• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırgın Çiçekler atv

İyi geceler bayanlar bizde bakıyoruz esimle ama bu akşam bakamadim sonuna denk geldim üvey babayı öldürdü kızlar herhalde noldu

Takiple beni beybi, bence izle seversin vak.
Gullerin savasi da yazin baslamisti bak ama uzun surdu buda surer insallah teknixledigim yaz dizisi yani tam bolumleriyle takip ettip bu
Serkandan yardım istediler, adam taksisiyle geldiği için ceseti gidip atalım dediler. serkanı bu yüzden çağırdı eylül
birde orada cemreye denk gelmesinler mi :KK57:

Vardir elbet.

Burda uvey babasi cidden sapigin onde gideni ya.

Ya oz annesine ne demeli.

Tamam kizini korumak adina yurda verdi ama bu isin sonu baska turlude bitebilirdi..

Nasil bakarsim size diyordu kizin annesi..

Bi hayli dogumdan sonra ise girip calissa kizida hem okuyup hem calissa cok da guzel gecinirlerdi herhalde..

Hala o adamla ayni yataha girebiliyor kadin ya

Ay sinir oldum.

Yeni bolumde guzeldi bakalim nerde bitcek

kadının unuttuğu bişiy var eylülden başka bir kızı aha vr büşra o aklına gelmiyo tabi e adamda kendinden 5 yaş küçük

Atv yi pek izlemem ama izlediğim iki dizide atv den çıktı.Kara ekmek gibi aksiyonu bol dizi.Reytinglerde birinci uzun soluklu olacak gibi.

kadının unuttuğu bişiy var eylülden başka bir kızı aha vr büşra o aklına gelmiyo tabi e adamda kendinden 5 yaş küçük
Adam zaten eylulue seni sikayet ederim o vakte kadarda kiz kardesin buyur diye tehdit ediyor..

Ah ah alcaktin kizlarini cekip gidecektin

beğendim diziyi inşallah kalıcı olur, eşimide alıştırdım :KK48: dünkü bölümü izleyemedim ama bi hafta içinde nasılsa milyon kere tekrarı çıkar :KK70:

4. Bolum.fragman

Eylulun annesi eylul hirpaliyor ya kocam nerde diye diye..

O adama hala nasil koca diyebiliyorsa

Back
X