- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi cesurkiz39
Yeni bolum baslasa da izlesek yaCok heycanliii merakla bekliyoruz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni bolum baslasa da izlesek yaCok heycanliii merakla bekliyoruz :)
ölmüştür ya, kafa karıştırıyolar. diziden ayrılmış hem face grubunda öyle yazıyokemal ölmedimi
inş ölmüştür,pislik adamölmüştür ya, kafa karıştırıyolar. diziden ayrılmış hem face grubunda öyle yazıyo
Uyuz kadin tutturmus kemal kemalkadın hala kemal diyor kızına inanmıyor kader müdürüye gerçekleri anlatca mı
Ya sorma o kadin kocam nerde diye hala agliyor yaaaayeni bölümü izleyememiştim dün izledim.ay eylül ün annesi beni öldürecek.çocuğun babası kemal kemal.sinir etti beni.adam bence ölmedi kedi gibi ne yapsan nafile.
Insallah kalkmaz ben bu diziyi cok seviyorum ya yeni bolumunu iple cekiyorunbence kemal öldü eylüle biri santaj yapıyor kanal d e oynamıyo yoksa çokta kalkmıştı
Olmediyse yuh diyecegim artikinş ölmüştür,pislik adam
Ya sorma o kadin kocam nerde diye hala agliyor yaaaa
Insallah kalkmaz ben bu diziyi cok seviyorum ya yeni bolumunu iple cekiyorun
Sizce kim ? Guney olabilme ihtimali var gibi gosterdiler o sprey boya falan.. yada o kizlarin icinden biri mi ki.ölmüştür ya, kafa karıştırıyolar. diziden ayrılmış hem face grubunda öyle yazıyo
Kadin ilgi gormemis ki. Ilgi gosterdigi adamda adam olsa. O adam ciktiginda vallahi sinir tepeme geliyor..boğasım geliyor kadını.hay senin kemaline diyeceğim de tövbe ya... bir de kızına inanmıyor her şey apaçık ortada kemalim yapmaz da yapmaz.
ya geçen bölüm mü ne reytinglerde 1 . di sanki ben bakmıştım.
Evet canim bende gormustum sanirim bundan onceki bolumdu..boğasım geliyor kadını.hay senin kemaline diyeceğim de tövbe ya... bir de kızına inanmıyor her şey apaçık ortada kemalim yapmaz da yapmaz.
ya geçen bölüm mü ne reytinglerde 1 . di sanki ben bakmıştım.
Bence o kemalin hırsızlık yaptığı arkadaşı, altınları onlardan geri almak için şantaj yapıyor. Kemalin olmemesi çooook saçma olur artık. Ya da o meral denen kız, baktı ki zengin çocuk da işin içinde para koparma derdine düşmüş olabilir..Sizce kim ? Guney olabilme ihtimali var gibi gosterdiler o sprey boya falan.. yada o kizlarin icinden biri mi ki.
Kadin ilgi gormemis ki. Ilgi gosterdigi adamda adam olsa. O adam ciktiginda vallahi sinir tepeme geliyor..
Kocamda kocam ne kocaymis.
Kizini taciz ediyor ve sen o adamla hala ayni yataga girebiliyor ya..
Bence bu dizi bu kizlar mezun olana kadar devam etmeli. Bence eylul dizi devam ederse cok iyi yerlere gelecek gibi. Ve annesini hic bir zaman affetmeyecek bence
Kemalin hirsizlik yaptigi arkadasi altinlarin onda oldugunu nereden biliyor. Kemalde oldugunu biliyordu. Onu takip edecek hali yok bence..Bence o kemalin hırsızlık yaptığı arkadaşı, altınları onlardan geri almak için şantaj yapıyor. Kemalin olmemesi çooook saçma olur artık. Ya da o meral denen kız, baktı ki zengin çocuk da işin içinde para koparma derdine düşmüş olabilir..
Ben serkanin kiz kardesine ayarim ya.Bence de artık affetmez.Son olayda yıkıldı kız.Ay o kader yok mu o kader ne kadar yüzsüz mü desem ne desem çıkarcı da olabilir.bazen gülesim geliyor.ceketi yerden alması çikolatanın birini alması.acaba itiraf etti mi müdüreye.yeni bölümde odasına toplamıştı hepsini.
bir de cemre ye üzülüyorum.ne karaktersiz arkadaşları varmış.ortada bıraktılar kızı hesapla.pislikler ya.
Bu hafta ki reytinglere bakamadım.Ama bence güzel gidiyor devam eder.Atv kolay kolay bitirmiyor dizileri.