına toplamıştı hepsini.

bir de cemre ye üzülüyorum.ne karaktersiz arkadaşları varmış.ortada bıraktılar kızı hesapla.pislikler ya.

Bu hafta ki reytinglere bakamadım.Ama bence güzel gidiyor devam eder.Atv kolay kolay bitirmiyor dizileri.
Ben serkanin kiz kardesine ayarim ya.

Kizin adini unuttum songul muydu hani su erkek gibi dobra delikanli kizin adi..

Bence onlar guneyle ciddi ciddi sevgili olacak.

Serkanin kiz kardeside catir catir catlayacak

Back
X