- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi cesurkiz39
Aman sen eksik kalma bişeydenBu bolumu de kacirma ablaa bitmek uzeree
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman sen eksik kalma bişeydenBu bolumu de kacirma ablaa bitmek uzeree
Sende mi izliyorsunAman sen eksik kalma bişeyden
Yooo senin yorumu görünce girdim topigeSende mi izliyorsun
Takiple beni beybi, bence izle seversin vak.Yooo senin yorumu görünce girdim topige
Izliyor musun nevosum bu aksam yeni bolum oynuyor
Bugün izleyemedim tatlımBu bolumu de kacirma ablaa bitmek uzeree
Serkandan yardım istediler, adam taksisiyle geldiği için ceseti gidip atalım dediler. serkanı bu yüzden çağırdı eylülTakiple beni beybi, bence izle seversin vak.
Gullerin savasi da yazin baslamisti bak ama uzun surdu buda surer insallah teknixledigim yaz dizisi yani tam bolumleriyle takip ettip bu
Vardir elbet.
Burda uvey babasi cidden sapigin onde gideni ya.
Ya oz annesine ne demeli.
Tamam kizini korumak adina yurda verdi ama bu isin sonu baska turlude bitebilirdi..
Nasil bakarsim size diyordu kizin annesi..
Bi hayli dogumdan sonra ise girip calissa kizida hem okuyup hem calissa cok da guzel gecinirlerdi herhalde..
Hala o adamla ayni yataha girebiliyor kadin ya
Ay sinir oldum.
Yeni bolumde guzeldi bakalim nerde bitcek
Bence adam ölmedi. çok heyecanlanarak gidiyor diziHahaha
Adami oldurdu kiz.
Pislik adam kizi her firsatta taciz ediyor
İyi geceler bayanlar bizde bakıyoruz esimle ama bu akşam bakamadim sonuna denk geldim üvey babayı öldürdü kızlar herhalde noldu
Bana da oyle geliyor cunku o adam daha cok bela olcak gibi eylulun basina..Bence adam ölmedi. çok heyecanlanarak gidiyor dizi
Adam zaten eylulue seni sikayet ederim o vakte kadarda kiz kardesin buyur diye tehdit ediyor..kadının unuttuğu bişiy var eylülden başka bir kızı aha vr büşra o aklına gelmiyo tabi e adamda kendinden 5 yaş küçük
Adam zaten eylulue seni sikayet ederim o vakte kadarda kiz kardesin buyur diye tehdit ediyor..
Ah ah alcaktin kizlarini cekip gidecektin
evet ama cemre kızlarla yakın olmaya başladı, defneden de kazık yiyince iyice onlarla sıkı pıkı olursapık annesi bebeği doğuramıycak galiba cemrede çok suratsız biri
evet ama cemre kızlarla yakın olmaya başladı, defneden de kazık yiyince iyice onlarla sıkı pıkı olur
uyarmışlardı kızı
cemrenin hakkını yıyor o defnenin annesi
Evet , o kadın müdürlük ne zaman alınacak acabakadın uyuz zaten yurttaki isyan güzeldi
4. Bolum.fragman
Eylulun annesi eylul hirpaliyor ya kocam nerde diye diye..
O adama hala nasil koca diyebiliyorsa